PALUCH 8.MRAU. Całe morze kociąt. Wciąż przybywają...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lis 04, 2012 19:01 Re: PALUCH 8. MRAU. Idzie zima-podzielicie się ciepłem i kar

jamkasica pisze:
dorcia44 pisze:kopiuje -
Kotka ma 15 lat. i ogromnego pecha bo przeżyła swoją opiekunkę
Osoba która zajęła się pochówkiem ukochanej ciociuni nie znalazła w sobie tyle empatii żeby pochylić się nad starym kotem .
(...)
widziałyście może taką koteczkę ? jak ona sobie radzi?

Baaaardzo proszę następnym razem info- choćby smsem (numery na pierwszej). Byłyśmy dziś, ale nie zwróciłyśmy uwagi, chyba, że którejś z dziewczyn taka babcinia wpadła w oko. Co za los :( ;(

No i wiedziałam, że o czymś zapomniałam :evil: O ślepaczku czarnym. MalgosiaZ, MissJoas- czy on jest gdzieś w szafie?

Strongbaby, na persiczkę nie ma jeszcze nikogo zapisanego.

Szylkretki- Frida i Tulka- brać się do kupy i zdrowieć!!

Czarną babcie wypatzryłam w sobote - dlatego siedzi w klatce. Przy okazji poinstruowalam nowego pracownika na co zwracac uwage :?
Czarny ślepy też siedzi w szafie - wogule po nim nie widać, że jest ślepy...
Szylki trzymać się! Nie chorować! :kotek:
Jamkasica - udala sie akcja?
Obrazek

zoyabea

Od: Pon wrz 27, 2010 15:39

Post » Nie lis 04, 2012 19:03 Re: PALUCH 8. MRAU. Idzie zima-podzielicie się ciepłem i kar

Czy to ta w większej szafie na środku?

Tak, akcja udana :ok:
Obrazek Obrazek

jamkasica

Od: Śro sie 25, 2010 9:42

Post » Nie lis 04, 2012 19:11 Re: PALUCH 8. MRAU. Idzie zima-podzielicie się ciepłem i kar

jamkasica pisze:Czy to ta w większej szafie na środku?

Tak, akcja udana :ok:

Tak - większa puchata czarna.
:ok: za akcję :kotek:
Obrazek

zoyabea

Post » Nie lis 04, 2012 20:09 Re: PALUCH 8. MRAU. Idzie zima-podzielicie się ciepłem i kar

Z tą akcją to chodzi o ogłoszenia?
Podzieliłyście się jakoś?
Ja oczywiście kompletnie się pogubiłam, już nic nie wiem i wszystko mi się pomieszało. :oops:
Przychodzi mi do głowy jeden kot z tych, które wczoraj przenosiłyśmy z katarów do pokoju adopcyjnego. Oczywiście nie wiem jaki ma numer :oops: . To duży, buro-biały kocur.
On ma jakieś imię?
Nie zdążyłam mu się przyjrzeć.
Jedynie odniosłam wrażenie, że wprawdzie był zainteresowany otoczeniem, ale stał tak trochę z boku. Głaskanie owszem bardzo fajne jest, ale on nie jest jakiś nachalny. Wzięty na ręce jest misiowatym cielakiem (jeśli nie ma imienia to może Gumiś? :mrgreen: ) i jest bardzo spokojny.
Jeżeli czegoś nie pomieszałam ( w sumie przez chwilę go widziałam) i z grubsza pokrywa się to z prawdą, to mogę napisać o nim kilka zdań.
Obrazek

Revontulet

Od: Sob maja 26, 2012 8:26

Post » Nie lis 04, 2012 20:17 Re: PALUCH 8. MRAU. Idzie zima-podzielicie się ciepłem i kar

Revontulet pisze:Z tą akcją to chodzi o ogłoszenia?
Podzieliłyście się jakoś?
Ja oczywiście kompletnie się pogubiłam, już nic nie wiem i wszystko mi się pomieszało. :oops:
Przychodzi mi do głowy jeden kot z tych, które wczoraj przenosiłyśmy z katarów do pokoju adopcyjnego. Oczywiście nie wiem jaki ma numer :oops: . To duży, buro-biały kocur.
On ma jakieś imię?
Nie zdążyłam mu się przyjrzeć.
Jedynie odniosłam wrażenie, że wprawdzie był zainteresowany otoczeniem, ale stał tak trochę z boku. Głaskanie owszem bardzo fajne jest, ale on nie jest jakiś nachalny. Wzięty na ręce jest misiowatym cielakiem (jeśli nie ma imienia to może Gumiś? :mrgreen: ) i jest bardzo spokojny.
Jeżeli czegoś nie pomieszałam ( w sumie przez chwilę go widziałam) i z grubsza pokrywa się to z prawdą, to mogę napisać o nim kilka zdań.

