Kochani, potrzebuję pilnie pomocy z opieką nad moim psim tymczasem - od soboty do soboty, okrąglutki tydzień. Pies grzeczny, uroczy, nie niszczy nic w domu, nie brudzi (wytrzymuje cały dzień do wieczornego spaceru), radosny. Na prawdę nie mam z nim co zrobić, a wyjazdu służbowego odwołać nie mogę.
Nie mogę niestety zacytować, ale skopiowałam post jopop z poprzedniego wątku
Potrzebny ktoś do rekonesansu przy EC Wola. Kto chętny?
Bardzo Was ponownie proszę o pomoc. Tam są kocice, z kociakami, kotów jest bardzo dużo. Dla mnie to koniec świata, a obowiązki na Polfie i Grota nie dają mi za dużo czasu wolnego. Proszę o pomoc.
przejrzyjcie proszę kogo nie ma na stronie jokot.pl - i poproszę każdego kto ma nieogłoszone lub nieaktulne (np. nowe foty) koty o wysłanie mi 1 PW w którym będą opisy i zdjęcia wszystkich nieaktualnych w rozdzielczości ok. 600x480 - takie, bym mogła je szybko wrzucić na stronę.
Psiaka wzięłabym, gdyby nie fakt, że po rozstaniu z bratem towarzystwo zasikuje mi wszystko a że ja na wakacjach, to zostali z tym współlokatorzy szczęście aż wibruje w ich głosach, gdy dzwonią do mnie z niusami...
uwaga, pilne: kotka porzuciła 3 maluszki. pan je dokarmia rozwodnionym mlekiem i maluchy już kilka dni dzięki temu przeżyły, ale nie jest w stanie wziąć ich do domu - dojeżdża do nich tylko. podobno gnojki mają ok. miesiąc, ale nie wiem na ile dobrze pan to ocenia. Potrzebny PILNIE tymczas dla nich!