jasia0245 pisze:Dobrze, że się jednak znalazł. Moja Pusia też lubi wejść do pralki jak jest trochę uchylona i Sisi do niej zagląda. Teraz zawsze sprawdzam, po prostu je liczę jeden, dwa i wtedy mogę włączyć pralkę.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja llicze do 8

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jasia0245 pisze:Dobrze, że się jednak znalazł. Moja Pusia też lubi wejść do pralki jak jest trochę uchylona i Sisi do niej zagląda. Teraz zawsze sprawdzam, po prostu je liczę jeden, dwa i wtedy mogę włączyć pralkę.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
wercia pisze:jasia0245 pisze:Dobrze, że się jednak znalazł. Moja Pusia też lubi wejść do pralki jak jest trochę uchylona i Sisi do niej zagląda. Teraz zawsze sprawdzam, po prostu je liczę jeden, dwa i wtedy mogę włączyć pralkę.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja llicze do 8Bo raczej pies sie tam nie zmiesci a kroliczek nie doskoczy mamy pralke taka otwierana z góry
wercia pisze:No wiec jestem juz spakowana.Za 3 h jade do Niemiec wiec maly kotek na kolejny miesiac zostaje u nas.
Do uslyszenia
LaRosaNegra87 pisze:Wercia masz tam kontakt ze swiatem? Jak zyjesz? Buźka :*
LaRosaNegra87 pisze:Jeeeeeee, ale super!!!![]()
Czułam, że tak to się skończy
To najlepszy pomysł, jaki mógł być
Tylko uważaj - kocurki potrafią być charakterne,
ale i tak są cudowne!!!!!!!!!!!!!!!!!!
LaRosaNegra87 pisze:A tam będziesz się zastanawiać, masz go tyle czasu, poznałaś charakter, wykarmiłaś z butelki... zostaje, zostaje![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 694 gości