kalair pisze:kocurzyca41 pisze:Cześć tusieczki z Dużą...
Hejka Reniu, i jak dzisiaj??????
Do du....y.
Moderator: Estraven
kalair pisze:No, jeszcze antybiotyki osłabiają..Ale wyleżysz się za wszystkie czasy. A do roboty zagoń dziewczyny!
Dzidka mi wczoraj całą podłogę w kuchni zabrudziła,bo wyciągnęła żarełko z michy i rozwlekła po panelach...kocurzyca41 pisze:kalair pisze:No, jeszcze antybiotyki osłabiają..Ale wyleżysz się za wszystkie czasy. A do roboty zagoń dziewczyny!
Te próżniaczki dwie?Dzidka mi wczoraj całą podłogę w kuchni zabrudziła,bo wyciągnęła żarełko z michy i rozwlekła po panelach...
kalair pisze:kocurzyca41 pisze:kalair pisze:No, jeszcze antybiotyki osłabiają..Ale wyleżysz się za wszystkie czasy. A do roboty zagoń dziewczyny!
Te próżniaczki dwie?Dzidka mi wczoraj całą podłogę w kuchni zabrudziła,bo wyciągnęła żarełko z michy i rozwlekła po panelach...
A Lafinka zarzygała pół pokoju, nie ta karma..Rzygacz jeden.
kocurzyca41 pisze:Jak one się drą, jak widzą, że JJ z pęczkiem trawy idzie!
No co chcesz? Pańcio z prezentem idzie...
kocurzyca41 pisze:kalair pisze:kocurzyca41 pisze:kalair pisze:No, jeszcze antybiotyki osłabiają..Ale wyleżysz się za wszystkie czasy. A do roboty zagoń dziewczyny!
A Lafinka zarzygała pół pokoju, nie ta karma..Rzygacz jeden.
A może zbawienne działanie Pańciowego prezentu?
kocurzyca41 pisze:Jak Lafcia? Nie wymiotuje już?
kalair pisze:kocurzyca41 pisze:Jak Lafcia? Nie wymiotuje już?
A nie nie, już ma normalną karmę.![]()
Pomelo sobie kupiłam, będę jeść. Kalorycznie nie jest..![]()
kocurzyca41 pisze:kalair pisze:kocurzyca41 pisze:Jak Lafcia? Nie wymiotuje już?
A nie nie, już ma normalną karmę.![]()
Pomelo sobie kupiłam, będę jeść. Kalorycznie nie jest..![]()
Jakoś nie polubiłam...Kiwi za to sobie pożarłam...
Bożenko ...to jest tak,ze jak Lafi zje jakąś inną karmę,to wymiotuje? Ona moze tylko jeden rodzaj,czy więcej?
Użytkownicy przeglądający ten dział: jolabuk5 i 20 gości