W poniedziałek mamy wizytę u innej lekarz, ma same dobre opinie więc zobaczymy.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kocurzyca41 pisze:Maciejko i Kasiu...Ja znam oba te leki.Triderm to maść,która zawiera kompozycję trzech antybiotyków...Działa bardzo skutecznie.Vagotyl pewnie w płynie stosuje się u kobitek przy problemach intymnych,ale świetnie leczy też wszelkie zapalenia błon śluzowych w buzi i inne problemy skórne...Stosowałam z powodzeniem u swoich koteczek... Myślę,że leczenie trafione jak najbardziej...![]()
![]()
kropkaXL pisze:Aniu-raczej watpię w pasożyty-bo tylko te dwa miejsca go swędziały-na szyjce i na główce-też obstawiam karmę, tylko,że cięzko stwierdzic co on jadł, zanim go znalazłam i co teraz jeszcze nadal uczula. U mnie jadł RC, a wątpię, czy ktoś go wczesniej tym karmił, a te strupy juz były!
czyli,że lek nie pomógłMaciejka Pierwsza pisze:masz racje Kasiu nie obejdzie się bez kołnierza
Zaraz wytnę z tekturki, bo nie mogę patrzeć, budzi sie i drapie, drapie, drapie....
Maciejka Pierwsza pisze:znaczy ja myślę że dopiero zacznie działać, maść na razie raz położyłam, jeszcze na późny wieczór przemyje mu rankę i znowu położę maść. Na pewno mniej kicha
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 184 gości