O, tak się cieszę

Jestem dociekliwa i spragniona wiedzy - tak się to nazywa

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
iwona66 pisze:Młody zdrowy ,ślicznie mnie podgryza tylko czemu w nos![]()
ładnie baranki strzela i caraz lepiej biega ,wskakuje też na drapak i jakoś z niego złazi![]()
pałaszuje wszystko jakby to miał być jego ostatni posiłek![]()
Muszę obciąć mu pazurki na kciukach bo tylko tymi mnie drapie![]()
Ma bardzo gładkie i miłe futerko ,i czarne prążki widać na nim![]()
Niestety koleżanka mu się pochorowała i sam musi się bawić ,w pokoju kwarantanna
choc pod drzwiami kolejka chętnych do odwiedzin .Lucjan i Gapcia najbardziej spragnieni
wizyty w pokoju ,no ale szlaban
iwona66 pisze:Czekoladowy sam siedzi w pokoju ,Trisia drugą dobę jest w szpitaliku ,ale nie o niej
ten wątek.
Mały robi wciąż za budzik lubi o 5 podgryzać ,poprzytulać się baranka walnąć ,pomruczeć![]()
Śpi wciśnięty pomiedzy poduszkę a ścianę czasami rozwali się na samej poduszce i ma bardzo mocny
sen. W nocy gada z kolegami przez drzwi i widać ,że brakuje mu towarzystwa kociego same zabawki
nie zastąpią kolegi.
Świetnie wspina się po drapaku i równie świetnie z niego schodzi ,a ja tak bałam sie jak sobie da radę![]()
W miskach pomiędzy posiłkami lśni dno ,chrupki jakoś nie wzbudzają w nim apetytu ,pochrupie ale tak
bez przekonania.
W przyszłym tygodniu planuję powtórzenie szczepienia ale to tylko plany ,zobaczymy jak będzie.
Mały pozdrawia ciocie zaglądające
Użytkownicy przeglądający ten dział: CatnipAnia, Google [Bot], Sillka i 53 gości