Stasiu Czarny kocurek o wielkim i przyjaznym sercu. Ma 7 miesięcy. Żyje w zgodzie z psem i innymi kotami. Został już wykastrowany. Jest bardzo towarzyski i uwielbia wszystkie zabawy. Obecnie przebywa w domu tymczasowym. Transport możliwy do każdego miejsca na świecie )) Czeka na TWOJĄ MIŁOŚĆ Znajdziesz w nim wiernego przyjaciela. Proszę odmień mój los ....
Ostatnio edytowano Nie sty 27, 2013 12:38 przez animalon, łącznie edytowano 9 razy
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Ja... Stasiu grzecznie się już najadłem .... Duża wrzuciła chrupeczki do miseczki ... cały dzień przespałem ... Duża gdzieś znika z psem na cały dzień , a ja mam wyrko dla tylko siebie ... no nie całkiem dla siebie bo konkurencja też się mości na moim spanku. Ale co tam , daję radę ... DOMKU !!! DOMKU !!! Potrzebuję Cię .l...
No wlasnie Domku - jest taki cudowny maly Stas, ktory bardzo za toba teskni. No wiec Domku, nie ukrywaj sie, tylko pedz po slodkiego szkraba!
Zobacz Domku, jaki super kot ci się trafi - nawet posprząta
... ooooo .... takie zasmarkane dzikusy spały dzisiaj u mnie w łazience ale już są po wizycie o WETa , po zastrzykach i się kurują ... smarkacze jedne , łazienkę mi blokują .......