*Lubelskie Tymczasy*

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Nie lis 04, 2012 0:36 Re: *Lubelskie Tymczasy* Teddy-Niedźwiadek szuka domu s.39

:ok: :ok: albo przegonil!
tanie książki, ubrania damskie, męskie, dziecięce, małe butki, drobiazgi: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=144206
a tu buty damskie: viewtopic.php?f=27&t=127481 - tanio tanio!

turkusowa

Od: Wto lip 13, 2010 19:34

Post » Nie lis 04, 2012 7:49 Re: *Lubelskie Tymczasy* Teddy-Niedźwiadek szuka domu s.39

Super! Niech maluchy zdrowieją, jedzą i rosną :ok: :ok: :ok:

Bazarek dzisiaj zrobię. Z ogłoszeniami też pomogę.
Wspólnie damy radę.

maueczarne

Od: Pon sie 17, 2009 13:45

Post » Nie lis 04, 2012 9:15 Re: *Lubelskie Tymczasy* Teddy-Niedźwiadek szuka domu s.39

ja mam książki na bazarek, tylko czasu nima na wystawienie, ale może się jakoś zorganizuję...
maluchy mają się dobrze. na kolację i śniadanie dałam intestinal w saszetce, który poszedł z wielką przyjemnością.
większy był w kuwecie pod moim okiem, natomiast rudy nie chciał... pewnie gdzieś siknął mimochodem...
większy to zdecydowanie eksplorator, mniejszy - pieszczoszek i mruczek.
na razie okupują teren łazienki... do czasu zakuwetowania ;)

kwiatkowa

Od: Śro gru 07, 2005 0:12

Post » Nie lis 04, 2012 10:56 Re: *Lubelskie Tymczasy* Teddy-Niedźwiadek szuka domu s.39

Poszukuję domku/ów tymczas. dla 5 2miesięcznych kociaków (2 buroszare i 3 czarne). Kotki siedzą w piwnicy. Mają uchylone okienko,ale niewiadomo jak długo to potrwa. Podobno taka sytuacja miała miejsce już kilkakrotnie. Kotki wychodziły sobie do czasu aż ktoś zamknął to okno. Pani, która dokarmia koty opowiadała, że jednej zimy zostały stamtąd wyrzucone jeszcze ślepe miuczące małe. Ludzie w tym bloku ogólnie nieprzychylni kotom.

Koti nie są oswojone, ale jeden podchodzi do rąk.
Nie mogę wziąć ich do siebie. A wiadomo, bez zdjęć i określenia płci szanse na znalezienie dom przez ogłoszenie marne.
Może ktoś z Lubelskich Tymczasów mógłby je wziąć?
Zaniosę je do weta, odrobaczę, odpchlę jeśli będzie potrzeba.
Zdaję sobie sprawę z tego, że domy tymczasowe zwykle są zapchane, ale bardzo bym chciała, żeby te małe dostały swoją szansę na dom.
Może ktoś wziąć chociaż jednego?
Obrazek

koszka

Od: Czw paź 11, 2007 17:01

Post » Nie lis 04, 2012 11:27 Re: *Lubelskie Tymczasy* Teddy-Niedźwiadek szuka domu s.39

.
Ostatnio edytowano Nie lis 04, 2012 13:10 przez kasiex87, łącznie edytowano 1 raz

kasiex87

Od: Śro paź 10, 2012 12:06

Post » Nie lis 04, 2012 11:28 Re: *Lubelskie Tymczasy* Teddy-Niedźwiadek szuka domu s.39

Tu raczej nie ma ludzi którzy szukają kota dla siebie. Powinnaś chyba ogłaszać go tam gdzie to możliwe i nie szantażowac nas schroniskiem :roll:
ObrazekAnda i koty Obrazek

Anda

Od: Pon lut 02, 2004 14:46

Post » Nie lis 04, 2012 11:32 Re: *Lubelskie Tymczasy* Teddy-Niedźwiadek szuka domu s.39

kwiatkowa

Post » Nie lis 04, 2012 12:43 Re: *Lubelskie Tymczasy* Teddy-Niedźwiadek szuka domu s.39

koszka pisze:Poszukuję domku/ów tymczas. dla 5 2miesięcznych kociaków (2 buroszare i 3 czarne). Kotki siedzą w piwnicy.

