*Lubelskie Tymczasy*

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Wto lis 13, 2012 17:35 Re: *Lubelskie Tymczasy* Teddy-Niedźwiadek i Maleństwa z szo

tak tak, rozliczymy się jakoś, dzięki maue :) :1luvu: :1luvu: :1luvu:
jak zostanie (bo ja też mam ze swoich bazarków kasę), to pójdzie na kolejne tymczasy.
bo zamierzam jeszcze jakiegoś malucha wziąć - po 25 listopada, tylko teraz to bym chciała dzikunka, bo z temi nie było prawie wcale zabawy - wszysko umiały :evil:
anda: a co Ty tam kombinujesz znowu z domkiem...?

kwiatkowa

Od: Śro gru 07, 2005 0:12

Post » Wto lis 13, 2012 17:46 Re: *Lubelskie Tymczasy* Teddy-Niedźwiadek i Maleństwa z szo

A oj tam, ja jak zwykle. Przyjadą w sobotę na pooglądanie, pogadanie i ewentualnie wezmą maluchy. A ja wiesz myślę: czy im nie będzie zimno, czy ich będą dobrze karmić, czy gdzie nie wejdą i sie nie uszkodzą ( maluchy), czy nie zachorują znienacka ( jak Kazia), czy nie zaczną srac na łóżko, czy im sie ten świerzb nie odnowi, czy oczka? Czy nosy i oczka umyją, czy pomasują brzuszki, i sto innych. No nie nadaje się od dawna już na panią od decydowania.

Pani niby ok, ale jak nie zobaczę, że jest ok po miesiącu od zabrania, to tak mnie będzie mdlić i męczyć.
Chyba se okadzę łeb czymś :roll:

A jak ony??
ObrazekAnda i koty Obrazek

Anda

Od: Pon lut 02, 2004 14:46

Post » Wto lis 13, 2012 19:08 Re: *Lubelskie Tymczasy* Teddy-Niedźwiadek i Maleństwa z szo

Będzie dobrze. :ok: Trzeba wierzyć w ludzi. Przynajmniej tak mama mi powtarzała jak bałam się małego Tigera oddać. ;)

A ten domek z ogłoszenia czy podesłany przez kogoś?

maueczarne

Od: Pon sie 17, 2009 13:45

Post » Wto lis 13, 2012 19:21 Re: *Lubelskie Tymczasy* Teddy-Niedźwiadek i Maleństwa z szo

Ano z ogłoszenia. Tak jak pisałaś, pani popatrzyła na to przytulone zdjęcie i Twój tekst i razem z mężem ustalili, że wezmą dwa, będzie im raźniej i weselej.:)
Tylko ona nie jest gadatliwa raczej i wszystko muszę od niej wyciągać. Chyba nieco się mnie już boi ;) A ja nie zaspokoiłam swojej potrzeby wejścia im z butami w każdy kąt ;)

Anda

Post » Wto lis 13, 2012 19:37 Re: *Lubelskie Tymczasy* Teddy-Niedźwiadek i Maleństwa z szo

kciuki za dobry domek dla Parki :ok:

a my po wecie już. świerzba niet, tylko uszy były brudne. wiek ok. 3 miesiące. dostał advocate i książeczkę zdrowia.
póki co nikt Buraska nie szuka.
tanie książki, ubrania damskie, męskie, dziecięce, małe butki, drobiazgi: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=144206
a tu buty damskie: viewtopic.php?f=27&t=127481 - tanio tanio!

turkusowa

Od: Wto lip 13, 2010 19:34

Post » Wto lis 13, 2012 19:42 Re: *Lubelskie Tymczasy* Teddy-Niedźwiadek i Maleństwa z szo

Anda pisze:Ano z ogłoszenia. Tak jak pisałaś, pani popatrzyła na to przytulone zdjęcie i Twój tekst i razem z mężem ustalili, że wezmą dwa, będzie im raźniej i weselej.:)
Tylko ona nie jest gadatliwa raczej i wszystko muszę od niej wyciągać. Chyba nieco się mnie już boi ;) A ja nie zaspokoiłam swojej potrzeby wejścia im z butami w każdy kąt ;)

Och jak się cieszę, że to podziałało. Niech teraz Państwo okażą się dobrym domkiem i niech maluchy jadą na swoje. :ok: :ok: :ok:

Turkusowa jakby nikt się nie zgłaszał to dawaj znać i zrobimy ogłoszenia. Jakieś dobre rozczulające zdjęcia, odpowiedni tekst i więcej osób dzwoni.

