Avian pisze:A moje rudo-srebrne towarzystwo podgryza sobie gardła w milczeniu

U mnie dzikie wrzaski robi Smakusia podczas prob mordowania,ale od dawna wiem,ze to ona prowokuje

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Avian pisze:A moje rudo-srebrne towarzystwo podgryza sobie gardła w milczeniu
Kicorek pisze:
Można bez obawy o konflikt serologiczny kryć wszystko, co się rusza
Kicorek pisze:Wczoraj podjechałam z Diablikiem do lecznicy, żeby upuścić mu trochę krwi i sprawdzić jej grupę.
O rany, ale był wrzask i wycie
Diablik histeryzował i się wyrywał, a jego piekielny głos rozbrzmiewał w promieniu co najmniej stu metrów![]()
Ale nie próbował drapać ani gryźć, nawet jak przez przypadek mój kciuk na chwilę znalazł się w jego wrzeszczącym pysku podczas szamotaniny, to nie zacisnął zębów![]()
A po tej operacji zaraz wszedł do mnie na ręce i się przytulił, żeby go pocieszyć![]()
![]()
![]()
Oczywiście natychmiast rozpłynęłam się jak masło w upalny dzień![]()
Kochane półdiablę
Niedawno zadzwoniłam do lecznicy, żeby się dowiedzieć o wynik - grupa krwi B![]()
Rybom mówimy: nie!Avian pisze:Kicorek pisze:
![]()
![]()
(patrząc na szalejąca rybę w akwarium
)
Kicorek pisze:Wczoraj podjechałam z Diablikiem do lecznicy, żeby upuścić mu trochę krwi i sprawdzić jej grupę.
O rany, ale był wrzask i wycie
Diablik histeryzował i się wyrywał, a jego piekielny głos rozbrzmiewał w promieniu co najmniej stu metrów![]()
Ale nie próbował drapać ani gryźć, nawet jak przez przypadek mój kciuk na chwilę znalazł się w jego wrzeszczącym pysku podczas szamotaniny, to nie zacisnął zębów![]()
A po tej operacji zaraz wszedł do mnie na ręce i się przytulił, żeby go pocieszyć![]()
![]()
![]()
Oczywiście natychmiast rozpłynęłam się jak masło w upalny dzień![]()
Kochane półdiablę
Niedawno zadzwoniłam do lecznicy, żeby się dowiedzieć o wynik - grupa krwi B![]()
Można bez obawy o konflikt serologiczny kryć wszystko, co się rusza ;)
Sprawdziłam, kieruje, przynajmniej w Google ChromeGosiak104 pisze:Jeszcze jakby po kliku na miniaturkę kierowało do foty a nie do albumu
Gosiak104 pisze:Pfff, też mam chorma i nie kieruje, idę sprawdzić na firefoxie
Edit: ciągle tylko album, no trudno, muszę przegrzebać ustawienia w przeglądarkach
Piękne
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 27 gości