Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Lilka Mrau pisze:Cześć cześć , nie spimy i wczoraj też nie leniliśmy się długo , tylko Duży nas nie chciał dopuścić do kompa:(
Duży marudny jest jak ma wolne ^^
Dziś zgubiłem mlecznego kiełka , został mi już tylko jeden , Duża się złości bo ubrudziłem krwią firanke , bo jak mi mleczak wypadl to akurat gryzlem firanki Oo
Ale dziś brzydka pogoda , ide sie przespac
Złoś
Lilka Mrau pisze:Ostatnio kusi mnie żeby mu zakładac szelki jak za bardzo szaleje ale nie chce żeby odczówał zakładanie szelek jako kare. Ale serio jak sie mu założy szelki to sie robi bardzo grzeczny kotek xD
A dziś stłukł mi mojego ulubionego aniołka
Zakupiłam mu paczuszke 300 g karmy Brit Kitten ( u mnie w sklepiku jest za 9 zl wiec chyba jescze nie tak zle), mam nadzieje ze Złoś będzie ją jadł ...
MonikaMroz pisze:Lilka Mrau pisze:Ostatnio kusi mnie żeby mu zakładac szelki jak za bardzo szaleje ale nie chce żeby odczuwał zakładanie szelek jako kare. Ale serio jak sie mu założy szelki to sie robi bardzo grzeczny kotek xD
A dziś stłukł mi mojego ulubionego aniołka
Zakupiłam mu paczuszke 300 g karmy Brit Kitten ( u mnie w sklepiku jest za 9 zl wiec chyba jescze nie tak zle), mam nadzieje ze Złoś będzie ją jadł ...
Brit Kitten w granatowym opakowaniu ??? To 9 zł. to drogo. Na telekarmie 4,50 kosztuje no ale 10 zł. przesyłka
A czym Ty Złosia karmilaś??? Chyba dosć dobrą karmą? Czy RC ??
Użytkownicy przeglądający ten dział: Meteorolog1 i 123 gości