NOWY LOKATOR! Dwie Dziewczyny, Pers i Jamniś. Musia za TM:-(

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lis 21, 2012 11:13 Re: NOWY LOKATOR! Dwie Dziewczyny, Pers i Jamniś. Musia za T

:D Fajne zdjęcia i filmik :D
Ale rozrabiaka rośnie z tego Rambusia 8O Najważniejsze jednak, że jest zdrowy :D

Gadu, gadu, a tu nie wiadomo kiedy 100 stuknęła :ok: :ok:
Czas następną rozpocząć, czekamy :D
"Aby mieć właściwe spojrzenie na własną pozycję w życiu,człowiek powinien posiadać psa, który będzie go uwielbiał,i kota, który będzie go ignorował"/ D. Bruce
Obrazek
Szarusia [*]; Roki [*]; Kiciucha [*]; Santa [*]2011; Tinka [*]2013; Timorka [*]2013; Azira [*]2015; Cynamon [*] 2019; Fituś [*] 2020; Tola [*] 09.2020; Tosia[*] 04.2021; Tysia [*] 12.2021; Dziunia [*] 02.2024.

Kotina

Od: Czw sty 26, 2012 15:52

Post » Śro lis 21, 2012 18:41 Re: NOWY LOKATOR! Dwie Dziewczyny, Pers i Jamniś. Musia za T

Kotina pisze::D Fajne zdjęcia i filmik :D
Ale rozrabiaka rośnie z tego Rambusia 8O Najważniejsze jednak, że jest zdrowy :D

Gadu, gadu, a tu nie wiadomo kiedy 100 stuknęła :ok: :ok:
Czas następną rozpocząć, czekamy :D

Sama jestem zaskoczona, że dociągnęłam do setki :wink: i powiem szczerze, nie myślałam, że będę miała tyle do przekazania o moich potfforkach :D
Obrazek
...Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi:
iść przez życie nie czyniąc hałasu...
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Od: Pt lip 24, 2009 22:00

Post » Śro lis 21, 2012 18:53 Re: NOWY LOKATOR! Dwie Dziewczyny, Pers i Jamniś. Musia za T

Muszę przyznać,że to jest jeden z najfajniejszych wątków na forum.Prowadzisz go z duża dozą poczucia humoru,a bohaterzy wątku są cudowni :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

rudy kociak

Od: Śro paź 19, 2011 18:21

Post » Śro lis 21, 2012 19:33 Re: NOWY LOKATOR! Dwie Dziewczyny, Pers i Jamniś. Musia za T

rudy kociak pisze:Muszę przyznać,że to jest jeden z najfajniejszych wątków na forum.Prowadzisz go z duża dozą poczucia humoru,a bohaterzy wątku są cudowni :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Dziękuję za komplement....(i w tym miejscu zalałam sie rumieńcem aż po odstające uszy :wink: )....staram się...chciałam, aby ten wątek był troszkę na luzie...dookoła tyle problemów:( ...
więc jeżeli ktoś z moich wąteczkowych Gości choć troszkę się uśmiał, to się cieszę :1luvu:
Ponoć małe porcje humoru leczą wielkie zmartwienia :wink: :1luvu:
Obrazek
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Post » Śro lis 21, 2012 19:35 Re: NOWY LOKATOR! Dwie Dziewczyny, Pers i Jamniś. Musia za T

Na stronie 70 pisałam o labradorku-koledze Diany, suni naszej córki...
Piesio przychodzi do nas prosić o wypuszczanie Dianki na wspólne spacery :mrgreen:
Dzisiaj też przyszedł...
Nie wiedziałam, czy lecieć do domu dzieci po smycz i obróżę dla suni, czy lecieć do siebie po aparat...wybrałam to drugie, zanim para przyjaciół odleciała w siną dal... :ryk:

