Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto paź 23, 2012 17:21 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...teraz Duża chora :-(

No dobra, napisze Wam... Najbliżej była Bożenka,jak będzie pasowało, bedzie Miki :mrgreen: .

Mario, ale nie, to nie tak, ja nie w tym sensie pisałam.
Wcale nie twierdzę, że koty bez łapki sa mniej lub inaczej sprawne, chodziło mi bardziej o to, że nie zdają sobie sprawy z własnego kalectwa. No bo zwyczajnie wydaje mi się to trochę dziwne, gdybym ja nie miała jednej nogi, to chyba by mi to jakoś przeszkadzało, a juz napewno zdawałabym sobie sprawę z tego :mrgreen: .

Elu, po pierwsze witam, a po drugie, to niestety Arcana- o ile oczywiście zgodzi sie przewieźć trzyłapka- pojedzie pociągiem, więc raczej nie bedzie mogła drapaczka zabrać :( .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Wto paź 23, 2012 17:25 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...teraz Duża chora :-(

Ooo.. fajnie! Będziemy zatem czekać na werdykt! :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Wto paź 23, 2012 18:18 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...teraz Duża chora :-(

Witaj Małgosiu-dużo zdrówka życzę :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :ok: :ok: :ok: :ok:
Biegaj sobie za TM kochana Misieńko [*]/26.05.2005r.-11.11.2010r./
===================================
Teraz w Twoim domku mieszka Miłka:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Prawda, że pięknota

Dom bez kota jest jak samolot bez pilota

ula-misia

Od: Pon lis 01, 2010 14:34

Post » Wto paź 23, 2012 18:19 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...teraz Duża chora :-(

ula-misia pisze:Witaj Małgosiu-dużo zdrówka życzę :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :ok: :ok: :ok: :ok:

Ulcia, cześć! :D
Bardzo dziękuję :D .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Wto paź 23, 2012 18:20 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...teraz Duża chora :-(

vip pisze:
ula-misia pisze:Witaj Małgosiu-dużo zdrówka życzę :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :ok: :ok: :ok: :ok:

nie dziękuj tylko wygrzewaj tę cholerną grypę , niech się wynosi w pi...u :mrgreen:

Prawda, że pięknota

ula-misia

Post » Wto paź 23, 2012 18:23 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...teraz Duża chora :-(

ula-misia pisze:
vip pisze:

nie dziękuj tylko wygrzewaj tę cholerną grypę , niech się wynosi w pi...u :mrgreen:

8O ... :ryk:
no staram się, staram :mrgreen: ...koty pomagają :ok: .

vip

Post » Wto paź 23, 2012 18:25 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...teraz Duża chora :-(

Gosiu, wierz mi, koty nie wiedzą co to niepełnosprawność. A człowiek się od nich uczy.
Ominia i Amelia są może uszkodze, ale jak najbardziej sprawne. Rudy gania jak inne, a skacze wyżej niż Kitłaś, któremu tyłeczek ciąży. Zresztą trójłapków generalnie nie traktuję jako niepełnosprawne, bo tak naprawdę nic im nie jest.
Jedynie Coco rozpieszczam, jako sprawną inaczej, ale inne koty ganiają się z nią i biją jak równy z równym, nie stosując taryfy ulgowej. Coco zresztą też tłucze z powodzeniem każdego, kto jej się nie spodoba :mrgreen:
Zresztą, co ja ci będę tłumaczyć. Zrozumiesz, kiedy Miki "wypierwszy" twoje psy :ok:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Wto paź 23, 2012 18:42 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...teraz Duża chora :-(

gosik, moja trochę dalsza sąsiadka ma trójlapka. Kocik jest wychodzący, lowi myszy 8O Czasem rano jak lecę na mój nocny autobus widzę , jak na tych trzech lapkach zapierdziela. Brak mu prawej przedniej. Lapkę stracil w wypadku, mial 0k roku, początkowo mama lowila mu myszki i przynosila żywe. Po usunięciu śrub z tylnej lapki i usunięciu bezwladnego kikucika przedniej, stal się w pelni samodzielny. / Inna sprawa, że tam gdzie oni mieszkają , nie wypuścilabym żadnego kota /.Z tym , że mychy to nie jest jedzenie kota, to normalne koty wychodzące, sąsiadka wypuszcza je ok 4 rano , wracają ok 6- 7, potem są domowo- ogródkowe

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Wto paź 23, 2012 18:45 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...teraz Duża chora :-(

Ano tak, muszę sie sama przekonać :ok: .
Wiem, że ten mój strach i niego to może na wyrost, ale nigdy nie miałam kotka bez łapki, więc nie bardzo wiem, czego sie spodziewać, dlatego pytam :) .
A do mojej sąsiadki podrzucono malutka kruszynkę, wypisz wymaluj Antoś, kiedy go znalazłam, tylko pysio ciut inny :D .
Od razu widać, że dziewczynka.
Chyba mnie kiedys rozmowa czeka :? .
Na takie tam tematy....

vip

Post » Śro paź 24, 2012 10:05 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...teraz Duża chora :-(

Przyleciałam,zajrzałam, pozdrowiłam i znikam :lol:
Obrazek

Prawda, że pięknota

ula-misia

Post » Śro paź 24, 2012 11:14 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...teraz Duża chora :-(

Doberek Gosiu z kotkami! :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Śro paź 24, 2012 15:25 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...teraz Duża chora :-(

Co robi kot z jedna tylnią łapkom??- biega szybciej niż inne, wyłazi wszędzie i na tej jednej skacze , wiesza się na klamce otwierając wszystkie drzwi że duża musiała na gałki powymieniać :mrgreen: Dlatego ja mam 6 i 3/4 kota bo to 3/4 to Czesław :mrgreen: / nie ma łapy - wycięta w udzie , obu uszu i jajec no to temu 3/4
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Śro paź 24, 2012 15:26 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...teraz Duża chora :-(

te 3/4 to z kuli ino jajec
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Śro paź 24, 2012 15:36 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...teraz Duża chora :-(

Zdrówka Duża! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Śro paź 24, 2012 18:39 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...teraz Duża chora :-(

Wreszcie trochę doczytałam,co w Vipkowie piszczy...Gosiaczku zdrowiej szybciutko... :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

[poprzednia][następna]