Kuki FeLV+ już w swoim domku:)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lip 30, 2012 0:08 Re: Bestialsko pobita i śmiertelnie chora Kuki szuka domku.

toz-police pisze:Kukisia wczoraj i dzisiaj jest w dobrej kondycji, biega i tylko patrzy kiedy jedzonko bedzie. Dzisiaj wogole nie byla osliniona. Tak wlasnie z na jest, ciagle nas straszy. W srode jedziemy na badania. Oby wyniki byly nie najgorsze.

Jesli wyniki beda złe..to trudno..poradzimy sobie-jakoś.
no to gadu -gadu,a proszę tez Zosię spakować ...pojedzie z Kuki do odpowiedzialnego DS
Mam nadzieje,ze ludzie nam pomogą je wykarmić i podleczyć :roll: Od jutra prosze,zeby Zosia była z Kuki
razem..w kańciapce..mają przyjechać obie RAZEM..Z WYNIKAMI BADAŃ :!:

Obie kotki mają do mnie dojechać-żywe :!: Kuki i Zosia :!: :!: :!:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pon lip 30, 2012 6:36 Re: Bestialsko pobita i śmiertelnie chora Kuki szuka domku.

Zosię? Bożena, ona padnie na serce w domu pełnym kotów, naprawdę. To jest kotka, która ceni sobie świętny spokój, jeszcze z Kuki ok, bo ją zna.

WeraW

Od: Pt lut 24, 2012 21:02

Post » Pon lip 30, 2012 14:59 Re: Bestialsko pobita i śmiertelnie chora Kuki szuka domku.

BOZENAZWISNIEWA pisze:... proszę tez Zosię spakować ...pojedzie z Kuki do odpowiedzialnego DS
Mam nadzieje,ze ludzie nam pomogą je wykarmić i podleczyć :roll: Od jutra prosze,zeby Zosia była z Kuki
razem..w kańciapce..mają przyjechać obie RAZEM..Z WYNIKAMI BADAŃ :!:

Obie kotki mają do mnie dojechać-żywe :!: Kuki i Zosia :!: :!: :!:

Dziewczyny, jaka Zosia, bo nie w temacie jestem? :oops:
Bożena, masz dla Zosi domek?

Kukisiu :ok: :ok: :1luvu:
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Pon lip 30, 2012 23:18 Re: Bestialsko pobita i śmiertelnie chora Kuki szuka domku.

Przepraszam Was,ale ochłonełam i niestety nie dam rady wziąć Zosi. :(
Tylko Kuki przyjedzie .Muszę niestety patrzeć realnie na sytuację :(

Kontenerka nie wysłałam,bo bałam sie ,że nie dojdzie na czas,napisałam do dziewczyn ,zeby wzięły swoje kontenerki
BOZENAZWISNIEWA

Post » Wto lip 31, 2012 18:15 Re: Bestialsko pobita i śmiertelnie chora Kuki szuka domku.

Szalony Kot pisze:Wezmę swój kontenerek.

Wysłałam pw :ok:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Śro sie 01, 2012 15:25 Re: Bestialsko pobita i śmiertelnie chora Kuki szuka domku.

właśnie się dowiedziałam,że może Kuki do mnie nie przyjedzie... :(
BOZENAZWISNIEWA

Post » Śro sie 01, 2012 17:11 Re: Bestialsko pobita i śmiertelnie chora Kuki szuka domku.

A dlaczego :?:
Co sie stalo 8O
ObrazekObrazek

marysienka

Od: Pt gru 10, 2010 3:08

Post » Śro sie 01, 2012 19:00 Re: Bestialsko pobita i śmiertelnie chora Kuki szuka domku.

marysienka pisze:A dlaczego :?:
Co sie stalo 8O

Przed chwila dowiedziałam się ,że nie wydadza mi KUKI,bo"nie"--Pani Iza zapytała p.Kasię"wydamy"?-odpowiedziała"nie"
BOZENAZWISNIEWA

Post » Śro sie 01, 2012 19:02 Re: Bestialsko pobita i śmiertelnie chora Kuki szuka domku.

To prosimy my wszyscy, kibicujący Kuki, o rzeczowe wyjaśnienie, co się stało.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Śro sie 01, 2012 19:05 Re: Bestialsko pobita i śmiertelnie chora Kuki szuka domku.

MalgWroclaw pisze:To prosimy my wszyscy, kibicujący Kuki, o rzeczowe wyjaśnienie, co się stało.

to co mi wczęsniej ludzie pisali na pw"nie dadza,bo na Kuki kasa bedzie"...teraz pewnie Kuki ciezko chora na transport ... :ok:
Ja NIE CHE ZADNEJ POMOCY FINANSOWEJ NA KUKI..ZADNEJ :!:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Śro sie 01, 2012 19:07 Re: Bestialsko pobita i śmiertelnie chora Kuki szuka domku.

Niech się wypowie ktoś, kto w tej chwili odpowiada za Kuki. Proszę.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Śro sie 01, 2012 19:10 Re: Bestialsko pobita i śmiertelnie chora Kuki szuka domku.

Też się martwię co będzie teraz z Kukisią. :(

MalgWroclaw pisze:Niech się wypowie ktoś, kto w tej chwili odpowiada za Kuki. Proszę.

Może złe wyniki ma, albo źle się czuje aby wysłać ją w tak daleką podróż.
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Śro sie 01, 2012 19:11 Re: Bestialsko pobita i śmiertelnie chora Kuki szuka domku.

Może, albo może... proszę o konkrety.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Śro sie 01, 2012 19:15 Re: Bestialsko pobita i śmiertelnie chora Kuki szuka domku.

MalgWroclaw pisze:To prosimy my wszyscy, kibicujący Kuki, o rzeczowe wyjaśnienie, co się stało.

Wlasnie tu chodzi o Kuki :1luvu: - bardzo to niepowazne :roll:
Czekamy na wyjasnienia 8O
ObrazekObrazek

marysienka

Od: Pt gru 10, 2010 3:08

[poprzednia][następna]