Zgaduj zgadula- Maurycy astmatyk, Fiodor chuligan :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon gru 03, 2012 16:10 Re: Zgaduj zgadula- Maurycy astmatyk, Fiodor-chuligan!

Tak, śliczny Maurycy i widać, że zadowolony :D .

Dziś dzień darmowej przesyłki w ekozwierzaku, oczywiście znowu uległam :roll: i zamówiłam na spróbowanie CF bo pisałyście, że kotom smakuje i jeszcze wzięłam puchy Power of Nature.

karola7

Od: Pon paź 25, 2010 18:18

Post » Pon gru 03, 2012 20:49 Re: Zgaduj zgadula- Maurycy astmatyk, Fiodor-chuligan!

Fakt, śliczny jest :mrgreen:
A nie zawsze tak było :roll:

Też widziałam tę darmową wysyłkę, ale nie uległam :mrgreen: .
Mam nadzieję, że Panienkom będzie smakowało nowe jedzonko :wink: .
Obrazek

Revontulet

Od: Sob maja 26, 2012 8:26

Post » Wto gru 04, 2012 10:20 Re: Zgaduj zgadula- Maurycy astmatyk, Fiodor-chuligan!

Ale na co dzień w ekozwierzaku jest przesyłka gratis dla zamówień powyżej 149,-
Raczej zawsze robię zamówienie powyżej tej kwoty więc ta promocja z mojego punktu widzenia była taka sobie :lol:

Natomiast zrobiłam pierwsze zamówienie w zoohurtowo.pl
Kwota do zapłaty razem z kosztami kuriera (zawsze płaci się tam za przesyłkę) wyszła mi o ok 10% niższa niż za takie samo zamówienie z przesyłką gratis zapłaciłabym w ekozwierzaku.
Ceny mają tam sporo niższe, wybór karm bezzbożowych i wysokomięsnych podobny a np jeśli chodzi o CF jest większy wybór smaków i puszki 400g są stale w ofercie :wink:
W ekozwierzaku prosiłam o wprowadzenie dużych puszek, wprowadzili i właścicielka obiecywała że na stałe a jak po miesiącu chciałam zamówić już ich w ofercie nie było, zresztą również połowy smaków nie było, akurat tych które moje koty preferowały... :roll: :|

Szkoda że w zoohurtowo nie mają w ofercie WildCata, ale mają np suchy PoN. Próbowałyście może nowych smaków suchego PoN?
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Wto gru 04, 2012 11:46 Re: Zgaduj zgadula- Maurycy astmatyk, Fiodor-chuligan!

Małe sprostowanie: Fiodor nie wyłącza dekodera. To kabel jest zepsuty, a ja niewinnego kotka podejrzewam o niecne czyny :oops: . Fstyt mi bardzo :oops: .

Broszka pisze:Próbowałyście może nowych smaków suchego PoN?

Tego z ryżem? Nie kupowałam. A warto?
Obrazek

Revontulet

Post » Wto gru 04, 2012 12:13 Re: Zgaduj zgadula- Maurycy astmatyk, Fiodor-chuligan!

[quote="Revontulet"]Małe sprostowanie: Fiodor nie wyłącza dekodera. To kabel jest zepsuty, a ja niewinnego kotka podejrzewam o niecne czyny :oops: . Fstyt mi bardzo :oops: .

i słusznie
zawsze czułam że Fiodor to złoty kotek
Obrazek Obrazek

JolaJ

Od: Pt sty 14, 2011 18:58

Post » Wto gru 04, 2012 14:51 Re: Zgaduj zgadula- Maurycy astmatyk, Fiodor-chuligan!

Revontulet pisze:Małe sprostowanie: Fiodor nie wyłącza dekodera. To kabel jest zepsuty, a ja niewinnego kotka podejrzewam o niecne czyny :oops: . Fstyt mi bardzo :oops: .

Broszka pisze:Próbowałyście może nowych smaków suchego PoN?

Tego z ryżem? Nie kupowałam. A warto?

Kabelek zepsuty - a nie ma na nim przypadkiem śladów Fiodorowych zębów? ;)

Tak, tego z ryżem - dla moich jelitowców, nietolerancji pokarmowych i IBD ryż jest bardziej wskazany niż np ziemniaki ;)
Z opisu tej karmy: "Ze względu na swój hypoalergiczny skład karma polecana także dla kotów z nietolerancją pokarmową, alergiami skórnymi i pokarmowymi (w tym także w chorobie zapalnej jelit ? IBS- inflammatory bowel disease syndrom.) " więc akurat jakby stworzona dla mojego stadka :)
Pytam bo normalnej PoN moje koty nie chcą jeść, ciekawa jestem jaką ta nowa ma smakowitość.
A cena znacznie przyjemniejsza niż WildCat :wink:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Post » Wto gru 04, 2012 15:22 Re: Zgaduj zgadula- Maurycy astmatyk, Fiodor-chuligan!

