kussad pisze:Jeśli chodzi o czarownicemamy pewien pakt
viewtopic.php?f=1&t=144500&start=960.... chwilowo nie mam symbolu w podpisie bo się nie zmieścił
znam, śledzę, jednak trzeba miec wpisowe co u mnie jest po prostu niewykonalne...
Moderator: Estraven
kussad pisze:Jeśli chodzi o czarownicemamy pewien pakt
viewtopic.php?f=1&t=144500&start=960.... chwilowo nie mam symbolu w podpisie bo się nie zmieścił
Ja przekazuję co miesiąc 10 zł i nie wiedziałam o żadnym wpisowym jeżeli wogóle istniejeMarzenia11 pisze:kussad pisze:Jeśli chodzi o czarownicemamy pewien pakt
znam, śledzę, jednak trzeba miec wpisowe co u mnie jest po prostu niewykonalne...![]()
![]()
![]()
kussad pisze:Ja przekazuję co miesiąc 10 zł i nie wiedziałam o żadnym wpisowym jeżeli wogóle istniejeMarzenia11 pisze:kussad pisze:Jeśli chodzi o czarownicemamy pewien pakt
znam, śledzę, jednak trzeba miec wpisowe co u mnie jest po prostu niewykonalne...![]()
![]()
![]()
Marzenia11 pisze:kussad pisze:Ja przekazuję co miesiąc 10 zł i nie wiedziałam o żadnym wpisowym jeżeli wogóle istniejeMarzenia11 pisze:kussad pisze:Jeśli chodzi o czarownicemamy pewien pakt
![]()
![]()
no w tym sensie że trzeba coś wpłacac co miesiąc, a ja narazie na totalnym minusie o który mocno dbają moje koty
Almare pisze:My będziemy miały swój własny pakt...

Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], Blue, Hana, kota_brytyjka i 52 gości