Caragh pisze:kalair pisze:Qrka, nie?![]()
A wcześniej to kto był?
No różni ludzie, a co to za pytanie!
Moderator: Estraven
kalair pisze:Caragh pisze:kalair pisze:A ogonek Ciociu zostawisz?![]()
No ewentualnie.... dla cioci Reni
![]()
Ciociu Reniu będziesz chciała?![]()
kocurzyca41 pisze:kalair pisze:Caragh pisze:kalair pisze:A ogonek Ciociu zostawisz?![]()
No ewentualnie.... dla cioci Reni
![]()
Ciociu Reniu będziesz chciała?![]()
Ja ...zawsze...Ogonki....mniammmmm

kocurzyca41 pisze:Że niby ogonki do piwa?...Piwa ni lubię....a jeśli już to cytrynowe...To chyba ogony pod cytrynowe nie pasują....
kalair pisze:kocurzyca41 pisze:Że niby ogonki do piwa?...Piwa ni lubię....a jeśli już to cytrynowe...To chyba ogony pod cytrynowe nie pasują....
Kupisz imbirowe
kalair pisze:Ja tam jem wszystko, a potem jem ranigast..Dzisiaj już zaliczyłam
Petka pisze:Kochana z tym ranigastem to tak ostrożnie.
Tż też tak się bawił, aż niewiele brakowało żebym wdową została.
kocurzyca41 pisze:kalair pisze:Ja tam jem wszystko, a potem jem ranigast..Dzisiaj już zaliczyłam
To idę sobie pomidorki w jogurcie naturalnym zapodać...Ranigastu nie jadam....innych takich też nie...ale pewnie do czasu...
kalair pisze:kocurzyca41 pisze:kalair pisze:Ja tam jem wszystko, a potem jem ranigast..Dzisiaj już zaliczyłam
To idę sobie pomidorki w jogurcie naturalnym zapodać...Ranigastu nie jadam....innych takich też nie...ale pewnie do czasu...
No ja muszę.. Czasem to masakra jest..
kalair pisze:Petka pisze:Kochana z tym ranigastem to tak ostrożnie.
Ty chyba żartujeszNie strasz.. ja bardzo dużo go jadam,,,
bulba pisze:kalair pisze:Petka pisze:Kochana z tym ranigastem to tak ostrożnie.
Ty chyba żartujeszNie strasz.. ja bardzo dużo go jadam,,,
Bożenko, jeśli masz problemy gastryczne, to lepiej do lekarza pójść. Takie faszerowanie się ranigasgtem, czy innymi środkami, tylko chwilową ulgę przynosi, a jeszcze większe spustoszenie w przewodzie pokarmowym sieje
kocurzyca41 pisze:kalair pisze:kocurzyca41 pisze:kalair pisze:Ja tam jem wszystko, a potem jem ranigast..Dzisiaj już zaliczyłam
No ja muszę.. Czasem to masakra jest..
Może zacznij bardziej naturalne rzeczy...Siemię ,kisielek...
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar, Meteorolog1 i 16 gości