[Gdańsk] Pomocy dla kotki wyrzuconej z pędzącego samochodu!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sie 13, 2012 19:27 [Gdańsk] Pomocy dla kotki wyrzuconej z pędzącego samochodu!

Witam Państwa tak jak w tytule proszę o pomoc dla kotki wyrzuconej z pędzącego samochodu , kotka została wyrzucona na oczach innych kierowców jadących z tyłu (w Gdańsku).Pomogłam kotce zabierając ją do kliniki całodobowej ,zapłaciłam też za 1 wizytę jak również za zdjęcie rtg ,które pokazało iz kotka jest w strasznym stanie ma złamane wszystkie stawy , miednice i kręgosłup .Kotka wymaga szybkiej operacji aby poskładać wszystkie kości i aby wróciła do normalnego stanu chociaż leczenie będzie długookresowe.

Dlatego tez proszę Państwa o pomoc , nie jestem żadną oszustką .Jeżeli ktoś z Państwa jest w stanie zapłacić za ta operację te 800zł bardzo proszę o kontakt (nie chcę pieniążków do ręki tylko aby ktoś zapłacił w klinice za operacje).

Kontaktowałam się z fundacjami niestety nie maja na to funduszy , najczęściej proponowali czy tez sugerowali eutanazje .

Chciałam też zobowiązać się do tego iz po operacji zabiorę kotkę do siebie do domu i zapewnię jej odpowiednie warunki jednakże teraz jestem w ciężkiej sytuacji finansowej i nie jestem w stanie sfinansować zabiegu.

Osoby ,które mogą pomóc proszę o kontakt .
Jeśli ktoś z Państwa wie gdzie mogłabym zgłośić się z kotką i uzyskać pomoc również proszę o kontakt .

Z góry dziękuję .

Jeżeli umieściłam wątek w złym dziale bardzo przepraszam , nigdy nie byłam na podobnych forach i nie znam się na nich.
Ostatnio edytowano Czw sie 16, 2012 7:57 przez Beliowen, łącznie edytowano 1 raz
Powód: Dodałam miasto w temacie wątku.

Blanka123s

Od: Pon sie 13, 2012 19:20

Post » Wto sie 14, 2012 5:38 Re: Proszę o pomoc dla kotki wyrzuconej z pędzącego samochod

Podniosę.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Śro sie 15, 2012 7:53 Re: Proszę o pomoc dla kotki wyrzuconej z pędzącego samochod

Czy można prosić o jakieś zdjęcia tej kotki?
Oto jeden z kotów wystraszony wielką liczbą cisnacych się do klatki widzów, wyrwał się z niej i skoczył na otwarte okno. Rozszalałe zwierzę udało się jednak niebawem ułaskawić i sprowadzić z powrotem do klatki, zanim pomyślało o dalszej ucieczce. (z wystawy kotów - Bruksela styczeń 1894 r.)

tomek_k

Od: Wto wrz 27, 2011 15:38

Post » Czw sie 16, 2012 5:48 Re: Proszę o pomoc dla kotki wyrzuconej z pędzącego samochod

Co z kotką?
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17