Prawdopodobnie Blanka znalazła dom. Jutro lub pojutrze odbędzie się pierwsze spotkanie przed adopcyjne. Zobaczymy co z tego wyjdzie trzymajcie kciuki za nowy domek dla Blani.
Pani która była zainteresowana Blanką drugi raz nie zadzwoniła nie przyszła jej zobaczyć. Chyba zrezygnowała. A może jeszcze zadzwoni?
Wczoraj Binio jak otworzyłam pudło z karmą dla kociąt niezauważony wskoczył do niego ja je zamknęłam chwilkę krzątam się po kociarni nagle słyszę tłumiony, cichy miau, miau... Nie umiałam zlokalizować skąd odgłos dobiega. Otwieram pudło a tu Binio z dużymi przerażonymi oczami wydobywa z siebie przeraźliwy miau, miau...
Blancia musi siedzieć w klatce ponieważ pije mleko od mamuśki Buni, a potem jest chora. Biega i szaleje jak jestem w kociarni. Kocia jest pełna energii i wiecznie ma ochotę do zabawy z innymi kociakami.
Blanka ma chore rozpulchnione oczka zakrapiam jej trzema różnymi kroplami Difadol, Braunol, Floksal dwa razy na dzień. Taki zestaw polecił mi dr Garncarz okulista. Polecam dobrze się sprawują. Szybko leczą.