CZERWIENIAMI MALOWANE - posty archiwalne

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie paź 07, 2012 20:18 Re: CZERWIENIAMI MALOWANE, czyli wątek rudzielców;]

W Toruniu koczują 3 biało rude maluchy-płeć nie znana.
Matkę przejechał samochód.
Obrazek
Pilnie szukamy dt.
Obrazek[b]

becia_73

Od: Sob lis 28, 2009 8:31

Post » Pon paź 08, 2012 9:38 Re: CZERWIENIAMI MALOWANE, czyli wątek rudzielców;]

Jakie cudne ! :1luvu: :(
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Pon paź 08, 2012 9:39 Re: CZERWIENIAMI MALOWANE, czyli wątek rudzielców;]

becia_73 pisze:W Toruniu koczują 3 biało rude maluchy-płeć nie znana.
Obrazek
Pilnie szukamy dt.

został jeden ,2 ma dt
jeden maluch sam na ulicy :!:
Obrazek...Obrazek

ruda32

Od: Pt maja 21, 2010 21:56

Post » Pon paź 08, 2012 9:52 Re: CZERWIENIAMI MALOWANE, czyli wątek rudzielców;]

ruda32 pisze:
becia_73 pisze:W Toruniu koczują 3 biało rude maluchy-płeć nie znana.
Obrazek
Pilnie szukamy dt.

został jeden ,2 ma dt
jeden maluch sam na ulicy :!:

teoretycznie 3 mają dt,ale jednej jest upchany na siłę ...
Ciągle są do wzięcia -teraz do ds :wink:
Komu puchatą kulkę:)
Obrazek[b]

becia_73

Post » Pon paź 08, 2012 11:32 Re: CZERWIENIAMI MALOWANE, czyli wątek rudzielców;]

Witajcie.

Jestem kociarą, która niedawno straciła kochanego rodzielca.
Przygarnę lub zaadoptuję malego rudzielca z okolic Poznania, Szamotuł. To musi być rudy kotek. Mam do nich slabość.
Dysponuję i zapewniam duży domek i ogromny ogrodzony ogród. Mam zwierzęta nie od dziś i umiem się nimi zająć.
Szukam info na waszym forum, ale wszystko to Warszawa?

Pomożecie?

ragatol

Od: Pon paź 08, 2012 11:23

Post » Pon paź 08, 2012 16:43 Re: CZERWIENIAMI MALOWANE, czyli wątek rudzielców;]

ragatol pisze:Witajcie.

Przygarnę lub zaadoptuję malego rudzielca z okolic Poznania, Szamotuł. To musi być rudy kotek. Mam do nich slabość.
Dysponuję i zapewniam duży domek i ogromny ogrodzony ogród. Mam zwierzęta nie od dziś i umiem się nimi zająć.

Pomożecie?

ja swoją Mazzlinkę znalazłam w Lublinie.Dogadałam się z ludzmi z forum i odebrałam ją z Wawy.mieszkam w Gdansku
Miłość nie zna granic :ok:
Obrazek

aga marczak

Od: Sob lis 12, 2011 13:03

Post » Pon paź 08, 2012 19:51 Re: CZERWIENIAMI MALOWANE, czyli wątek rudzielców;]

ragatol pisze:Witajcie.

Pomożecie?

Mamy Julka, rudo-białego kocura, kota wyjątkowego. Możesz obejrzeć go tu:
http://kotydworcowe.pl/koty-do-adopcji/szukaja-domu
Fundacja Pomocy Zwierzętom Kłębek KRS: 0000449181

Jarka

Od: Czw kwi 10, 2008 16:43

Post » Śro paź 17, 2012 19:43 Re: CZERWIENIAMI MALOWANE, czyli wątek rudzielców;]

będę miała do wydania kotki biało-rude ok 1.11.2012r. Kotki jadą w tym tygodniu do weterynarza na ogólną wizytę i odrobaczenie. Są wychowywane w warunkach domowych. Będą do odbioru w Żorach lub Gardawicach (woj. śląskie). Zamieszkują właśnie w Gardawicach. Mój tel kontaktowy 506011513. Nie umiem tu wstawić zdjęcia, więc podaję link do tablicy, gdzie je umieściłam:

http://tablica.pl/oferta/malutkie-kocia ... 1D46T.html

doloresia

Od: Pon lip 06, 2009 13:52

Post » Czw paź 18, 2012 22:47 Re: CZERWIENIAMI MALOWANE, czyli wątek rudzielców;]

Obrazek

Rudzik - maluszek szuka dobrego domku!

Kotka trikolorka okocila się w opuszczonym basenie. Miala 3 kociaki.
2 z nich zginęły, a jednego przyprowadzila pod drzwi mieszkania.
Kotek był podziębiony. Obecnie przebywa w domu tymczasowym.
Zostal odrobaczony. Posiada książeczkę zdrowia.
Cudowny, rudo-bialy, bardzo drobny ok. 2-miesięczny kocurek szuka
swojego miejsca na ziemi, domu niewychodzącego.
Jego obecność jest najwspanialszą terapią na wyciszenie i relaks.
Kociak teskni za kimś, kto go pokocha i ofiaruje mu miłość.
Maluch jest milusiński, miziasty, pełen energii i kuwetkujący.
Jeśli chcesz dać PRAWDZIWY, DOBRY, BEZPIECZNY i ODPOWIEDZIALNY
dom na długie lata - skontaktuj się ze mną na email: voila@interia.eu
Warunkiem adopcji jest m.in. podpisanie Umowy Adopcyjnej.

