u nas

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon wrz 17, 2012 15:56 Re: u nas :(POMOCY! Czy jest szansa, że to nie FIP? POMOCY!s

Marzenia11 dzwoniłam.

Na razie powiem tyle, że wątek chwilowo zawieszam. Napiszę, gdy będę wiedziała, czy jest tak, czy tak.
W tej chwili odradzono mi biopsję.
Nie ma sensu, żebym co chwilę pisała co innego. A to się zmienia z minuty na minutę. Lekarze mają diametralnie różne wersje dalszego postępowania. Skoro teraz pytana wet. cieszy się dużym zaufaniem, to myślę, że trzeba pójść jej tropem. Mamy zrobić dodatkowe badanie krwii. Tego niestety nie przyspieszymy, bo kocio ma być na czczo.
Dziś oczywiście już dawno nie jest.
Zrobimy je jutro.

Naz bawi się teraz z TŻ i bije Pri. A ja idę nadrobić zaległości z dwóch tygodni - wreszcie dzień bez kilkugodzin u weta.
Obrazek Obrazek

saintpaulia

Od: Śro gru 14, 2011 17:53

Post » Pon wrz 17, 2012 16:15 Re: u nas :(POMOCY! Czy jest szansa, że to nie FIP? POMOCY!s

Może źle się wyraziłam.
Dam znać, gdy tylko będę miała sprawdzone informacje - wyniki badań.
Na inne pisanie ani nie mam czasu, ani tak na prawdę nastroju. Bo co mam pisać, że Gaja się pięknie bawi?

Dziękuję za wszystkie potrzebne informacje, za kciuki, słowa pocieszenia.

W tej chwili robimy kolejne kroki diagnostyczne. I liczymy na cud.
Obrazek Obrazek

saintpaulia

Post » Pon wrz 17, 2012 16:38 Re: u nas :(POMOCY! Czy jest szansa, że to nie FIP? POMOCY!s

saintpaulia pisze:Może źle się wyraziłam.
Dam znać, gdy tylko będę miała sprawdzone informacje - wyniki badań.
Na inne pisanie ani nie mam czasu, ani tak na prawdę nastroju. Bo co mam pisać, że Gaja się pięknie bawi?

Dziękuję za wszystkie potrzebne informacje, za kciuki, słowa pocieszenia.

W tej chwili robimy kolejne kroki diagnostyczne. I liczymy na cud.

Jesteśmy z Wami :ok: :ok: :ok: :ok:

Lilka Mrau

Od: Pon sie 20, 2012 16:15

Post » Pon wrz 17, 2012 19:06 Re: u nas :(Diagnostyka trwa, trzymajcie kciuki. Proszę.

Trzymam kciuki bardzo mocno :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: i czekam na dobre wieści. Nie może być inaczej :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek
Toffie [*] 15.03.2016r. , Kubuś [*] 07.12.2016r. , Julia (Dżulia) [*] 15.01.2018r.

Miraclle

Od: Wto maja 10, 2011 10:47

Post » Pon wrz 17, 2012 19:22 Re: u nas :(Diagnostyka trwa, trzymajcie kciuki. Proszę.

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: Nie piszę ale wiernie czytam :ok: :ok:

wiolka06

Od: Nie paź 10, 2010 19:08

Post » Pon wrz 17, 2012 19:54 Re: u nas :(Diagnostyka trwa, trzymajcie kciuki. Proszę.

Wszyscy wierzymy, że ten wyczekiwany cud się zdarzy i za parę miesięcy teraźniejsze wydarzenia będą już tylko przykrym wspomnieniem. :ok: :ok: :ok:
Walcz, Nazirku! Obrazek

solarie

Od: Pt mar 02, 2012 17:21

Post » Wto wrz 18, 2012 10:29 Re: u nas :(Diagnostyka trwa, trzymajcie kciuki. Proszę.

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Tu jesteśmy http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=152188
Człowiek szczęśliwy to nie ten, który wszystko ma, ale ten, który cieszy się wszystkim, co ma.
Gabi 14.07.2016 (*), Duffy 06.04.2009 - 02.11.2020 (*)

bozena640

Od: Nie sty 11, 2009 17:23

Post » Wto wrz 18, 2012 10:52 Re: u nas :(Diagnostyka trwa, trzymajcie kciuki. Proszę.

:ok: :ok: :ok: i pazurki też
Mania, Lucjan(*), Patysio, Severino, Kleo, Mafia, Tola,Lissy i Missy
ścieżka do nas:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=171943
Obrazek

ilgatto

Od: Czw lis 03, 2011 23:25

Post » Wto wrz 18, 2012 19:27 Re: u nas :(Diagnostyka trwa, trzymajcie kciuki. Proszę.

:kotek: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: Każdy rozumie że na pisanie głowy nie Masz teraz i kciuki są codziennie.
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Wto wrz 18, 2012 19:41 Re: u nas :(Diagnostyka trwa, trzymajcie kciuki. Proszę.

Trochę tu zagladam. Za wsparcie jestem ogromnie wdzięczna.
Wszystkie działania niestety wymagają czasu i cierpliwości. Naszej i jego.

TŻ powiedział, że mimo wszystko to nie sprawiedliwe, że wątek skupił się tylko na jego "synu".

Mam Wam powiedzieć, że dziewczynki mają się dobrze. Brawcia dziś zdjala surową wołowinkę 8O . Oboje jesteśmy w szoku.
Gajka porawała całkiem spory kawałek, który miał iść na gulasz. Pożarła, a teraz przelewa się z boku na bok na parapecie. Przytula ją Primutka. Chłopczyk siedział dziś w szelkach na balkonie. Teraz sprawdza, kiedy znowu może tam iść. :roll:
Obrazek Obrazek

saintpaulia

Post » Wto wrz 18, 2012 19:49 Re: u nas :(Diagnostyka trwa, trzymajcie kciuki. Proszę.

saintpaulia pisze:Trochę tu zagladam. Za wsparcie jestem ogromnie wdzięczna.
Wszystkie działania niestety wymagają czasu i cierpliwości. Naszej i jego.

TŻ powiedział, że mimo wszystko to nie sprawiedliwe, że wątek skupił się tylko na jego "synu".

Mam Wam powiedzieć, że dziewczynki mają się dobrze. Brawcia dziś zdjala surową wołowinkę 8O . Oboje jesteśmy w szoku.
Gajka porawała całkiem spory kawałek, który miał iść na gulasz. Pożarła, a teraz przelewa się z boku na bok na parapecie. Przytula ją Primutka. Chłopczyk siedział dziś w szelkach na balkonie. Teraz sprawdza, kiedy znowu może tam iść. :roll:

Cieszymy się że jesteście :)Dzieki za wieści . Zjadę sobie sprawę jak ciężka to dla Was sytuacja:) Wysciskaj od nas wszystkich .

Lilka Mrau

Od: Pon sie 20, 2012 16:15

Post » Wto wrz 18, 2012 20:02 Re: u nas :(Diagnostyka trwa, trzymajcie kciuki. Proszę.

Oczywiście że interesuje nas co u dziewczynek,ale Nazirek jest teraz w trudnej sytuacjii i Ty Ilona również więc nie pytałam.Dobrze że jest ok. z nimi :ok: :1luvu: :1luvu:
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Wto wrz 18, 2012 21:27 Re: u nas :(Diagnostyka trwa, trzymajcie kciuki. Proszę.

porcja :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: na dziś ode mnie :)
skąd ja znam przelewającego się z boku na bok najedzonego kota... :P :lol:

Koczi

Od: Czw sie 30, 2012 6:05

[poprzednia][następna]