Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agula76 pisze:mam dzwonic za godzine- postaraja sie pomoc....20 zl doba - nie maja inkubatorka...moze obyłoby sie bez...zylexisu nie maja ale mamy cykloferon powiedziala ze to byłoby lepsze i opieka wiadomo- dziewczyny sa super ....
agula76 pisze:ja tez jestem za kostrzwskim...zylexis przeciez mozna gdzie odkupic...ale powiedzial ze jak jest cykloferon to nie ma potrzeby zylexisu....20 zl doba znaczna róznica....
MIKUŚ pisze:Almavet![]()
![]()
Najwięksi naciągacze w woj. śląskim jakich znam. A Pani Dr na pewno nie weźmie kota z PP do domuJak dla mnie ściema jak nic.
Byłam tam parę razy i jakoś omijał szerokim łukiem tą lecznicę. Tam tylko kasa się liczy jak dla mnie.
hidi pisze:teraz potrzeba transportu do kato- bo szpitalik w kato??
Kasia, zylexis mozna dowiesc...
agula76 pisze:mam dzwonic za godzine- postaraja sie pomoc....20 zl doba - nie maja inkubatorka...moze obyłoby sie bez...zylexisu nie maja ale mamy cykloferon powiedziala ze to byłoby lepsze i opieka wiadomo- dziewczyny sa super ....
agula76 pisze:zaraz bede tam dzwonic bo nie bylo kostrzewskiego...ale w samej oplacie za dobe juz jest diametralna róznica...dzis ja tam trzeba zawiesc
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw i 199 gości