Kotek znajduje sie w Gdyni.

Kate23

Od: Sob wrz 13, 2003 15:05

Post » Czw paź 25, 2012 22:34 Re: CZERWIENIAMI MALOWANE, czyli wątek rudzielców;]

Isztar2004 pisze:Piękny kocurek do oddania w dobre ręce. Jest bezdomny, ma niewielkie szanse na przetrwanie zimy.
Przeganiają go dzikie koty.
Błąka się w podwarszawskim lesie i na działkach. Do tej pory dokarmiany przez działkowiczów.
Został zaszczepiony i odrobaczony. Wyleczony z ran zadanych przez dzikie koty.
Jest młody, ma ok. 8 miesięcy. Być może został wyrzucony z domu, bo bardzo garnie się do ludzi, uwielbia pieszczoty. Umie już korzystać z kuwety. Jest bardzo czysty. Nie jest wykastrowany, za radą weterynarza.
Kocurek jest maści biało-rudej. Szuka pilnie domu, bo nadchodzą chłody.

Obrazek

posting.php?mode=quote&f=13&p=9330358
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Pt paź 26, 2012 17:08 Re: CZERWIENIAMI MALOWANE, czyli wątek rudzielców;]

Obrazek
rude raczej chłopaki i kolorowe dziewczynki ośmiotygodniowe ze Świecia (kujawsko-pomorskie), tel. 606 853 201 pani Magdalena.
Obrazek
Obrazek

kirke18

Od: Pt mar 31, 2006 10:17

Post » Pon lis 05, 2012 9:32 Re: CZERWIENIAMI MALOWANE, czyli wątek rudzielców;]

A ja polecam do adopcji Rudolfa: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=142997
Rudolf jest uroczym rudo-białym kotem, któremu los ostatnio sprawił wiele figli. Porzucony przez właściciela znalazł dom tymczasowy w Tychach . Ma około 7-8 lat i jak na swój wiek przystało jest opanowany, zrównoważony - nie lubi jednak konkurencji i poszukuje domku bez innych zwierząt i bez dzieci. Czy to jednak stawia go w złym świetle? Nie jest samolubny, jednak wiele już przeżył i teraz poszukuje oazy spokoju i ciszy. Posłusznie śpi w kuwecie wymoszczonej kocykiem, jest miziakiem i gadułą, czasem jednak zdarza mu się posikać meble z powodu problemów z pęcherzem - ale lecznicza karma Royal Canin Urinary i systematyczna praca z nim, pozwoli mu nad tym zapanować. Za poświęcony czas odwdzięczy się ogromną miłością płynącą z maleńkiego kociego serca.
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Od: Czw sty 26, 2012 16:00

Post » Pon lis 05, 2012 12:32 Re: CZERWIENIAMI MALOWANE, czyli wątek rudzielców;]

Pilnie szukamy domu dla kota, który został sam na podwórku, bo jego właścicielka trafiła do szpitala i nie wróci już tutaj. Właściwie po zabraniu pani do szpitala, kot i pies trafiły do schroniska - kot uciekł i wrócił na podwórko, gdzie wcześniej mieszkał z panią. Wchodzi na klatkę schodową ale ludzie go przeganiają.
Kot ma podobno około 5 lat, nie jest wykastrowany ale to załatwimy :)
To miziak niesamowity!

Obrazek
Obrazek
Obrazek
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Od: Czw sty 26, 2012 16:00

Post » Śro lis 07, 2012 10:08 Re: CZERWIENIAMI MALOWANE, czyli wątek rudzielców;]

Antoś -szuka domu z kotem/kotami -lub takiego gdzie nie będzie sam cały dzień.. .
Wychowany ze spokojnym psem. Urodziny -sierpień 2012, zaszczepiony, odrobaczony.
Zdrowy, przytulaśny....idealny :1luvu:
Zapewniamy transport na terenie całej Polski.
Obrazek
Obrazek
Obrazek[b]

becia_73

Post » Pon lis 12, 2012 0:09 Re: CZERWIENIAMI MALOWANE, czyli wątek rudzielców;]

rudy pers w schronisku w Łodzi viewtopic.php?f=13&t=146433&start=195

ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek
Obrazek[/
PETYCJE PRZECIWKO ZABIJANIU ZWIERZĄT W CHINACH viewtopic.php?f=8&t=148029
zapraszamy na nasz koci wątek viewtopic.php?f=1&t=118175
ObrazekObrazek
www.pustamiska.pl www.karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie

andrzej780

Od: Pon wrz 20, 2010 2:25

[poprzednia][następna]