Uwaga! Nadlatuję...
Obrazek
Czekam...
Obrazek
Proszę...
Obrazek
Idę z Wami...
Obrazek
Idziemy Mała...
Obrazek
Zanim się udali na wspólny spacer, siadły mi baterie... :evil: ale jeszcze odpilnuję spacerki na smyczy :ok:
Ostatnio edytowano Śro lis 21, 2012 22:03 przez AnnAArczyK, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Post » Śro lis 21, 2012 21:32 Re: NOWY LOKATOR! Dwie Dziewczyny, Pers i Jamniś. Musia za T

Ciekawski Żuczek oczywiście musiał sprawdzić co to za przybysz :lol:

rudy kociak

Post » Czw lis 22, 2012 8:45 Re: NOWY LOKATOR! Dwie Dziewczyny, Pers i Jamniś. Musia za T

piękna para :wink: piękne uczucie :kotek:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Czw lis 22, 2012 9:48 Re: NOWY LOKATOR! Dwie Dziewczyny, Pers i Jamniś. Musia za T

dorcia44 pisze:piękna para :wink: piękne uczucie :kotek:

Super zdjęcia, para piękna rzeczywiście. :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

jasia0245

Od: Czw mar 24, 2011 16:39

Post » Czw lis 22, 2012 15:04 Re: NOWY LOKATOR! Dwie Dziewczyny, Pers i Jamniś. Musia za T

Obrazek Piekna para! Pozdrawiam i czekam na ciag dalszy. :1luvu:

RAnia

Od: Sob mar 08, 2008 3:56

Post » Pt lis 23, 2012 13:27 Re: NOWY LOKATOR! Dwie Dziewczyny, Pers i Jamniś. Musia za T

Straszne!
Czarny Rambo roznosi dom!!!
Rozrabiak nie z tej ziemi!!!
Dla malucha nie ma rzeczy niemożliwych...
Potrafi wszystko!
Od łażenia po drzewach, biegania po dachach (nie tylko altanki, zalicza też daszek przybudówki ), ujeżdżania Żuczka, skakania po oknach i meblach, robienia qpek w donice z...kaktusami :strach: :strach: po samodzielne oddalanie się bez pozwolenia - chadza sobie do chałupki córki i denerwuje ich staruszkę :mrgreen:
Wczoraj postawiłam obiad na stole, nie zdążyłam wyjąć sztućców...kociątko już siedziało w moim talerzu...chociaz wcześniej zjadł swoją porcję gotowanego kurczaka :mrgreen:

A Kropka z Lunką i Kacperkiem jacyś tacy....zrezygnowani...żal mi moich kociaków...
Dziewczyny demonstracyjnie wychodzą, gdy Cudak się panoszy po chałupie, albo pchają się mi na kolana, co jest rzadkością, ze strony Kropeczki 8O, natomiast Kacperek się "wyłancza"... udaje, że nic się dookoła niego nie dzieje...nawet nie drgnie, gdy mały go zaczepia do zabawy....
Jedynie troszkę spokoju jest w momencie, gdy Rambuś zostaje sam w koszyku psa z jego zabawkami...potrafi się bawić sam, krótko...by po chwili przypomnieć sobie, że on jest tu po to by broić!!!
Jamniś nie jest w stanie dotrzymać mu kroku w demolce...chociaż bawią się pięknie, to jednak Jamniś pierwszy rezygnuje ze wspólnych kontaktów z upierdliwym Rambolkiem :twisted:
A mały jest przeszczęśliwy...świat należy tylko do niego :ryk:
A my ledwo żywi...

Rambo tu...
Obrazek
Rambo tam...
Obrazek
Niedżwiadek...
Obrazek
Chwila spokoju...
Obrazek
Obrazek
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Post » Pt lis 23, 2012 14:28 Re: NOWY LOKATOR! Dwie Dziewczyny, Pers i Jamniś. Musia za T

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
AnnAArczyK pisze:Straszne!

