Thorkatt pisze:Cudak1 pisze:Marchwianka - ugotowana marchew? Przetarta, czy jak się podaje?
ugotowana, przetarta, tak jak niemowlętom sie podaje
Dziękuję, spróbuję jutro im zrobić - oby posmakowało!
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Thorkatt pisze:Cudak1 pisze:Marchwianka - ugotowana marchew? Przetarta, czy jak się podaje?
ugotowana, przetarta, tak jak niemowlętom sie podaje
Cudak1 pisze:Dla kotków z klatki (3 dzikich) szykuję pomieszczenie, w którym sąsiedzi trzymali gęsi. Z miesiąc będą mogły tu posiedzieć... Będą miały dużo więcej miejsca, a i jasno w nim jest, bo okno duże i drzwi z takiej kratki zrobione![]()
Może nie za pięknie, ale myślę, że kociakom się spodoba i będę miała przy tym większe możliwości oswajania ich, bo będę mogła wchodzić do nich do środka.
Cudak1 pisze:...ale wczoraj wieczorem dostałam kolejnego tymczasowicza![]()
Mały, biały, chudy z dużym brzuszkiem... Ktoś go znalazł na łące przy ogrodzeniu od zakładu drzewnego - pewnie jedzonka zaczął szukać za płotem (na terenie zakładu spore stadko niewysterylizowanych kotów).
Wybierzemy się na odrobaczenie dziś, bo ten brzuch na bank od robali duży. I ogólnie kotek marniutki, a witaminek w tabletkach nie chce jeśc
DT pilnie potrzebny!
RudyiSrebrnyKot pisze:Ja zaglądam regularnie i kciuki trzymam!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości