, ----------------------------------------------------------------------------------- Gdybym w sercu miasta konał w środku dnia. Co byś dla mnie zrobił? Co dla Ciebie Ja?
Akcja z kotką jutro więc póki co będzie o mych osobistych futrach. Historia pt. Nowa szafka łazienkowa Największym pomocniekiem jest najmniejsze futro, a leniem ta najpulchniejsza jak widać Młody miał jeszcze trochę ropki koło oczka, ale już teraz nie ma śladu. A Megula się czaiła i zastanawiała gdzie to ta szafka będzie stała Zniesmaczonym obserwatorem została Linka... A niektórzy mieli wszystko głęboooko w noooooosie
Koty niezłapane, babka totalnie olala sprawę. Ale ma czas do piątku... potem wyjeżdzam na dwa tygodnie. Ach zła przez to jestem. Ale i tak byłam w schronisku, tylko 6 psów miałyśmy (byłam z siostrą). U kotów też byłyśmy. Zwierzyniec ma się dobrze. Wybrzydzają mi z jedzeniem znów
Tu jesteśmy http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=152188 Człowiek szczęśliwy to nie ten, który wszystko ma, ale ten, który cieszy się wszystkim, co ma. Gabi 14.07.2016 (*), Duffy 06.04.2009 - 02.11.2020 (*)
, ----------------------------------------------------------------------------------- Gdybym w sercu miasta konał w środku dnia. Co byś dla mnie zrobił? Co dla Ciebie Ja?
Witajcie! Nie napisalam,ze koty zostaly zlapane w czwartek i sa juz bezpieczne w schronisku. Zdjec nie robilam, bo byly zbytnio wystraszone. Teraz jestem w Holandii stad nie mam polskich znakow. Po moim powrocie (niecale dwa tygodnie) udostepnie zdjecia kotow. chyba ze znajda w tym czasie juz nowy dom Za mym osobistym zwierzyncem juz bardo tesknie.... Szczegolnie za Timciem, bo wiecie jaki on jest. Ale podobno jest dzielny i grzeczny! Reszta tez ma sie dobrze - mama z siostra piluja. Odezwe sie poznej! Dzieki za odwiedziny, trzymajcie sie!!!
Tu jesteśmy http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=152188 Człowiek szczęśliwy to nie ten, który wszystko ma, ale ten, który cieszy się wszystkim, co ma. Gabi 14.07.2016 (*), Duffy 06.04.2009 - 02.11.2020 (*)