Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Lilka Mrau pisze:MaryLux pisze:Lilka Mrau pisze:MaryLux pisze:Lilka Mrau pisze:My tez sie przywitamy
Czyj to portret? Mój czy Inki?
Mój oczywiście:))Bo ja puszysta ale podobno sympatyczna , ale to tylko pogłoski xD
Ty jesteś puszysta? To co JA mam powiedzieć? Piłeczka?
Lepiej sie nie licytujmy na wage ^^ Zaufaj mi !
Dorota pisze:MaryLux pisze:Dorota pisze:Hej, dziewczeta!![]()
Mru
Mruczuś nas odwiedził, <hopsa><hopsa>
Oho,
Duza sie obudzila![]()
Mru spostrzegawczy
MaryLux pisze:Duże są okropne![]()
Inka
MaryLux pisze:Hannah12 pisze:Cześć Ineczko i Kuleczko, udanego poniedziałku![]()
Haker
DziękujemyMy już wiemy, że na drugą kolację dostaniemy trochę soli
Alyaa pisze:MaryLux pisze:Hannah12 pisze:Cześć Ineczko i Kuleczko, udanego poniedziałku![]()
Haker
A dlaczego będziecie jeść sól? Podobno jest szkodliwa, a ja nie chciałbym, żeby Wam coś zaszkodziło, dziewczęta!
Ogryzek nierozumiejący nic
Hannah12 pisze:Alyaa pisze:MaryLux pisze:Hannah12 pisze:Cześć Ineczko i Kuleczko, udanego poniedziałku![]()
Haker
A dlaczego będziecie jeść sól? Podobno jest szkodliwa, a ja nie chciałbym, żeby Wam coś zaszkodziło, dziewczęta!
Inusia psiał raczej o rybie sola.
Haker
Caragh pisze:MaryLux pisze:Duże są okropne![]()
Inka
Ineczko...![]()
Alyaa pisze:MaryLux pisze:Hannah12 pisze:Cześć Ineczko i Kuleczko, udanego poniedziałku![]()
Haker
Lilka Mrau pisze:Dziendoberek
Hannah12 pisze:Alyaa pisze:MaryLux pisze:Hannah12 pisze:Cześć Ineczko i Kuleczko, udanego poniedziałku![]()
Haker
Haker
Alyaa pisze:Hannah12 pisze:Alyaa pisze:MaryLux pisze:Hannah12 pisze:Cześć Ineczko i Kuleczko, udanego poniedziałku![]()
Haker
Haker
Dziękuję Przyjacielu za wyjaśnienie.
Nasza Duża nie kupuje takich ryb. Najczęściej tylko łososia. Duży czasem podzieli się jakąś makrelą.
Ogryzek
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot], Silverblue i 21 gości