Obserwacja okolicy

Odpoczynek, kawałek kota w domu, kawałek na tarasie

Szybciej kobieto z tą rybą, bo zgłodniałyśmy

Moderator: Estraven
Magija pisze:ileż ja bym dała za kawałek takiego swojego miejsca na ziemi
Szprociowy Raj
gosiaa pisze:Trochę była na mnie wnerwiona, bo po poprzednim powrocie obcięłam jej pazurki, miała takie szpony że szok, no i nie mogła się przez to wspinać ostatnio po drzewach.
gosiaa pisze:Aniu, to Matyldzia, mama Fafki i Rafki, nie wiem czy pamiętasz takie dwie bure dziewczynki u mnie na tymczasie, na ich wątku w każdym bądź razie pisałaś
Georg-inia pisze:gosiaa pisze:Trochę była na mnie wnerwiona, bo po poprzednim powrocie obcięłam jej pazurki, miała takie szpony że szok, no i nie mogła się przez to wspinać ostatnio po drzewach.
no wiesz copozbawiłaś ją narzędzi do pracy i zabawy, jak tak można? ja pilnuję terminu planowanych wyjazdów na ranczo i jak jest krócej niż 2 tygodnie do godziny zero, to wstrzymuję się z manicure'm.
Kot wcale nie jest gupi, tylko dba o własne bezpieczeństwo - tyłek i boczki osłonięte - to można pospać. A nie tak "na rynku" leżeć![]()
gosiaa pisze:Madzia, szkoda że to aż 150 km od Łodzi, to jednak daleko i niestety swoje lata ma, sypie się, nie ma łazienki i takie tam...
gosiaa pisze:A wiecie jaki ten nasz kot jest gupi, jak pojedziemy na wieś, to ona owszem, cały dzień na dworze, ale pod jednym warunkiem, buda musi stać w ogródku, jak budy nie ma to zrobi obchód i wraca do domu.
A tak połazi, pozwiedza i do budy na drzemkę.
Dodatkowo muszę pilnować słońca i przesuwać budę wraz z przesuwającym się słońcem, tak żeby cały czas w cieniu stała![]()
Bo żeby się na trawie położyłaco to to nie, trochę jeszcze musi tam pojeździć żeby zrobić z niej prawdziwie wiejskiego kota
![]()
Trochę była na mnie wnerwiona, bo po poprzednim powrocie obcięłam jej pazurki, miała takie szpony że szok, no i nie mogła się przez to wspinać ostatnio po drzewach.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Paula05, Sylwia_mewka i 10 gości