Znam go tyle co Ty ;)
Mam gdzies jego numer - podam Ci jutro ;)
Pare zdan wystarczy, ze duzy, ze fajny...reszte dobrze opisalas...
Ja robie ogloszenia calej reszty ktora byla zanim dolozylyśmy 3 chlopaków.
Zaraz podrzuce link do wątku Stefana.
Obrazek

zoyabea

Post » Nie lis 04, 2012 20:21 Re: PALUCH 8. MRAU. Idzie zima-podzielicie się ciepłem i kar

Super :wink:
To w takim razie biorę na siebie jego ogłoszenie :D

Ooo, grrroźny :twisted: Stefan będzie miał swój wątek :ok:
Obrazek

Revontulet

Post » Nie lis 04, 2012 21:22 Re: PALUCH 8. MRAU. Idzie zima-podzielicie się ciepłem i kar

zoyabea pisze:
jamkasica pisze:
dorcia44 pisze:kopiuje -
Kotka ma 15 lat. i ogromnego pecha bo przeżyła swoją opiekunkę
Osoba która zajęła się pochówkiem ukochanej ciociuni nie znalazła w sobie tyle empatii żeby pochylić się nad starym kotem .
(...)

widziałyście może taką koteczkę ? jak ona sobie radzi?

Baaaardzo proszę następnym razem info- choćby smsem (numery na pierwszej). Byłyśmy dziś, ale nie zwróciłyśmy uwagi, chyba, że którejś z dziewczyn taka babcinia wpadła w oko. Co za los :( ;(

No i wiedziałam, że o czymś zapomniałam :evil: O ślepaczku czarnym. MalgosiaZ, MissJoas- czy on jest gdzieś w szafie?

Strongbaby, na persiczkę nie ma jeszcze nikogo zapisanego.

Szylkretki- Frida i Tulka- brać się do kupy i zdrowieć!!

Czarną babcie wypatzryłam w sobote - dlatego siedzi w klatce. Przy okazji poinstruowalam nowego pracownika na co zwracac uwage :?
Czarny ślepy też siedzi w szafie - wogule po nim nie widać, że jest ślepy...
Szylki trzymać się! Nie chorować! :kotek:
Jamkasica - udala sie akcja?

:roll: :roll: :roll: :(
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Nie lis 04, 2012 21:37 Re: PALUCH 8. MRAU. Idzie zima-podzielicie się ciepłem i kar

jamkasica pisze:Strongbaby, na persiczkę nie ma jeszcze nikogo zapisanego.

dzięki za info :ok:

strongbaby

Od: Śro wrz 12, 2012 10:27

Post » Nie lis 04, 2012 21:48 Re: PALUCH 8. MRAU. Idzie zima-podzielicie się ciepłem i kar

Dziewczyny prosze o wsparcie dla Stefanowego wątku! :kotek:

viewtopic.php?f=13&t=147772
Obrazek

zoyabea

Post » Nie lis 04, 2012 22:25 Re: PALUCH 8. MRAU. Idzie zima-podzielicie się ciepłem i kar

Dobra i teraz tak. Ja oczywiście kuleję z większością numerów i ze wszystkimi imionami :oops: .
Zoyabea- daj znać komu Ty robisz ogłoszenia bo dziś z obliczeń mi wyszło, że robisz jakieś 10 sztuk ;) Do tych zdjęć, które wstawiłam dopasuj też imiona jeśli były. Jak nie było to będziemy wszyscy myśleć intensywnie :wink: A później zastanowimy się kto co robi- o ile nie okaże się, że faktycznie bierzesz całą pulę :lol:

:arrow: Luzak z "pokoju Stefana"
Obrazek Obrazek
super miły, super fajny. I przystojniak ;)

:arrow: przestraszone bure stworzenie z pokoju podrostków. Ogólnie ten pokój to jakaś psychodela 8) . Bury co wskakuje na wszystkich, drugi co skacze jak zając i ma chyba złamany ogon, czarna co udaje, że jej nie ma...
Obrazek

:arrow: przestraszone czarne stworzenie z pokoju podrostków
Obrazek

:arrow: To jest Gumiś czy chodzi o tego z pokoju Stefana?
Obrazek

:arrow: Czarne, spokojne, fajne. Wiekowe?
Obrazek

:arrow: bardzo wystraszone stworzonko :(
Obrazek

:arrow: młoda terrorystka :)
Obrazek

:arrow: krówka. przemiła krówka.
Obrazek

:arrow: boję się, ale zero agresji
Obrazek

:arrow:
Obrazek

:arrow: a może to jest Gumiś?
Obrazek

:arrow: hmmm
Obrazek
Obrazek Obrazek

jamkasica

Post » Nie lis 04, 2012 22:28 Re: PALUCH 8. MRAU. Idzie zima-podzielicie się ciepłem i kar

i jeszcze te dwie laski, które dziś przerzuciłam po sterylce:

Obrazek i Obrazek

Ta pierwsza to Menada, które ma imię jeszcze z kwarantanny, a drugiej nie znam, ale coś wymodzę i napiszę im ogłoszenia- te dwie biorę więc na siebie.
Ostatnio edytowano Wto lis 06, 2012 12:54 przez jamkasica, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek Obrazek

jamkasica

Post » Nie lis 04, 2012 22:34 Re: PALUCH 8. MRAU. Idzie zima-podzielicie się ciepłem i kar

Trochę tu pospamuję - zapraszam na mój bazarek - jeśli chcielibyście wspomóc finansowo jakiegokolwiek zwierzaka z Miau lub właśnie GPK MRAU, wystarczy coś u mnie zakupić i napisać, na jaki cel chcecie przeznaczyć swoje pieniądze :)

Ubranka sprzedaję nie dlatego, że coś jest z nimi nie tak, tylko po prostu już sie w nie nie mieszczę :) Lub kupiłam sobie ich fajniejsze wersje :)

I&S

Od: Śro paź 12, 2011 10:57

Post » Nie lis 04, 2012 22:42 Re: PALUCH 8. MRAU. Idzie zima-podzielicie się ciepłem i kar

jamkasica pisze: :arrow: a może to jest Gumiś?
Obrazek

:ok:
Obrazek

Revontulet

Post » Nie lis 04, 2012 22:44 Re: PALUCH 8. MRAU. Idzie zima-podzielicie się ciepłem i kar

jamkasica pisze:Dobra i teraz tak. Ja oczywiście kuleję z większością numerów i ze wszystkimi imionami :oops: .
Zoyabea- daj znać komu Ty robisz ogłoszenia bo dziś z obliczeń mi wyszło, że robisz jakieś 10 sztuk ;) Do tych zdjęć, które wstawiłam dopasuj też imiona jeśli były. Jak nie było to będziemy wszyscy myśleć intensywnie :wink: A później zastanowimy się kto co robi- o ile nie okaże się, że faktycznie bierzesz całą pulę :lol:

mam wiekszosc numerow ;) ale rzezcywiscie sie przeliczylam - nie bralam pod uwage podrostkow ;(

:arrow: Luzak z "pokoju Stefana"
Obrazek Obrazek
super miły, super fajny. I przystojniak ;)

to sobotni nowy nie znam go - nie robie

:arrow: przestraszone bure stworzenie z pokoju podrostków. Ogólnie ten pokój to jakaś psychodela 8) . Bury co wskakuje na wszystkich, drugi co skacze jak zając i ma chyba złamany ogon, czarna co udaje, że jej nie ma...
Obrazek

Tak -przestraszone - tez mu nie robie ;(
:arrow: przestraszone czarne stworzenie z pokoju podrostków
Obrazek

:arrow: To jest Gumiś czy chodzi o tego z pokoju Stefana?
Obrazek

Nie - to jest Rokosz - tylko go przenosilam nie znam ;(

:arrow: Czarne, spokojne, fajne. Wiekowe?
Obrazek

Barbados - robie ;)

:arrow: bardzo wystraszone stworzonko :(
Obrazek[/url
]
Kacper - zaczyna glucić ;( - na razie nie robie.. ;(

Nuka - robie

:arrow: krówka. przemiła krówka.
Obrazek

Bongo -robie

:arrow: boję się, ale zero agresji
Obrazek

niedawno przeniesione ze szpitala - - nie robie

:arrow:
Obrazek

Monti - robie

:arrow: a może to jest Gumiś?
Obrazek

tak to Gumiś :)

:arrow: hmmm
Obrazek

nie robie

robie też czarnej kotce z pokoju Stefana i czarnemu czemuś z pokoju podrostkow nr 254/12. Sprawdzisz mi kto to jest?
Obrazek

zoyabea

Post » Nie lis 04, 2012 23:22 Re: PALUCH 8. MRAU. Idzie zima-podzielicie się ciepłem i kar

Ania, a czy jeśli "nie robisz" to numerem tez nie poratujesz? Jeśli poratujesz to poproszę także Luzaka z pokoju Stefana- zrobię. Zrobię też Kacprowi- choć zaczyna glucić (dziś nie było widać, miał nawet apetyt) jeśli będę miała numer- nie było szansy go uchwycić (nie wiem tez jak jego sytuacja z jajkami :roll: ).
Revontulet- rozumiem, że Gumiś jest Twój? ;)
Obrazek Obrazek

jamkasica

[poprzednia][następna]