KOTECZKA Z KOZIENIC-PO CIEZKIEJ CHOROBIE ODESZLA ZA TM (*)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw wrz 06, 2012 9:26 Re: KOTECZKA Z KOZIENIC -BARDZO CHORA-O DOBRE MYSLI PROSIMY

Dana,
dziś nie mogłam Jej zostawić... moja Przyjaciółka, na której pomoc liczę zaopiekuje się Kropką ale pod warunkiem,że wszystkie medyczne sprawy załatwię ja - taka jest, zastrzyku nie zrobi za nic, nie włoży rozwórki (bo się boi o kota, nie o siebie - żeby było oczywiste) więc Kropka może u Niej zostać, jak będzie w miarę stabilna... Marlena ją umyje jak się zsiusia, zmieni pozycję, dogrzeje...

pokaże Wam jak to wygląda - 1 zdjęcie mój pomysł, na 2 - profesjonalna pomoc u dr.Neski ...

Obrazek
uważacie,że trudno otworzyć pysio,żeby włożyć mały pojemniczek ? żaden problem dla mnie - laika, dla wetki - ogromny !

Obrazek
Śmierć nie jest wystarczającym powodem,żeby przestać Kogoś kochać (Krystyna Janda)...

Ladyś [*] TM:30.11.2015r. - Kochanie, tak bardzo mi Ciebie brak ...
Kropeczka [*] TM:8.09.2012r.

Aga&Iskierka&Lady

Od: Pt lip 04, 2008 21:59

Post » Czw wrz 06, 2012 9:29 Re: KOTECZKA Z KOZIENIC -BARDZO CHORA-O DOBRE MYSLI PROSIMY

jaka ona biedna :(
Kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!
[...] jesteś tym, co jesz... kabanosem w majonezie"

ariel

Od: Wto mar 15, 2005 11:48

Post » Czw wrz 06, 2012 9:35 Re: KOTECZKA Z KOZIENIC -BARDZO CHORA-O DOBRE MYSLI PROSIMY

:x

Lila84

Od: Pon lip 02, 2012 14:52

Post » Czw wrz 06, 2012 9:44 Re: KOTECZKA Z KOZIENIC -BARDZO CHORA-O DOBRE MYSLI PROSIMY

Cieszę się, że masz przyjaciółkę, która ci pomoże :1luvu:
Trzymam kciuki za Was wszystkie :ok:

Uciekam na jakiś czas. Miałam telefon, że bliska mi osoba z rodziny, miała wylew. Jest w szpitalu. Muszę tam pojechać.

dana.b

Od: Śro lis 09, 2011 12:01

Post » Czw wrz 06, 2012 9:59 Re: KOTECZKA Z KOZIENIC -BARDZO CHORA-O DOBRE MYSLI PROSIMY

bardzo biedna...
dlatego sama muszę się Nią zajmować ...
sama ...
Śmierć nie jest wystarczającym powodem,żeby przestać Kogoś kochać (Krystyna Janda)...

Aga&Iskierka&Lady

Post » Czw wrz 06, 2012 10:01 Re: KOTECZKA Z KOZIENIC -BARDZO CHORA-O DOBRE MYSLI PROSIMY

Cześć Dziewczyny :!:
Jak sie macie z rana, jak nasza chora?
Zdumiona jestem tym co piszesz o tej lecznicy, ale niestety często tak bywa, dla nas to ukochane stworzenie które ratujemy za wszelką cenę i wtedy stajemy się łatwym łupem dla dorobkiewiczów.
Ale tam, w nosie z nimi, ważne co powiedziała dr Neska będzie dobrze i to sobie powtarzaj, co nie znaczy że nie powinnaś powiedzieć im co Ci na sercu leży :!:
Prawdą jest też co piszą dziewczyny że musisz myśleć troszkę o sobie i o swojej nóżce bo bez niej kto będzie na spacery do pachnącego ogrodu chodził? no kto? a Kropka nabierze zaraz sił i będzie japkę darła przy drzwiach :mrgreen:

Lecę z z siuśkami małego do labu bo dr Neska czeka na wyniki i obedrze mnie ze skóry, ale zaraz tu wracam i czekam na dobre poranne wieści

buźka :surprise:
Obrazek Obrazek

JolaJ

Od: Pt sty 14, 2011 18:58

Post » Czw wrz 06, 2012 13:41 Re: KOTECZKA Z KOZIENIC -BARDZO CHORA-O DOBRE MYSLI PROSIMY

Jak się masz Kropeczko piękna?
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Czw wrz 06, 2012 14:47 Re: KOTECZKA Z KOZIENIC -BARDZO CHORA-O DOBRE MYSLI PROSIMY

