Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Broszka pisze:A jeśli na koniec tyg rzeczywiście będzie mróz to nadejdzie pora na różę i nareszcie skończę robić przetwory a zacznę jeść
Lilka Mrau pisze:Broszka pisze:No jak mam pokazać jak jeszcze nie wybrane![]()
Ratunku, spaliłam garnek na wodę w sokowniku![]()
Nastawiłam jabłka i panowie fachowcy tak skutecznie zawrócili mi głowę farbami że zupełnie zapomniałam... Woda się wygotowała i spalił się garnek![]()
Macie jakieś pomysły czym go doszorować?
Ja słyszałam ze gotując coca cole mozna wyczyscic ...ale nie sprawdzalam , jednak po obejzeniu pogromcow mitow na temat coli jestem w stanie w to uwierzyc:)
Mnie serce boli ile się marnuje bo nie jesteśmy w stanie wszystkiego przejeśćRevontulet pisze:Fajnie Ci, że masz tak dużo owoców, że aż nie możesz na nie patrzeć. Mi zawsze jest mało
Masło to takie jabłka bardzo długo gotowane aż uzyskają konsystencję masła. Taka marmoladamorelowa pisze:Co to jest masło i ser z jabłek???!
A z tej róży to co będzie?
felin pisze:Można w każdym razie spróbować. Coca cola zawiera kwas ortofosforowy, więc różne efekty daje Na zapieczoną rdzę jest świetna - sprawdzone empirycznie
morelowa pisze:O, rany.... mmmmm... słów mi brakło na te masła i sery.. Jak smakują tak jak wyglądają ...mmmm![]()
![]()
felin pisze:http://www.zooplus.pl/shop/zwierzeta/promocje/happy_hours?unique=HTML15
Broszka pisze:
Chociaż, zaraz... ale oni oszukująKarmę kupiłam w tej samej cenie co jest dzisiaj niby w promocji tylko przez kilka godzin
Niestety... I wkurza mnie, że traktują nas jak głupków...Broszka pisze:W zoo+ robią dokładnie to samo
felin pisze:Chyba wszędzie robią tak samo.
Do dziś pamiętam "promocję" w tesco sprzed kilku lat: szlam sobie między regalami w okolicy nowego roku i zobaczylam "super promocję" na kieliszki (bardzo na czasie) i aż mnie cofnęlo do takich samych kieliszków bez promocji, które byly TAŃSZE niż te w promocji, a różnily się tym, że nie mialy na kartoniku nadrukowanych choinkowych galązek i baloników
![]()
Podobno najbardziej nabierają się na to faceci
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 319 gości