Witam się i nadrobię od początku w wolnej chwili :)
Obrazek

Conchita

Od: Pt wrz 03, 2010 7:44

Post » Wto gru 04, 2012 21:45 Re: Zgaduj zgadula- Maurycy astmatyk, Fiodor-chuligan!

Broszka pisze:Kabelek zepsuty - a nie ma na nim przypadkiem śladów Fiodorowych zębów? ;)

Nie ma śladów zębów :D . Zresztą dziwna sprawa z tym kablem- podłączyłam go do drugiego telewizora i działa. :roll:
JolaJ pisze:zawsze czułam że Fiodor to złoty kotek

Mój złoty kotek ostatnio bawił się żyrandolem :roll:
Conchita pisze:Witam się i nadrobię od początku w wolnej chwili :)

Zapraszam :P
Obrazek

Revontulet

Post » Śro gru 05, 2012 7:41 Re: Zgaduj zgadula- Maurycy astmatyk, Fiodor-chuligan!

Mój złoty kotek ostatnio bawił się żyrandolem

Podsadziłaś go :?:
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Śro gru 05, 2012 9:57 Re: Zgaduj zgadula- Maurycy astmatyk, Fiodor-chuligan!

Fiodka podsadzać nie trzeba- sam sobie daje radę :wink: .
Obrazek

Revontulet

Post » Śro gru 05, 2012 10:09 Re: Zgaduj zgadula- Maurycy astmatyk, Fiodor-chuligan!

Umie latać? 8O :twisted:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Post » Śro gru 05, 2012 11:16 Re: Zgaduj zgadula- Maurycy astmatyk, Fiodor-chuligan!

Wychodzi na to, że tak :mrgreen: .
Czasem tylko coś źle odmierzy i obserwuję jak bardzo efektownie spada :lol: .
Obrazek

Revontulet

Post » Śro gru 05, 2012 19:45 Re: Zgaduj zgadula- Maurycy astmatyk, Fiodor-chuligan!

Teraz pewnie w żyrandolu coś nie działa i zaraz że to Fiodek na nim wisiał :aniolek: .
Ech Cioteczka , przestań zwalać winę na swoje koty . Toż to aniołki są :twisted:
Obrazek

MałgosiaZ

Od: Nie lut 06, 2011 20:40

Post » Czw gru 06, 2012 10:51 Re: Zgaduj zgadula- Maurycy astmatyk, Fiodor-chuligan!

W żyrandolu wszystko działa. Jeszcze :roll: .
Racja, moje kotki są aniołkami. Zresztą już tak wszystko w domu przeorganizowałam, że ich niszczycielskie możliwości są znacznie ograniczone :mrgreen:

Czekolada, znaczy w sensie kakao jest szkodliwe dla kotów, prawda? To co ja mam zrobić w sytuacji, gdy Fioduś jest UZALEŻNIONY od czekolady?

Broszka, i jak tam Twoje zamówienie w zoohurtowo?
Obrazek

Revontulet

Post » Czw gru 06, 2012 11:08 Re: Zgaduj zgadula- Maurycy astmatyk, Fiodor-chuligan!

Revontulet pisze:Broszka, i jak tam Twoje zamówienie w zoohurtowo?

Zamówiłam w niedzielę, w poniedziałek dzwonił pan że wysyłka będzie śr-czw bo zamówiłam kuwetę której nie mają na stanie, karmy niby wszystkie mieli mimo że przy niektórych pisało 1-3 dni. Teraz widziałam że status zamówienia jest "Zapakowano czeka na nadanie" więc jest nadzieja że może dzisiaj wyjdzie.

Płaciłam przelewem bo okazuje się że za płatność przez DotPay DOLICZAJĄ 2,4% a nie odiczają :evil:
A w regulaminie piszą że system automatycznie odliczy udzielony rabat 2,4% :roll:

Pytałam też pana jak traktować artykuły przy których nie ma żadnego info o dostępności... zdziwił się że takie są i nie potrafił nic powiedzieć więc nadal nie wiem czy je zamawiać następnym razem czy nie :|
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

[poprzednia][następna]