Rambo tu...
Obrazek
Rambo tam...
Obrazek
Niedżwiadek...
Obrazek
Chwila spokoju...
Obrazek

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Lilka Mrau

Od: Pon sie 20, 2012 16:15

Post » Pt lis 23, 2012 15:35 Re: NOWY LOKATOR! Dwie Dziewczyny, Pers i Jamniś. Musia za T

AnnAArczyK pisze:Straszne!
Czarny Rambo roznosi dom!!!
Rozrabiak nie z tej ziemi!!!
Dla malucha nie ma rzeczy niemożliwych...
Potrafi wszystko!
Od łażenia po drzewach, biegania po dachach (nie tylko altanki, zalicza też daszek przybudówki ), ujeżdżania Żuczka, skakania po oknach i meblach, robienia qpek w donice z...kaktusami :strach: :strach: po samodzielne oddalanie się bez pozwolenia - chadza sobie do chałupki córki i denerwuje ich staruszkę :mrgreen:
Wczoraj postawiłam obiad na stole, nie zdążyłam wyjąć sztućców...kociątko już siedziało w moim talerzu...chociaz wcześniej zjadł swoją porcję gotowanego kurczaka :mrgreen:

A Kropka z Lunką i Kacperkiem jacyś tacy....zrezygnowani...żal mi moich kociaków...
Dziewczyny demonstracyjnie wychodzą, gdy Cudak się panoszy po chałupie, albo pchają się mi na kolana, co jest rzadkością, ze strony Kropeczki 8O, natomiast Kacperek się "wyłancza"... udaje, że nic się dookoła niego nie dzieje...nawet nie drgnie, gdy mały go zaczepia do zabawy....
Jedynie troszkę spokoju jest w momencie, gdy Rambuś zostaje sam w koszyku psa z jego zabawkami...potrafi się bawić sam, krótko...by po chwili przypomnieć sobie, że on jest tu po to by broić!!!
Jamniś nie jest w stanie dotrzymać mu kroku w demolce...chociaż bawią się pięknie, to jednak Jamniś pierwszy rezygnuje ze wspólnych kontaktów z upierdliwym Rambolkiem :twisted:
A mały jest przeszczęśliwy...świat należy tylko do niego :ryk:
A my ledwo żywi...

"Toć to sziok, panie" :strach: :strach:

Jak mu się udaje zrobić coopala obok kaktusa ?????????? :strach: :mrgreen:
doopka bez kolców ? :wink: :lol:

No to macie teatr komedię 24 godz. na dobę - ja piórkuję :wink: :twisted:

Może dla nadpobudliwego Rambusia zamykany kojec z interaktywną zabawką, co by mógł za czymś ganiać aż się zmęczy ?
Takie pobożne życzenie .... :)
"Aby mieć właściwe spojrzenie na własną pozycję w życiu,człowiek powinien posiadać psa, który będzie go uwielbiał,i kota, który będzie go ignorował"/ D. Bruce
Obrazek
Szarusia [*]; Roki [*]; Kiciucha [*]; Santa [*]2011; Tinka [*]2013; Timorka [*]2013; Azira [*]2015; Cynamon [*] 2019; Fituś [*] 2020; Tola [*] 09.2020; Tosia[*] 04.2021; Tysia [*] 12.2021; Dziunia [*] 02.2024.

Kotina

Od: Czw sty 26, 2012 15:52

Post » Pt lis 23, 2012 15:43 Re: NOWY LOKATOR! Dwie Dziewczyny, Pers i Jamniś. Musia za T

Straszne czarny Rambo roznosi dom :ryk: :ryk: :ryk: to przecież nic nowego u kotów :mrgreen: :ok:

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Pt lis 23, 2012 16:18 Re: NOWY LOKATOR! Dwie Dziewczyny, Pers i Jamniś. Musia za T

Imię w 100% pasuje do niego :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek Obrazek Obrazek
Toffie [*] 15.03.2016r. , Kubuś [*] 07.12.2016r. , Julia (Dżulia) [*] 15.01.2018r.

Miraclle

Od: Wto maja 10, 2011 10:47

Post » Pt lis 23, 2012 17:53 Re: NOWY LOKATOR! Dwie Dziewczyny, Pers i Jamniś. Musia za T

No to trafiło się wam kocie tornado :ryk: Kropka i Lunka pewnie zastanawiają się skąd to to bierze energię i czekają kiedy mu turbonapęd wysiądzie :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

rudy kociak

[poprzednia][następna]