Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ACHA13 pisze:Kilka godzin temu znaleziono w lesie rudą koteczkę a właściwie jej szkielet.
Koteczka trafiła do schroniska,jest w kuchni,ale na krótko,potem trafi na kociarnię.
Szukamy dla niej dt.
Gdyby ktoś z innych miast zechciał pomóc to jutro mamy transport do Olsztyna a w weekend nawet do Warszawy,ponieważ jedzie sunia do dt.
welina pisze:Zapraszam na skromny bazarek dla tymczasów horacy7 ( ale służbowo)
viewtopic.php?f=20&t=145207
po_prostu_kaska pisze:Ja myślę, że Basi przydałoby się wsparcie chociażby w zakupie karmy czy żwirku. Bo jednak generuje to koszty, a Basia na zwolnieniuJak coś mogę dopytać jaki rodzaj karmy jedzą tymczasy, jakiego żwirku używają.
po_prostu_kaska pisze:Jeśli chodzi o ogłoszenia przed chwilą były robione, i cisza![]()
Ale tak sobie myślę, że może warto je już nawet dublować, im więcej tym większa szansa
_ogonek_ pisze:po_prostu_kaska pisze:Jeśli chodzi o ogłoszenia przed chwilą były robione, i cisza![]()
Ale tak sobie myślę, że może warto je już nawet dublować, im więcej tym większa szansa
Na razie będę podglądaczem![]()
ACHA13 pisze:Kilka godzin temu znaleziono w lesie rudą koteczkę a właściwie jej szkielet.
Koteczka trafiła do schroniska,jest w kuchni,ale na krótko,potem trafi na kociarnię.
Szukamy dla niej dt.
Gdyby ktoś z innych miast zechciał pomóc to jutro mamy transport do Olsztyna a w weekend nawet do Warszawy,ponieważ jedzie sunia do dt.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Jacex123 i 82 gości