TYSKIE MRUCZKI XI-Borys zostaje w DS :) Gaja po wypadku :(:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob wrz 29, 2012 19:52 Re: TYSKIE MRUCZKI XI EUSTACHY KRWIOMOCZ, SZŁAPEK TEŻ GORZEJ

Justa&Zwierzaki pisze:Zaraz podłączam Eustaszkowi kroplówkę ... boje sie bardzo że przegramy walkę :( :( :( :(

nie mow tak, trzeba wierzyc! On walczy, choc mu ciezko, to widac, cierpi, ale walczy, probuje chociaz... Skoro miauczy, prosi o pomoc-chce walczyc! Jest slaby, to normalne w jego stanie. Ale trzeba wierzyc! :cry: Ja tez sie tego boje, ale staram sie tak nie myslec, wciaz w niego wierze!!!
Kotku kochany, kotenku... koteczku najslodszy, najwspanialszy przyjacielu... blagam, nie odchodz!!! :cry: Dasz rade, pokonasz ten paskudny kryzys, wierze w to, tylko sie nie poddawaj!! :cry: Skarbie...

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Sob wrz 29, 2012 20:00 Re: TYSKIE MRUCZKI XI EUSTACHY KRWIOMOCZ, SZŁAPEK TEŻ GORZEJ

Eustaszku kochany, trzymaj się :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Sob wrz 29, 2012 20:30 Re: TYSKIE MRUCZKI XI EUSTACHY KRWIOMOCZ, SZŁAPEK TEŻ GORZEJ

viewtopic.php?f=20&t=146588 zapraszam, skromnie bo skromnie, ale na razie tyle moge ofiarowac dla Eustachego... grosz do grosza...

Kociara82

Post » Sob wrz 29, 2012 21:37 Re: TYSKIE MRUCZKI XI EUSTACHY KRWIOMOCZ, SZŁAPEK TEŻ GORZEJ

Eustachy odszedł 30 minut temu [*] , wpadł w wstrząs :crying: :crying: :crying: :crying: :crying:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Sob wrz 29, 2012 21:41 Re: TYSKIE MRUCZKI XI EUSTACHY KRWIOMOCZ, SZŁAPEK TEŻ GORZEJ

Kociara82 pisze:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=146588 zapraszam, skromnie bo skromnie, ale na razie tyle moge ofiarowac dla Eustachego... grosz do grosza...

Bardzo dziekuje za bazarek , ale nie mam sił nawet tam wejść , przepraszam :cry: :cry: :cry:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob wrz 29, 2012 21:46 Re: TYSKIE MRUCZKI XI EUSTACHY KRWIOMOCZ, SZŁAPEK TEŻ GORZEJ

Justa&Zwierzaki pisze:Eustachy odszedł 30 minut temu [*] , wpadł w wstrząs :crying: :crying: :crying: :crying: :crying:

Justyś, przytulam bardzo, bardzo mocno....

:cry: :cry: :cry:
Eustaszku [*][*][*]
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Sob wrz 29, 2012 21:49 Re: TYSKIE MRUCZKI XI - EUSTACHY [*], SZŁAPEK TEŻ GORZEJ :(

Justynko, bardzo mi przykro :cry: :cry: :cry:
Eustaszku[*][*][*]
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Sob wrz 29, 2012 22:00 Re: TYSKIE MRUCZKI XI - EUSTACHY [*], SZŁAPEK TEŻ GORZEJ :(

Justyś..... tak mi przykro... aż słów brak... :cry: :cry: :cry:

Eustaszku [*] - teraz już w pełni sprawny biegaj za TM
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Od: Czw sty 26, 2012 16:00

Post » Sob wrz 29, 2012 22:03 Re: TYSKIE MRUCZKI XI - EUSTACHY [*], SZŁAPEK TEŻ GORZEJ :(

nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying:
nie wierze... moje sloneczko najdrozsze... sory, spadam na dzis z forum, nie mam sily...
Eustaszku...[*][*][*] kocham Cie mimo wszystko... pozostaniesz na zawsze w moim sercu i nigdy nie zapomne...

Kociara82

Post » Nie wrz 30, 2012 9:57 Re: TYSKIE MRUCZKI XI - EUSTACHY [*], SZŁAPEK TEŻ GORZEJ :(

Sis,nie wierzyłam w to co wczoraj przeczytałam w smsie :( nie mogłam się skupić w pracy ......

Eustachy :( ,nie mogę dalej uwierzyć :(

[*]

za dużo na Twoją głowę Just ,za dużo :(
nie mam nawet jak CI pomóc :(
.................
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Nie wrz 30, 2012 13:50 Re: TYSKIE MRUCZKI XI - EUSTACHY [*], SZŁAPEK TEŻ GORZEJ :(

sis, ja sama w to nie dowierzam... Spodziewala bym sie predzej, ze odejdzie Szlapek czy Matylda, ale tak jak nie spodziewalam sie naglego odejscia Pedra (*) tak tym bardziej nie spodziewalam sie, ze Eustachy (*)...

Ciezki ten rok jest... bardzo ciezki... odszedl kolejny szczegolnie bliski Juscie zwierzak... Wcale sie jej nie dziwie, ze jest zalamana, ze nie moze tego wytrzymac, bo i dla mnie to za duzo, a ten parszywy rok sie jeszcze nie skonczyl!!! :evil:

Kociara82

Post » Nie wrz 30, 2012 18:32 Re: TYSKIE MRUCZKI XI - EUSTACHY [*], SZŁAPEK TEŻ GORZEJ :(

Jest też i dobra wiadomość u Justy - Dora pojechała dziś do swojego DS :1luvu:
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Od: Czw sty 26, 2012 16:00

Post » Nie wrz 30, 2012 23:53 Re: TYSKIE MRUCZKI XI - EUSTACHY [*], SZŁAPEK TEŻ GORZEJ :(

nie macie pojecia jak "cicho" i jak "pusto" u justy bez Pedra i Eustachego... 8O tego sie nie da opisac, ale wyczuwa sie wyraznie ze ich brakuje. Pedra-bo go wszedzie pelno bylo, wszedzie pierwszy, Eustachego, bo emanowal niezwykle dobra energia, spokojem, cieplem, dobrocia... :cry: :cry:

Kociara82

Post » Pon paź 01, 2012 0:10 Re: TYSKIE MRUCZKI XI - EUSTACHY [*], SZŁAPEK TEŻ GORZEJ :(

Kociara bardzo ci dziękuje że dzis przyszłaś , było smutno bo tak bardzo nam brakuje Eustaszka , Pedra .
Już nie będzie wyciągniętej łapeczki Eustaszka , on mi tak mówił aby go przewinąć , już nie bezie ,masażu brzuszka i łapeczek które tak lubił , już nie bedzie słów Pedro nie szczekaj , dziś nawet jak Kociara82 była zajęta mizianiem Bartusia a ja obieraniem mięsa i w pewnym momencie chciałam da Pedrowi miska ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon paź 01, 2012 10:07 Re: TYSKIE MRUCZKI XI - EUSTACHY [*], SZŁAPEK TEŻ GORZEJ :(

Tak, bardzo bolą takie rozstania...
Obrazek

Agulas74

Od: Pt maja 11, 2007 12:30

[poprzednia][następna]