Miś, nikt nie kocha tak jak on, ktoś go... ['] do zobaczenia

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sie 01, 2012 14:27 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, ktoś go pokochał

Zrób Paulina, zobaczymy :ok: !
ObrazekObrazekObrazek
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?

caldien

Od: Nie gru 12, 2010 17:19

Post » Śro sie 01, 2012 15:59 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, ktoś go pokochał

Zrób, na pewno będziemy reklamować.
Znam Asię, wiem jaka jest un niej sytuacja, głupio mi, że teraz tam mało mozemy ją wspierać (bo sytuacja pokomplikowała się kosmicznie w kilku zaprzyjaźnionych DT). Ja też bazarkuję jak potrafię. Na pewno będę cię wspierać :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Śro sie 01, 2012 16:32 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, ktoś go pokochał

Paulina0409 pisze:Chodziłam po bazarkach i z mojego to raczej nici :( . Mam dużo droższe rzeczy, bo sama robię z dość drogich materiałów i tak widzę, że raczej nikt nie kupi :cry: . U mnie koszt samych półfabrykatów jest dużo większy niż cena gotowych rzeczy na bazarkach :cry: . Ojjj życie...

Hej, ale przecież mogą się znaleźć osoby, które stawiają na jakość, nie? Spróbować nie zaszkodzi, prowizji nie ma ;)
Obrazek

Axa76

Od: Śro wrz 24, 2008 13:56

Post » Śro sie 01, 2012 19:13 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, ktoś go pokochał

Próbować, wystawiać, sprzedawać !!
Obrazek Obrazek Obrazek

Astaroth86

Od: Pon wrz 12, 2011 20:05

Post » Pt sie 03, 2012 6:15 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, ktoś go pokochał

MalgWroclaw pisze:A Misiek w żółtym ręczniku wymiata :lol:
co nie, iwciu? :lol:

Pewnie, ale w zielonym wymiatałby bardziej :lol:
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Pt sie 03, 2012 6:18 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, ktoś go pokochał

Paulina0409 pisze:Chodziłam po bazarkach i z mojego to raczej nici :( . Mam dużo droższe rzeczy, bo sama robię z dość drogich materiałów i tak widzę, że raczej nikt nie kupi :cry: . U mnie koszt samych półfabrykatów jest dużo większy niż cena gotowych rzeczy na bazarkach :cry: . Ojjj życie...

Paulino wystawiaj, koniecznie, są osoby, które wolą szlachetniejsze wyroby, trzeba próbować :D
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Pt sie 10, 2012 9:46 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, ktoś go pokochał

Bazarek zrobię po urlopie, bo już w niedzielę wyjeżdżamy. Dorobię jakieś tańsze rzeczy. Zrobiłam wydarzenie z bazarkiem na fb, bardzo mało się sprzedało, ale zawsze coś.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Paulina0409

Od: Nie wrz 14, 2008 14:52

Post » Pt sie 10, 2012 9:52 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, ktoś go pokochał

Michosław miał traumatyczne przeżycie.
Wczoraj szukam go po całym mieszkaniu, nigdzie go nie ma, ani za kanapą, ani za fotelem, pod łóżkiem też nie, a to jego kryjówki. No to myślę sobie: zaraz wylezie i wracam dalej do małego pokoju składać pranie. Nagle słyszę z szafy odgłosy walki. Sasetka często wchodzi do szafy, ale patrzę - Sasetka śpi w najlepsze na kanapie. Otwieram szafę i wyziera przerażona mordula Michosława, oczy jak pięć złotych, uszy wysoko postawione. No i się Michosław kituje na wolność, nie patrzy, że kuper w pieluszce się gdzieś zaklinował, tylko się kituje. Uratowany :lol: .

Paulina0409

Post » Pt sie 10, 2012 20:55 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, ktoś go pokochał

Oj, ale przygoda. Za najmilsze wspólne wakacje trzymam kciuki.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pt sie 10, 2012 21:08 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, ktoś go pokochał

MalgWroclaw pisze:Oj, ale przygoda. Za najmilsze wspólne wakacje trzymam kciuki.

Foty będą po powrocie :D

Paulina0409

Post » Pt sie 10, 2012 23:06 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, ktoś go pokochał

Misiu!!!
SZAFA zaatakowała???? 8O 8O 8O
Duduś
Obrazek Obrazek

bagheera

Od: Pt mar 11, 2011 20:22

Post » Sob sie 11, 2012 19:29 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, ktoś go pokochał

bagheera pisze:Misiu!!!
Duduś

Duduś, była jatka, ale szafa pokonana, leżała kolami do góry i błagała o litość :piwa:
Mam zasłużony urlop od 12 do 28 sierpnia. Tak sobie myślę, że będę jechał i nadawał przez całą podróż, aż duża zwariuje :ok:
Miś Uszatek

Paulina0409

Post » Sob sie 11, 2012 20:21 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, ktoś go pokochał

Misiu, kocham Twoje poczucie humoru :D
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Nie sie 12, 2012 20:13 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, ktoś go pokochał

Paulina0409 pisze:
bagheera pisze:Misiu!!!
Duduś

Duduś, była jatka, ale szafa pokonana, leżała kolami do góry i błagała o litość :piwa:
Mam zasłużony urlop od 12 do 28 sierpnia. Tak sobie myślę, że będę jechał i nadawał przez całą podróż, aż duża zwariuje :ok:
Miś Uszatek

Nadawaj, koniecznie
A szafę to my też z liścia i baranem!
Garderoba nam też nie podskoczy :twisted:
Duduś
Obrazek Obrazek

bagheera

Od: Pt mar 11, 2011 20:22

Post » Śro sie 29, 2012 20:25 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, ktoś go pokochał

Jestem powrócony z wczasów, że tak powiem, mój przekochany Fanclubiku. Duża obiecywała Iwci, że mi nawet włos nie spadnie, ale spadł... dzisiaj z mojego tyłeczka, bo mnie siłą do spa zaciągnęła :evil: . A tak sobie ładnie omszałem w ekspresowym tempie, kiedy chłodku zbytnio zaznałem :ryk: .
Don Michote

PS Całuski od Sasucho Pansy, mojego wiernego giermka!!! :mrgreen: Tylko cicho, bo jak się dowie, że ma być moim giermkiem, to mi da wycisk :kotek:

Paulina0409

[poprzednia][następna]