Bidy... ktoś je otruje, coś je zje, albo zdziczeją i powiększą grono piwnicznych :(
Ogłosiłam na FB...

kwiatkowa

Post » Nie lis 04, 2012 23:31 Re: *Lubelskie Tymczasy* Teddy-Niedźwiadek szuka domu s.39

Donoszę, że moje chłopaki mają się dobrze. Jak wchodziłam do łazienki to tak leciały, jak wystrzelone z procy - na łeb na szyję (dosłownie). I chyba je głodzę..., bo strasznie żarłocznie jedzą... :roll: :mrgreen:
Wyszły na popas do pokoju, no ale są tak nieznośne, że już zapomniałam, że kociaki takie są ;)
Zdjęłam je z klawiatury komputera tak coś ze 200 razy :evil:
A teraz idziem spać. Jutro odrobaczanie.

A Państwa, i Państwa, i Państwa ;), pozdrawia EmSi:

Obrazek

kwiatkowa

Post » Pon lis 05, 2012 0:00 Re: *Lubelskie Tymczasy* Teddy-Niedźwiadek szuka domu s.39

Uff jeszcze niedziela przez minutę, więc się wyrobiłam ;)
Bazarek dla chłopaków http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=147773
Błagam o pomoc w podrzucaniu, bo ja nie wiem czy będę miała kiedy zaglądać. W tym tygodniu w pyle i bałaganie mogę komputera nie odnaleźć.

Edit. Podkradłam jedno zdjęcie z fb. Ale to dla dobra kociaków, więc wybaczcie ;)

maueczarne

Post » Pon lis 05, 2012 11:23 Re: *Lubelskie Tymczasy* Teddy-Niedźwiadek i Maleństwa z szo

Maue dzięki za bazarek.
Pani od kotków jakoś dzisiaj unika mego wzroku (w sobotę była bardzo miła), a byłam u niej i mówiłam że trzeba karmę kupić, żwirek i że skoro zaproponowała pomoc to ja dzisiaj jadę po karmę do wetek. :?
No i wychodzi że jest jak zwykle. :twisted:
Ciesze się, że maluchy rozrabiają - znaczy - zdrowe :).

Edit: zmieniałam tytuł i zapomniałam się wylogować - Anda

*Lubelskie Tymczasy*

Od: Czw paź 02, 2008 15:34

Post » Pon lis 05, 2012 11:35 Re: *Lubelskie Tymczasy* Teddy-Niedźwiadek i Maleństwa z szo

Nie ma sprawy. Pomogę jak mogę. Oby tylko ktoś coś kupił :roll:

maueczarne

Post » Pon lis 05, 2012 16:26 Re: *Lubelskie Tymczasy* Teddy-Niedźwiadek i Maleństwa z szo

Biegają, broją, jest OK. Apetyt mają, że hoho, trzeba było Helgę H. włączyć, bo by popękały ;)
Kuwetowe są w 100% :ok:, zatem wyszły na salon. Tylko jakieś takie umorusane nieco - jeszcze nie umieją pysiów sobie myć.
Ja też dzisiaj bazarek wyprodukuję mały.

Szkoda mi tych piwnicznych, ale pojęcia nie mam co z nimi zrobić :(

EDIT: Anda, Emsię można wykasować z poszukujących (wstawić maluchy) i napisać, że znalazła dom u kwiatkowej starych ;) Bo już tam zostanie na stałe.

kwiatkowa

Post » Pon lis 05, 2012 19:55 Re: *Lubelskie Tymczasy* Teddy-Niedźwiadek i Maleństwa z szo

kwiatkowa pisze:Biegają, broją, jest OK. Apetyt mają, że hoho, trzeba było Helgę H. włączyć, bo by popękały ;)
Kuwetowe są w 100% :ok:, zatem wyszły na salon. Tylko jakieś takie umorusane nieco - jeszcze nie umieją pysiów sobie myć.
Ja też dzisiaj bazarek wyprodukuję mały.

Szkoda mi tych piwnicznych, ale pojęcia nie mam co z nimi zrobić :(

EDIT: Anda, Emsię można wykasować z poszukujących (wstawić maluchy) i napisać, że znalazła dom u kwiatkowej starych ;) Bo już tam zostanie na stałe.

Super! Pogratuluj rodzicom takiej panny :mrgreen: Lepiej jej się trafić nie mogło.

Kwiatkowa przelać Ci to co już się wylicytowało? Czy Andzie? Czy czekamy na jeszcze?
Dajcie PW z numerem konta, bo nie wiem co robić.

maueczarne

Post » Pon lis 05, 2012 19:57 Re: *Lubelskie Tymczasy* Teddy-Niedźwiadek i Maleństwa z szo

Pierwsza sesja. Helga H. męczyła koteczki, myła, grzebała w uszach i trzymała, żeby siadły na sekundę
:twisted:
Ciocia Anda głaskała i robiła fotki :mrgreen: dobra ciocia. :idea:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek