Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mawin pisze:Gosia coś mi się wydaje, że ci się Mietek zaokrągliłjak go ostatnio widziałam był okrąglutki ale chyba nieco mniej
Thorkatt pisze:mawin pisze:Gosia coś mi się wydaje, że ci się Mietek zaokrągliłjak go ostatnio widziałam był okrąglutki ale chyba nieco mniej
to wzorek kostki chodnikowej go poszerza![]()
jakby leżał wzdłuż byłby szczuplak
mawin pisze:Gosia coś mi się wydaje, że ci się Mietek zaokrągliłjak go ostatnio widziałam był okrąglutki ale chyba nieco mniej
Agness78 pisze:mawin pisze:Gosia coś mi się wydaje, że ci się Mietek zaokrągliłjak go ostatnio widziałam był okrąglutki ale chyba nieco mniej
Nie tylko zaokrągliłnawet powiedziałabym że złagodniał
![]()
Wywalony kołami do góry.... a nie w wersji do ataku.... coś mi nie pasujeMietek był u psychologa?
jessi74 pisze:Agness78 pisze:mawin pisze:Gosia coś mi się wydaje, że ci się Mietek zaokrągliłjak go ostatnio widziałam był okrąglutki ale chyba nieco mniej
Nie tylko zaokrągliłnawet powiedziałabym że złagodniał
![]()
Wywalony kołami do góry.... a nie w wersji do ataku.... coś mi nie pasujeMietek był u psychologa?
codzienna porcja kociej marychy ( czyt. kocimiętki) robi swoje![]()
p.s. muszę go zważyć, aczkolwiek wydaje mi się że nie przytył
Thorkatt pisze:straszna bieda, dużo do zrobienia
jessi74 pisze:Basiu ślicznie dziękujemy za kocie legowiska, jedno pojechało do kotków po sterylizacji u Eli a drugie będzie dla kotków u Figaro![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 46 gości