Mam tylko 3 łapki. Mały dziś trafił do swego domu. FOTA.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro wrz 26, 2012 7:48 Re: Jestem mały, mam tylko 3 łapki.Środa zabieg,potrzebne kc

:ok:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Śro wrz 26, 2012 9:52 Re: Jestem mały, mam tylko 3 łapki.Środa zabieg,potrzebne kc

morelowa pisze:Skarbonko, ale kić może u Ciebie być dłużej? To tak a propos sytuacji u vip :(

co takiego sie stalo u vip? :(
nie mam zadnych swiezych informacji.
Tristan mial byc u mnie do 28, gdyz ja sie przeprowadzam i w tym dniu zdaje dotychczasowe mieszkanie itd.. wiec mam niemale urwanie glowy
operacje mial 19, szwy do zdjecia 10 dni po operacji, zobowiazalam sie i doprowadze sprawe do konca
Obrazek Obrazek

Rudolf [*] 12.04.2015
żegnaj kochany..

Puśka [*] 09.10.2015
żegnaj koteńko..

skarbonka

Od: Sob wrz 04, 2010 12:18

Post » Śro wrz 26, 2012 9:55 Re: Jestem mały, mam tylko 3 łapki.Środa zabieg,potrzebne kc

Alik u Vip miał operację - zawinął się i zrósł kawałek 12tnicy. Kotek jest teraz w szpitaliku, ponieważ po operacji wymiotował/wylewało mu się nosem coś i zaczął się dławić. Ona ma teraz naprawdę ciężką sytuację kocią :( .
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Śro wrz 26, 2012 15:20 Re: Jestem mały, mam tylko 3 łapki.Środa zabieg,potrzebne kc

:(

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Śro wrz 26, 2012 16:05 Re: Jestem mały, mam tylko 3 łapki.Środa zabieg,potrzebne kc

viewtopic.php?f=1&t=146085&start=540
do tyłu i do przodu... :cry:
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Śro wrz 26, 2012 19:15 Re: Jestem mały, mam tylko 3 łapki.Środa zabieg,potrzebne kc

To prawda, sytuacja nie jest wesoła.
Ale kotika uprzedzała mnie, że skarbonka może przetrzymac Tristana tylko do 28 z powodu przeprowadzki, więc byłam świadoma sytuacji.
Jednak ponieważ jestem głęboko przekonana, że mój Ali wyjdzie z tego, a nie chcę, żeby Tristan był przerzucany z jednego domku do drugiego, więc cały czas moja propozycja jest aktualna.
Jeśli mój Ali daje jakoś ciągle radę, to i ja dam.
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Śro wrz 26, 2012 19:58 Re: Jestem mały, mam tylko 3 łapki.Środa zabieg,potrzebne kc

Och, Gosiu... :1luvu: Ali da radę i Ty , tak jak piszesz :D
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Śro wrz 26, 2012 20:14 Re: Jestem mały, mam tylko 3 łapki.Środa zabieg,potrzebne kc

Pewno.
Innej opcji nie przewiduję :ok: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Śro wrz 26, 2012 23:19 Re: Jestem mały, mam tylko 3 łapki.Środa zabieg,potrzebne kc

vip pisze:To prawda, sytuacja nie jest wesoła.
Ale kotika uprzedzała mnie, że skarbonka może przetrzymac Tristana tylko do 28 z powodu przeprowadzki, więc byłam świadoma sytuacji.
Jednak ponieważ jestem głęboko przekonana, że mój Ali wyjdzie z tego, a nie chcę, żeby Tristan był przerzucany z jednego domku do drugiego, więc cały czas moja propozycja jest aktualna.
Jeśli mój Ali daje jakoś ciągle radę, to i ja dam.

Nie miałam netu więc nawet nie wiem o co chodzi, ale trzymam kciuki Vip za Alego.

Skoro wszystko nadal aktualne, to pozostaje szukać transportu.
Vip czy możesz skontaktować się z tą osobą, która jeżdzi z Warszawy do Lublina ?
Ja jutro zorientuję się kiedy miałybyśmy transport do Warszawy.
Obrazek

Najlepsze kotki są od Kotiki. :wink:
Nie mam nic wspólnego z obecną działalnością Fundacji Kotikowo.

kotika

Od: Pt lis 18, 2005 23:46

Post » Czw wrz 27, 2012 9:06 Re: Jestem mały, mam tylko 3 łapki.Środa zabieg,potrzebne kc

vip pisze:Pewno.
Innej opcji nie przewiduję :ok: .

ja z Tristanem tez trzymamy kciuki za zdrowie Aliego :ok: :ok: :1luvu:
oczywiscie zorientujcie sie w transporcie co i jak
Tristan moze zostac u mnie poki nie ogarniesz swoich pilnych teraz spraw
bo bedziesz musiala mu poswiecic troszke czasu jak zamieszka u Ciebie :1luvu:
Obrazek Obrazek

Rudolf [*] 12.04.2015
żegnaj kochany..

Puśka [*] 09.10.2015
żegnaj koteńko..

skarbonka

Post » Pon paź 01, 2012 19:46 Re: Jestem mały, mam tylko 3 łapki.Środa zabieg,potrzebne kc

Dziewczyny, czekam na odpowiedź na pw od kotkubinat.
Kiedy ją dostanę, wtedy będę wiedziała, co dalej robić :ok: .

vip

Post » Śro paź 03, 2012 15:29 Re: Jestem mały, mam tylko 3 łapki.Środa zabieg,potrzebne kc

Vip,
jak się odniosłytście z Kotiką do mojej odpowiedzi i propozycji dla Trisa???

kotkubinat

Od: Wto lut 22, 2011 22:10

Post » Śro paź 03, 2012 19:48 Re: Jestem mały, mam tylko 3 łapki.Środa zabieg,potrzebne kc

przepraszam, że się wtrącę lecz jestem ciekawa o co chodzi..
ps. Tristan ma się dobrze i pozdrawia :kotek:
Obrazek Obrazek

Rudolf [*] 12.04.2015
żegnaj kochany..

Puśka [*] 09.10.2015
żegnaj koteńko..

skarbonka

Post » Śro paź 03, 2012 20:17 Re: Jestem mały, mam tylko 3 łapki.Środa zabieg,potrzebne kc

Skarbonko,
teraz ja czekam na odpowiedź Kotiki i Vipa - zaproponowałam, że od stycznia wzięłabym Tristana do siebie. Mam dwa koty, Tristan byłby trzeci. Są jednak pewne niuanse, nie chcę pisać na wątku. Proszę, pogłaszcz go ode mnie i wycałuj. Jak on sobie daje radę ? Czy to miejsce po amputacji bardzo go boli? Pozdrawiam Ciebie i kociaka :1luvu:

kotkubinat

Od: Wto lut 22, 2011 22:10

Post » Śro paź 03, 2012 20:43 Re: Jestem mały, mam tylko 3 łapki.Środa zabieg,potrzebne kc

kotkubinat pisze:Skarbonko,
teraz ja czekam na odpowiedź Kotiki i Vipa - zaproponowałam, że od stycznia wzięłabym Tristana do siebie. Mam dwa koty, Tristan byłby trzeci. Są jednak pewne niuanse, nie chcę pisać na wątku. Proszę, pogłaszcz go ode mnie i wycałuj. Jak on sobie daje radę ? Czy to miejsce po amputacji bardzo go boli? Pozdrawiam Ciebie i kociaka :1luvu:

wiesz już normalnie się zmartwiłam, że coś niedobrego się dzieje :wink:
Tristan to troszkę mało wygodne imię w codziennym użytku więc wołam do niego Mały, jest przeuroczy i kochany musi być w centrum uwagi choć u mnie i tak jest tylko on jeden :mrgreen:
odpoczywa na sofie i doskonale radzi sobie z wskakiwaniem na nią, bryka na swoich trzech łapkach jakby tak było od zawsze radzi sobie z tym wspaniale i rana też się idealnie wygoiła :ok: jak stoję w kuchni to łasi się do nóg albo zwyczajnie siada mi tyłkiem na stopie :mrgreen: dopiero się przeprowadziłam i nie wiem w co mam ręce włożyć, ale jak mi się uda strzelę jakąś fotkę :D
uściskam Małego :1luvu: i dziękujemy za pozdrowienia :kotek: :kotek: :kotek:
Obrazek Obrazek

Rudolf [*] 12.04.2015
żegnaj kochany..

Puśka [*] 09.10.2015
żegnaj koteńko..

skarbonka

[poprzednia][następna]