Kociowa gromada i Ja

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Czw sie 23, 2012 9:20 Re: Moje pieściochy:Mimisia,Gutek i Staś, Fionka odeszła za

Myszolandia pisze:tak się bałam tutaj dzisiaj wejść....... :cry:
Fionciu ,piękna Kiciu :cry: :cry: :cry: [*]
Iza ...tulam.....

Dziękuję
Dzisiaj już lepiej, w nocy zastanawiałam się, może trzeba było zostawić i nie ruszać tych guzów ale one tak szybko narastały, w czerwcu jak usuwane miała gruczolaki pomiędzy siuśką a odbytem to dyndający brzuszek był jeszcze mięciutki, po przesłaniu do badania wyszło że w tych gruczolakach są komórki rakowe :( , Wet nie chciał gdybać ale nieciekawie się zapowiadało. W sierpniu wyczułam guzki i od razu poszłam do wetka , zrobił biopsję a parę dni później guzków była już cała garść.

Brakuje mi jej mruczenia.
Mąż który był na początku obojętny dla Fionki sam przyznał że usiadł na kanapie a ręką szukał Fionki bo zawsze tam była i jak tylko on siadał to podchodziła do niego kładła mu łapkę na kolanie i wymuszała głaskanie strasznie przy tym głośno mrucząc.
Dobrze że w domu są jeszcze inne kotki.
Obrazek, Obrazek
-----------------------------------------------------------------------------------
Gdybym w sercu miasta konał w środku dnia. Co byś dla mnie zrobił? Co dla Ciebie Ja?

Iza_

Od: Sob paź 22, 2011 8:45

Post » Sob sie 25, 2012 9:46 Re: Moje pieściochy:Mimisia,Gutek i Staś, Fionka odeszła za

Fioneczko [*]
Przytulam........
Tu jesteśmy http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=152188
Człowiek szczęśliwy to nie ten, który wszystko ma, ale ten, który cieszy się wszystkim, co ma.
Gabi 14.07.2016 (*), Duffy 06.04.2009 - 02.11.2020 (*)

bozena640

Od: Nie sty 11, 2009 17:23

Post » Sob sie 25, 2012 12:11 Re: Moje pieściochy:Mimisia,Gutek i Staś, Fionka odeszła za

Dzisiaj stwierdziłam że nie ma tak łatwo, Mimiśka jest jak wańka wstańka :mrgreen: kotki niech polują na suche, i zrobiłam piramidkę
Staś jak zwykle pierwszy zakumał co i jak
Obrazek
Mimiśla próbowała pysia wsadzić i była zdziwiona że nie wchodzi
Obrazek
Czekała na Staśka aż więcej chrupek wyjmie i mu wyjadała
Obrazek

Gucio nie wypróbował śpi, widocznie głodny nie jest :D
Obrazek, Obrazek
-----------------------------------------------------------------------------------
Gdybym w sercu miasta konał w środku dnia. Co byś dla mnie zrobił? Co dla Ciebie Ja?

Iza_

Post » Sob sie 25, 2012 12:30 Re: Moje pieściochy:Mimisia,Gutek i Staś, Fionka odeszła za

Fionko śpij spokojnie [*]
......
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Nie sie 26, 2012 17:50 Re: Moje pieściochy:Mimisia,Gutek i Staś, Fionka odeszła za

O matko ,aż tak szybko to szło ? 8O

Będziemy myśleć o FIonci,o Tobie .......

Obrazek :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pon sie 27, 2012 10:31 Re: Moje pieściochy:Mimisia,Gutek i Staś, Fionka odeszła za

Obrazek
Tu jesteśmy http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=152188
Człowiek szczęśliwy to nie ten, który wszystko ma, ale ten, który cieszy się wszystkim, co ma.
Gabi 14.07.2016 (*), Duffy 06.04.2009 - 02.11.2020 (*)

bozena640

Od: Nie sty 11, 2009 17:23

Post » Pon sie 27, 2012 13:19 Re: Moje pieściochy:Mimisia,Gutek i Staś, Fionka odeszła za

Cześć Iza z koteczkami :D Fajną zabawę kotom urządziłaś, też wypróbuję na moich :mrgreen: Pozdrawiamy!!!

joszko89

Od: Nie paź 09, 2011 14:13

Post » Pon sie 27, 2012 18:04 Re: Moje pieściochy:Mimisia,Gucio i Staś, Fionka odeszła za

joszko89 pisze:Cześć Iza z koteczkami :D Fajną zabawę kotom urządziłaś, też wypróbuję na moich :mrgreen: Pozdrawiamy!!!

