Naprawiony Antoś i ferajna, kociaki z kk wyłapane, pomocy!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro wrz 12, 2012 17:40 Re: Zepsuty, naprawiony Antoś, Ashleyek kontra pp:-), Mela [

Obrazek

Koci-koci łapci... :1luvu:

miltonia

Od: Wto maja 08, 2007 18:29

Post » Czw wrz 13, 2012 7:55 Re: Zepsuty, naprawiony Antoś, Ashleyek kontra pp:-), Mela [

Uwaga, uwaga, Felutka goniła Ciapciaka vel Netoperka. To musiało zostać ogłoszone/odnotowane, bo dotychczas przed nim uciekała.
Moja słodka, odważna Felutka :ryk:
Zapraszam na wątki kotów majowych i stoczniowych: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=100297

Fanszeta

Od: Śro mar 17, 2010 14:12

Post » Czw wrz 13, 2012 8:00 Re: Zepsuty, naprawiony Antoś, Ashleyek kontra pp:-), Mela [

Super! :)

A ja ponawiam prośbę o fotki z naszej wycieczki :P

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw wrz 13, 2012 9:24 Re: Zepsuty, naprawiony Antoś, Ashleyek kontra pp:-), Mela [

sorki, Erin, ale zupełnie wypadło mi z głowinki :oops: . Wyślę fotki, choć specjalnie piękne nie są.
A jeszce chciałam się dowiedzieć o tego ducha. Czy to znaczy, że są duchy kotowate 8O Bo że normalne, tzn. człowiecze, duchy psocą, to słyszałam. Ale przypadek Pyzy to chyba ewenement :wink: .
Zapraszam na wątki kotów majowych i stoczniowych: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=100297

Fanszeta

Post » Czw wrz 13, 2012 9:31 Re: Zepsuty, naprawiony Antoś, Ashleyek kontra pp:-), Mela [

Oj tak, ale to diablątko wcielone jest. Nie na darmo ma ksywki: Żyleta, Pirania i Czarna Mamba 8)
Zresztą, charakterek widać gołym okiem :wink:
Obrazek

Na fotki czekam :)

Erin

Post » Śro wrz 19, 2012 10:02 Re: Zepsuty, naprawiony Antoś, Ashleyek kontra pp:-), Mela [

zdjęcia posłałam, a kociątko-diablątko cudne :1luvu:

Antosiowi ciągle nie goi się to "coś" na karku. Rana ma cały czas ten sam wymiar, nie powiększa się i nie zmniejsza. Takie koło o średnicy mniejszej monety, pozbawione sierści, czasem bardziej czerwone, czasem blednie. Nie widać, żeby go bolało czy swędziało, ale mnie nie daje spokoju :(

A maluch nazywa się Ciapciak, dość często przychodzi do nas w odwiedziny i bawi się z moimi kotami. Najlepiej z chłopakami, bo Felutka jest niezbyt chętna do figlowania. Antoś czasem troszkę go potarmosi, ale nie złośliwie, lecz z młodzieńczego wigoru.

Fanszeta

Post » Śro wrz 19, 2012 11:22 Re: Zepsuty, naprawiony Antoś, Ashleyek kontra pp:-), Mela [

Fanszeta, wielkie dzięki :)
Pyza również dziękuje za komplement :P

A może tę zmianę u Antosia zbadać, tzn. pobrać wycinek do badania?

Erin

Post » Czw wrz 20, 2012 9:52 Re: Zepsuty, naprawiony Antoś, Ashleyek kontra pp:-), Mela [

Jeśli ranka była głęboka, a może i zakażona, to długo bliznowacieje i blizna jeszcze długo nie zniknie i będzie sprawiała wrażenie podrażnionej.
ObrazekObrazekObrazek
Panowie Kocurowie
"Poznasz siebie, poznając własnego kota." Konrad T. Lewandowski, "Widmowy kot"

PumaIM

Od: Pon sty 20, 2003 1:30

Post » Pon wrz 24, 2012 9:27 Re: Zepsuty, naprawiony Antoś, Ashleyek kontra pp:-), Mela [

Wydaje mi się, że rana zaczyna się goić, bo jak ją smaruję, to czuję strup. Tylko kolor jest taki dziwny, jasnoróżowy. Ale już nie widać żeby pokrwawiała. Tak więc muszę uzbroić się w cierpliwość i czekać, kiedy ładnie zarośnie.
Antosiowi to nie przeszkadza, bardzo dokazuje, szczególnie energicznie bawi się z małym Ciapciakiem, kiedy ten przychodzi do nas z wizytą. Ciapciak ma czasem trochę dość tej zabawy i piszczy, ale po chwili znów zaczepia Antoniego.
Wczoraj wyłożyłam wnękę kuwetkową w łazience przyciętą sprytnie wykładziną, tak że zachodzi wysoko na ściany. Jestem z siebie bardzo dumna :wink: i mam nadzieję, że już żadne kociaste nie da rady ob... ściany, nawet jak się bardzo postara :mrgreen:

Fanszeta

Post » Pon wrz 24, 2012 9:31 Re: Zepsuty, naprawiony Antoś, Ashleyek kontra pp:-), Mela [

Brawo, Cioteczko! :)

Erin

Post » Pon wrz 24, 2012 13:18 Re: Zepsuty, naprawiony Antoś, Ashleyek kontra pp:-), Mela [

Bardzo, bardzo zdolna ... Dawno tak mam... :mrgreen:
A zdjecia Ciapciaka , to pies?
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Czw wrz 27, 2012 9:07 Re: Zepsuty, naprawiony Antoś, Ashleyek kontra pp:-), Mela [

Zdjęcia Ciapciaka, to na pewno nie pies :D
Zrobi się, zrobi, spoko, spoko, będą zdjęcia :mrgreen:

A wykładzina we wnęce kuwetkowej bardzo się sprawdza, że też nie wpadłam na to wcześniej :?

Fanszeta

Post » Czw wrz 27, 2012 21:36 Re: Zepsuty, naprawiony Antoś, Ashleyek kontra pp:-), Mela [

Bo mądrość z wiekiem przychodzi... :mrgreen:
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek

morelowa

Post » Czw paź 04, 2012 7:33 Re: Zepsuty, naprawiony Antoś, Ashleyek kontra pp:-), Mela [

Wiem, wiem, zdjęcia obiecałam :oops: Chyba dopiero jakaś bomba mnie zmobilizuje :mrgreen:

Łysinka Antosia już się zagoiła. Wygląda jak wygolony kawałek skóry, bez żadnych strupków czy zaczerwienień. Powoli zaczyna zarastać sierścią.

Ciapciak codziennie nas odwiedza. Zaraz po pracy wnoszę go na górę, przytulając i całując biedaka, który tyle godzin siedział sam.
"Biedny Ciapciulek, wreszcie babcia przyszła i zaopiekuje się aniołkiem".
A Ciapciulek na to:
"Czasem ciężko być najmłodszym w rodzinie, wszyscy cię obśliniają. Ale za to znów dostanę coś dobrego do jedzenia i trochę pobroję z chłopakami".

Tylko TŻ jest trochę wściekły: A ten mały gówniarz to nie ma SWOJEGO DOMU???!!!

Fanszeta

Post » Czw paź 04, 2012 9:00 Re: Zepsuty, naprawiony Antoś, Ashleyek kontra pp:-), Mela [

Wiem, wiem, zdjęcia obiecałam Chyba dopiero jakaś bomba mnie zmobilizuje

Nie kuś :mrgreen:

Ciapciulka ucałuj od ciotki :D

Obrazek

morelowa

[poprzednia][następna]