Kocięta z Raszowej

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro lip 25, 2012 2:27 Re: Kocięta z Raszowej

joszko89 pisze:Wielka szkoda, że nie ma kto się kociakami zająć... Dobrze by było chociaż mamę wysterylizować jeżeli kociaki już sobie same radzą... Jednak wyłapanie kociaków jest na pierwszym miejscu...

A moim zdaniem najważniejsza jest kastracja kociej mamy, zanim pojawią się kolejne. A do tego czasu podawałabym chociaż Promonvet...
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Wto lip 31, 2012 8:37 Re: Kocięta z Raszowej

Jeden zagubiony kociak się nie odnalazł :( natomiast udało mi się znaleźć domek dla drugiego kociaka :)
Dziękuję za wsparcie i chęci pomocy :)

malfka

Od: Pon lip 16, 2012 11:35

Post » Wto lip 31, 2012 9:28 Re: Kocięta z Raszowej

A co z mamą? Ją koniecznie trzeba wykastrować! Jest możliwość bezpłatnego zabiegu tylko trzeba mamę capnąć i odstawić do weta.
Obrazek

Boo

Od: Pt lis 04, 2005 11:41

Post » Wto lip 31, 2012 9:43 Re: Kocięta z Raszowej

Kociej mamki też nie widziałam już jakiś czas ale jak się pojawi (czasem kicia tak ma) to "capnę" ją i zawiozę do weterynarza nawet mam już odłożone pieniążki na to

malfka

Od: Pon lip 16, 2012 11:35

Post » Wto lip 31, 2012 19:45 Re: Kocięta z Raszowej

Byłoby super bo przypuszczam, że ona już albo zaraz w ciąży jest/będzie. I problem będzie wracał jak bumerang :( Od TOZu w Opolu można pożyczyć klatkę łapkę.
Obrazek

Boo

Od: Pt lis 04, 2005 11:41

[poprzednia]