Cześć :D

Fajna jest tylko dla Stasia on lubi wyzwania :mrgreen:
Gucio przy tym by usechł z głodu siedzi i wpatruje się, może samo wylezie 8O
Na Mimiśce też nie zrobiło wrażenia, do wyższych kubeczków pyszczek się nie mieści.
Zapomniałam dodać że to nie tylko rolki ale są też kubeczki papierowe.
A co niech się kotecki pomęczą :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek, Obrazek

Iza_

Post » Pon sie 27, 2012 19:31 Re: Moje pieściochy:Mimisia,Gucio i Staś, Fionka odeszła za

Dobry wieczór :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Pon sie 27, 2012 21:29 Re: Moje pieściochy:Mimisia,Gucio i Staś, Fionka odeszła za

ciekawe czy moim się będzie podobało czy też tylko będą patrzeć jak Twój Gucio :mrgreen: Moja Rubinia to jest taka, że czeka aż jej do pyszczka coś dobrego wsadzę :P Widzę nowy banerek, świetny! A chusty mhhh superowe :ok: Chciałoby się mieć takie zdolności :oops:

joszko89

Od: Nie paź 09, 2011 14:13

Post » Wto sie 28, 2012 7:34 Re: Moje pieściochy:Mimisia,Gucio i Staś, Fionka odeszła za

Danusia pisze:Dobry wieczór :1luvu: :1luvu:

Dzień dobry Danusiu z futerkami :D
joszko89 pisze:ciekawe czy moim się będzie podobało czy też tylko będą patrzeć jak Twój Gucio :mrgreen: Moja Rubinia to jest taka, że czeka aż jej do pyszczka coś dobrego wsadzę :P Widzę nowy banerek, świetny! A chusty mhhh superowe :ok: Chciałoby się mieć takie zdolności :oops:

Muszę troszkę odchudzić Mimisię a i Guciowi nie zaszkodzi :D . Teraz nie daję suchego do miseczek tylko wtykam w dziurki. Skutek, dzsiaj rano Gucio przyszedł popackał mnie łapka po ręce i zaczął się oblizywać 8O. No już bardziej dosadnie nie mógł powiedzieć wstawaj jestem głodny
Wstałam a on pierwszy podreptał do kuchni :D

Banerk wczoraj kombinowałam ale za piernika nie potrafię go zmniejszyć :? Wczoraj już dałam spokój, dzisiaj jeszcze wieczorkiem będę próbować. A zdolności :oops: W szkole (jakie to odległe czasy) miałam panią od zajęć która stwierdziła że mnie NAUCZY no i nauczyła a nie zniechęciła :D
Pochwalę się jeszcze że moja mama robi piękne serwety - jest bardziej szydełkowa a ja lubię druty :D

Będę się zbierać na działkę zaopatrzona w kleją robótkę , i chustę skończoną którą muszę zblokować
Obrazek, Obrazek

Iza_

Post » Wto sie 28, 2012 8:07 Re: Moje pieściochy:Mimisia,Gucio i Staś, Fionka odeszła za

Obrazek

No jakie prawdziwe
Obrazek, Obrazek

Iza_

Post » Wto sie 28, 2012 21:11 Re: Moje pieściochy:Mimisia,Gucio i Staś, Fionka odeszła za

:ryk: :ryk: :ryk:

Obrazek :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Wto sie 28, 2012 22:45 Re: Moje pieściochy:Mimisia,Gucio i Staś, Fionka odeszła za

W końcu tu dotarłam :)

Fionka rzeczywiście była podobna do Niki... Przykro mi...

No, i piramidka się sprawdziła :ok:
Obrazek
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe. Peter Albert David Singer

szybenka

Od: Nie gru 13, 2009 22:16

Post » Śro sie 29, 2012 8:36 Re: Moje pieściochy:Mimisia,Gucio i Staś, Fionka odeszła za

Właśnie nakładałam do piramidek i kubeczków.
Mimiśka już opanowała :D , został jeszcze Gucio
Obrazek, Obrazek, Obrazek
Obrazek, Obrazek

Iza_

[poprzednia][następna]