TYSKIE MRUCZKI XI-Borys zostaje w DS :) Gaja po wypadku :(:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lis 25, 2012 14:17 Re: TYSKIE MRUCZKI XI - nowe kociaki szukamy domu i modzieni

No kociaki, walczcie :ok: :ok: Justa sama wszystkiego za was nie odwali!
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Nie lis 25, 2012 15:54 Re: TYSKIE MRUCZKI XI - nowe kociaki szukamy domu i modzieni

hej, kociaste, nie poddawac sie! Justa walczy jak moze, choc czasem resztkami sil, wy tez walczcie razem z nia, wiem, ze dacie rade! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pon lis 26, 2012 8:51 Re: TYSKIE MRUCZKI XI - nowe kociaki szukamy domu i modzieni

Trzymam z całych sił za koteczki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Pon lis 26, 2012 14:35 Re: TYSKIE MRUCZKI XI - nowe kociaki szukamy domu i modzieni

bulba pisze:Trzymam z całych sił za koteczki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

trzymaj, trzymaj :) miauowe kciuki potrafia zdzialac cuda, wiec trzymamy z calej sily i nie puszczamy :)

Kociara82

Post » Pon lis 26, 2012 20:21 Re: TYSKIE MRUCZKI XI - nowe kociaki szukamy domu i modzieni

Dziewczyny dzięki a :ok:

Dandi coraz gorzej :cry: , jest blady , nie je , nie pije :cry: , jest na kroplówkach i na zastrzykach , jutro też ....

Eryk dziś dostał antybiotyk tez nie je , ale u niego powodem nie jedzenia jest bolące gardło na szczęście sam pije .

Matyldzia znów ma kryzys dosi sie i nie je :cry: , znów dostać musiała steryd :(

Noemi dzis była niegrzeczna :wink: ponieważ pokonała / przeskoczyła drabinkę około 20 cm blokadę ( aby Bartuś nie mógł przedostać się do kuchnio-łazienki :twisted: ) , no a Bartuś sie wtedy wkurzył i to nie na żarty :twisted: i jak wziął rozpęd to i przeszkodę pokonał gagatek jeden :twisted: U Bartusia kupal sie poprawił i to bardzo ładnie :)
U Węgielka i Noemi tez kupal ok zmieniałam suche z Sanabel dla kociąt na Brita dla kociąt , no i tez im teraz gotuje bo po puszkach też je czyściło :roll:
Wegielek juz coraz częściej załatwia sie do kuwety :piwa: , choć jeszcze poza też ...

Coś złego sie dzieje znów u mnie na osiedlu , bo nie dość że koty chorują ( daje im do karmy antybiotyk i beta glukan ) to jeszcze jakiś skur @#$ el posypał jedzenie rozdrobnionym szkłem :evil: :evil: :evil: , boże jak to koty jadły to będą umierać w męczarniach , wcześniej były na murku tylko pety po papierosach i puszki po piwie :evil:

Jutro o 19 ma przyjść do mnie pani w sprawie adopcji kociaka , najchętniej koteczki poniewaz wyprowadziła sie od mamy razem z kotem i mami smutno bez kota :ok:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Pon lis 26, 2012 20:24 Re: TYSKIE MRUCZKI XI - nowe kociaki szukamy domu i modzieni

za adopcję :ok: :ok: :ok:

i za kociaste, żeby do zdrowia wróciły :ok:
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Od: Czw sty 26, 2012 16:00

Post » Pon lis 26, 2012 21:22 Re: TYSKIE MRUCZKI XI - nowe kociaki szukamy domu i modzieni

Justa&Zwierzaki pisze: jeszcze jakiś skur @#$ el posypał jedzenie rozdrobnionym szkłem :evil: :evil: :evil: , boże jak to koty jadły to będą umierać w męczarniach , wcześniej były na murku tylko pety po papierosach i puszki po piwie :evil:

Gdzie i kiedy :evil: Może trzeba to zgłosić?
Obrazek

Agulas74

Od: Pt maja 11, 2007 12:30

Post » Wto lis 27, 2012 0:57 Re: TYSKIE MRUCZKI XI - nowe kociaki szukamy domu i modzieni

Agulas74 pisze:
Justa&Zwierzaki pisze: jeszcze jakiś skur @#$ el posypał jedzenie rozdrobnionym szkłem :evil: :evil: :evil: , boże jak to koty jadły to będą umierać w męczarniach , wcześniej były na murku tylko pety po papierosach i puszki po piwie :evil:

Gdzie i kiedy :evil: Może trzeba to zgłosić?

moim zdaniem trzeba zglosic, ale juz pewnie dowodu nie ma, a tez nie wiadomo kogo podejrzewac o to

Kociara82

Post » Wto lis 27, 2012 10:31 Re: TYSKIE MRUCZKI XI - nowe kociaki szukamy domu i modzieni

OK, ale ciekawa jestem, gdzie to jest. Można jednak zwrócić uwagę na to, kto się tam kręci. Jeśli mogę, to poproszę o wiadomość choćby na PW.
Obrazek

Agulas74

Od: Pt maja 11, 2007 12:30

Post » Wto lis 27, 2012 15:01 Re: TYSKIE MRUCZKI XI - nowe kociaki szukamy domu i modzieni

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: za koteczki i za skopanie d.... tym debilom ! :evil:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Wto lis 27, 2012 19:37 Re: TYSKIE MRUCZKI XI - nowe kociaki szukamy domu i modzieni

Agulas74 pisze:OK, ale ciekawa jestem, gdzie to jest. Można jednak zwrócić uwagę na to, kto się tam kręci. Jeśli mogę, to poproszę o wiadomość choćby na PW.

To jest na pierwszym miejscu gdzie karmie ( a karmie w trzech ) a dokładniej jest to murek śmietnika tego po lewej stronie . Niestety niedaleko sa ławki i coś w rodzaju stołu do ping ponga i tam sie zbiera patologia pić itp , nie raz z psami w typie bull . Policja tam często ich goni stamtąd , nie mam pojęcia kto to zrobił , jedynie co moge zrobić to dosłownie za każdym razem jak wychodzę z domu i sprawdzać .... Bo co nawet jak bym to zgłosiła to juz jest posprzątane . A jesli znów sie to powtórzy to mogę zrobić fotki , ale co to da , juz widzę jak polija chodzi i rozpytuje wszystkich mieszkańców bloku a jest w nim 105 mieszkań, ja juz nie mam sił do debili :evil:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto lis 27, 2012 19:40 Re: TYSKIE MRUCZKI XI - nowe kociaki szukamy domu i modzieni

O 19 tej miała być pani w sprawie adopcji kociaka ale jak do tej pory nie przyszła :roll: , ale mogła chociaż zadzwonić lub smsa wysłać że sie spóźni , bo nie wiem czy czekać czy iść na kwarantanne, czy z psami , wkurza mnie takie o lewactwo :|
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto lis 27, 2012 20:05 Re: TYSKIE MRUCZKI XI - nowe kociaki szukamy domu i modzieni

Pani zadzwoniła i przeprosiła że nie przyszła , ale musiała dziś dłużej zostać w pracy i jesteśmy umówione na jutro :)
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto lis 27, 2012 20:10 Re: TYSKIE MRUCZKI XI - nowe kociaki szukamy domu i modzieni

zdarza się :)

trzymam zatem kciuki do jutra :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Od: Czw sty 26, 2012 16:00

Post » Wto lis 27, 2012 20:29 Re: TYSKIE MRUCZKI XI - nowe kociaki szukamy domu i modzieni

:ok: :ok: :ok:
:kotek:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

[poprzednia][następna]