Z fukania Antosia na razie nic sobie nie rób...jeśli w powietrzy nie latają kłaki, to jest dobrze

Antoś przecież musi pokazać nowemu jego miejsce, nie?
Mnie się wydaje, że wszystko bedzie w porządku...i za to trzymam

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
moena pisze:Gosiu, też tak myślę.
Noc przeszła spokojnie, chociaż Mały zajął miejsce Antosia na łóżku. Antoś przytulił do mojego boku i cały czas patrząc się na brzdąca pomiałkiwał żałośnie.
kamari pisze:Ja może jestem zamulona z okazji rzucania papierosów, ale chyba nie aż tak.
Robię ogłoszenia znajdkom i okolicom. Wczoraj wrzucałam na tablica.pl info o Cfaniarze i Karolci. Dokładnie takie samo ogłoszenie, tylko imię zmienione w zależności od dziewczynki.
"Ktoś zadzwonił, że kotka urodziła i razem z maluchami jest w kiepskim stanie. Mamusia razem z dzieciaczkami trafiła więc do przytuliska. Koteczka nie miała mleka, więc Cfaniara i jej siostra były dokarmiane butlą. Teraz dziewczynki mają 3 miesiące i szukają domu, bardzo chętnie wspólnego".
Karolinka przeszła, a ogłoszenie Cfaniary mi mod usunął. Coś nie tak napisałam?
ruda32 pisze:kamari pisze:Ja może jestem zamulona z okazji rzucania papierosów, ale chyba nie aż tak.
Robię ogłoszenia znajdkom i okolicom. Wczoraj wrzucałam na tablica.pl info o Cfaniarze i Karolci. Dokładnie takie samo ogłoszenie, tylko imię zmienione w zależności od dziewczynki.
"Ktoś zadzwonił, że kotka urodziła i razem z maluchami jest w kiepskim stanie. Mamusia razem z dzieciaczkami trafiła więc do przytuliska. Koteczka nie miała mleka, więc Cfaniara i jej siostra były dokarmiane butlą. Teraz dziewczynki mają 3 miesiące i szukają domu, bardzo chętnie wspólnego".
Karolinka przeszła, a ogłoszenie Cfaniary mi mod usunął. Coś nie tak napisałam?
zależy co mają w regulaminie ,czego nie wolno pisać ze względu na ustawę
kocurzyca41 pisze:A ja wiem,wiem,wiem...Cfaniara nie jest do oddania...Cfaniara chce być Twoja....i nie daje się ogłaszać...
kamari pisze:kocurzyca41 pisze:A ja wiem,wiem,wiem...Cfaniara nie jest do oddania...Cfaniara chce być Twoja....i nie daje się ogłaszać...
To chyba rzeczywiście chodzi o CfaniaręBo poza imieniem ogłoszenie dawałam dziewczynkom słowo w słowo takie samo.
EVA2406 pisze:kamari pisze:kocurzyca41 pisze:A ja wiem,wiem,wiem...Cfaniara nie jest do oddania...Cfaniara chce być Twoja....i nie daje się ogłaszać...
To chyba rzeczywiście chodzi o CfaniaręBo poza imieniem ogłoszenie dawałam dziewczynkom słowo w słowo takie samo.
Imię podpadające pod jakiś przekręt
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Tundra i 166 gości