Ja pisałam o domku chętnym na rudego, ale jak usłyszałam więcej to się we mnie zagotowało. Kot ma być prezentem dla pana, który przeprowadził się na swoje. Ponoć miłośnik kotów, ale jakoś mi forma prezentu nie odpowiada :evil:

maueczarne

Od: Pon sie 17, 2009 13:45

Post » Wto lis 13, 2012 21:10 Re: *Lubelskie Tymczasy* Teddy-Niedźwiadek i Maleństwa z szo

maueczarne pisze:Kot ma być prezentem dla pana, który przeprowadził się na swoje. Ponoć miłośnik kotów, ale jakoś mi forma prezentu nie odpowiada :evil:

taaaa, ludzie głupie som, jednak, miałam rację...

koty ok, dzisiaj były długo same i bardzo porządnie się zachowywały (a były na salonach) - widać już Helgi H. metody wychowawcze :twisted: robią w kuwetę, drapią drapak, biegają z wielkim szczurem z pluszu :D kupy jakby nieco lepsze, przynajmniej jedna, uszy też nieco - ale codziennie wydłubuję coś tam im. oczy czyste.
end of the report ;)

kwiatkowa

Post » Wto lis 13, 2012 21:12 Re: *Lubelskie Tymczasy* Teddy-Niedźwiadek i Maleństwa z szo

Anda pisze: Chyba nieco się mnie już boi ;) A ja nie zaspokoiłam swojej potrzeby wejścia im z butami w każdy kąt ;)

I dobrze :) Trza uruchamiać swoją Helgę Ha. :smokin:

kwiatkowa

Post » Wto lis 13, 2012 21:13 Re: *Lubelskie Tymczasy* Teddy-Niedźwiadek i Maleństwa z szo

maueczarne pisze:
Anda pisze:Ano z ogłoszenia. Tak jak pisałaś, pani popatrzyła na to przytulone zdjęcie i Twój tekst i razem z mężem ustalili, że wezmą dwa, będzie im raźniej i weselej.:)

Och jak się cieszę, że to podziałało.

Jesteście DEBEŚCIARY od ogłoszeń :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

kwiatkowa

Post » Wto lis 13, 2012 21:19 Re: *Lubelskie Tymczasy* Teddy-Niedźwiadek i Maleństwa z szo

ciociu kfiatek, nie mam Helgi Ha ostatnio. Albo nie umiem wymuszać zeznań jak dobry policjant.
Ja pytam a ona odczekuje i zadziwiona odpowiada dopiero. I nie do końca no jestem zadowolona z tego. No nic najwyżej znowu będziemy im szukać domu. :oops:
Aaaaaaaaaa czy będziem podawać jeszcze to do uszu, czy to koniec? Mogłabyś sie dowiedzieć przed czwartkiem?

Kto chce dorosłą ciachniętą szylkretkę ??? :?

Anda

Post » Wto lis 13, 2012 21:57 Re: *Lubelskie Tymczasy* Teddy-Niedźwiadek i Maleństwa z szo

Heh, no ja też z ludźmi nie jestem jakaś specjalnie skuteczna w rozmowach... tłumaczę się, że pytam o to czy o tamto...
Zapytam Ani jutro, biorąc książeczki, o uszy. Ale o ile mi wiadomo, to ten lek podaje się dwukrotnie.
A skąd tę szylkretkę masz? Fotka jakaś jest?

kwiatkowa

Post » Śro lis 14, 2012 9:24 Re: *Lubelskie Tymczasy* Teddy-Niedźwiadek i Maleństwa z szo

Szylkretka zjawiła się wśród dokarmianych przez Joannę N. kotów ( ponoć została wyrzucona z domu, bo domowa i nieradząca sobie), ale boi się kotów i widać, ze najlepiej byłoby jej w domu. Została wysterylizowana i jest zdrowa.
Obrazek
Obrazek

Anda

Post » Śro lis 14, 2012 13:26 Re: *Lubelskie Tymczasy* Teddy-Niedźwiadek i Maleństwa z szo

Turkusowa, odezwała się pani, z którą gadałam kiedyś - chciała buraska.
Zaproponowałam jej Twojego - daj mi na PW jakiś namiar na siebie.
Teddy ma dom :) Pani która chciała naszego Melona bierze Misia Teddego :)
Może uda się i twojemu buraskowi.

Anda

Post » Śro lis 14, 2012 13:54 Re: *Lubelskie Tymczasy* Teddy-Niedźwiadek i Maleństwa z szo

Anda pisze:Turkusowa, odezwała się pani, z którą gadałam kiedyś - chciała buraska.
Zaproponowałam jej Twojego - daj mi na PW jakiś namiar na siebie.
Teddy ma dom :) Pani która chciała naszego Melona bierze Misia Teddego :)
Może uda się i twojemu buraskowi.
o, to byłoby super! już piszę.
tanie książki, ubrania damskie, męskie, dziecięce, małe butki, drobiazgi: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=144206
a tu buty damskie: viewtopic.php?f=27&t=127481 - tanio tanio!

turkusowa

Od: Wto lip 13, 2010 19:34

Post » Śro lis 14, 2012 14:55 Re: *Lubelskie Tymczasy* Teddy-Niedźwiadek i Maleństwa z szo

zobaczyłam że wątek dotyczy mojego województwa wiec zapytam, bo nie wiem czy ktoś zauwazył wątek dotyczący "mojego" kotka (viewtopic.php?f=13&t=148041). Znacie może kogoś kto mogłby przygarnąć tą kulkę, cały czas go widze przez okno jak biega i szuka swojego miejsca, kreci się wszedzie bo nie ma nawet gdzie sie przespać.. :( każda pomoc na obecną chwilę sie liczy, bo tu na miejscu nie jestem w stanie nic wiecej zrobić.. z góry dziekuję :(

3welinka

Od: Wto lis 13, 2012 9:30

[poprzednia][następna]