Kropasek stabilny - tak mi się wydaje...
Słaba bardzo, ale ... jak ją uwolniłam na chwilę z kroplówki (przed naszym wyjściem) to zgadnijcie GDZIE POLAZŁA :1luvu: ciekawe, która Cioteczka pierwsza się domyśli :lol:
musiałam na chwilę podjechać do pracy, zawieść dokumenty, ale jak się okazało nawet nie musiałam wejść,bo jedna z koleżanek była na dymku, więc poprosiłam,żeby zabrała... potem pojechałyśmy po kroplówkę dla Kropci ... całą podróż panienka zniosła bardzo dobrze (zrobiłam w samochodzie Saharę,żeby nie zmarzła ) , spała sobie, wypluła rozwórkę z pysia i przez jakieś pół godziny oddychała radząc sobie noskiem ... teraz jesteśmy w domu, Kropcia już ma podłączoną kroplówkę i śpi sobie w transporterku ogrzewana przez słoneczko... na 19 jedziemy do onkologa, na Puławską :evil: ale nie dam Jej nawet nikomu dotknąć :!: - oprócz onkologa oczywiście ...

Aga&Iskierka&Lady

Post » Czw wrz 06, 2012 15:07 Re: KOTECZKA Z KOZIENIC -BARDZO CHORA-O DOBRE MYSLI PROSIMY

Stawiam na to że Kropas polazł prosto do drzwi :roll:
no co, dawno nie była w swoim ogrodzie :D
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Czw wrz 06, 2012 15:23 Re: KOTECZKA Z KOZIENIC -BARDZO CHORA-O DOBRE MYSLI PROSIMY

bravo Ciociu Jolu :lol: :!:

drzwi - strzał w 10 :!: :!: :!:

Aga&Iskierka&Lady

Post » Czw wrz 06, 2012 15:26 Re: KOTECZKA Z KOZIENIC -BARDZO CHORA-O DOBRE MYSLI PROSIMY

Aga&Iskierka&Lady pisze:bravo Ciociu Jolu :lol: :!:

drzwi - strzał w 10 :!: :!: :!:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
kochany Kropas, po prostu zdrowieje :1luvu:
ale na tych fotkach faktycznie bidulka
tak sobie myślę czy jej pysio nie drętwieje?
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Czw wrz 06, 2012 15:29 Re: KOTECZKA Z KOZIENIC -BARDZO CHORA-O DOBRE MYSLI PROSIMY

Agnieszko, jestes dzielna, niesamowita i w ogole brak słow :1luvu: :1luvu: :1luvu:

iwna5702

Od: Sob sie 11, 2012 14:31

Post » Czw wrz 06, 2012 16:14 Re: KOTECZKA Z KOZIENIC -BARDZO CHORA-O DOBRE MYSLI PROSIMY

pysio drętwieje na pewno, więc pozwalam Jej jak wypluje, być bez rozwórki tak długo jak długo oddycha bez problemu ...
w nocy za rozwórkę służył mój palec ...
czy dzielna ... nie wiem... inaczej nie umiem ...

Aga&Iskierka&Lady

Post » Czw wrz 06, 2012 16:37 Re: KOTECZKA Z KOZIENIC -BARDZO CHORA-O DOBRE MYSLI PROSIMY

Ciągle podczytuję, trzymam kciuki :ok: Gdyby została w Kozienicach te choróbska prędzej czy później też by ją dopadły. Tylko wtedy nie byłoby kochającego człowieka obok, który robi wszystko, by wyzdrowiała. Aga, szacun wielki :ok:
Obrazek

mokusatsu

Od: Czw wrz 01, 2011 22:13

Post » Czw wrz 06, 2012 17:01 Re: KOTECZKA Z KOZIENIC -BARDZO CHORA-O DOBRE MYSLI PROSIMY

jestem pewna,że wszystkie będąc na moim miejscu zrobiłybyście tak samo ...

poza tym cały czas myślę o tym,że gdybym Jej nie zabrała to może dalej brykałaby sobie po trawniku przy kościele, który jest obok dworca w Kozienicach ...
oczywiście - wiem,że te zmiany w nerkach nie powstały w ciągu 2 tygodni ...
ale porównanie tego, jak była kiedy Ją zabierałam, a jak wygląda teraz nie daje mi spokoju :cry:

Edit:

Ps.Dziewczyny, czy macie jakiś pomysł, co mogłabym zrobić? Za każdym razem, kiedy wracam z Kropką od weta Lady wymiotuje... Powącha transporter i już mogę się szykować do mycia podłogi ... Feli w kontakcie ...

Ps2. Zapomniałam Wam napisać,że dotarła dziś fontanna dla Kropki... Na razie tylko Ladyś z niej korzysta... :cry:
Ostatnio edytowano Czw wrz 06, 2012 17:20 przez Aga&Iskierka&Lady, łącznie edytowano 1 raz

Aga&Iskierka&Lady

[poprzednia][następna]