oby bylo, ze sie wydostaly z klatki a nie że wział je ojciec TŻ lub wuj i zabił... 3mcie kciuki.. ech

POJE************** rodzina
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
olciak84 pisze:koty zniknely z piwnicy....
oby bylo, ze sie wydostaly z klatki a nie że wział je ojciec TŻ lub wuj i zabił... 3mcie kciuki.. ech
anula790820 pisze:Wczoraj spotkalam kobiete, ktora jesienia odebrala ode mnie swoja kotke, ktora ja znalazlam na swoim osiedlu.
Oto jej watek: viewtopic.php?f=1&t=135120&p=8257450#p8257450
Podchodze do niej i sie pytam jak kicia sie miewa? A ta do mnie "UCIEKLA??". Pytam sie: jak to? Drugi raz wam uciekla?? A ta zaczyna mi apiac ta samą historie, ze ojciec jej dostal klucze do mieszkania i znowu wypuscil. Myslalam, ze mnie szlag jasny trafi!
Strasznie zaluje, ze im tą szylkretke wydalam wtedy. Mam mega morlaniaka i jak patrze na jej foty , to mi sie ryczec chceCzlowiek ratuje, wklada w to tyle serca, a ktos sobie guzik z tego wszystkiego robi... Rece opadaja, razem z nogami!
Jestem pewna, ze kicia zostala wyrzucona, bo zachcialo sie yorka, z ktorym zreszta wczoraj sie przechadzala po Biedronce![]()
Co o tym pomysle, to dola łapie...
ana.p pisze:anula790820 pisze:Wczoraj spotkalam kobiete, ktora jesienia odebrala ode mnie swoja kotke, ktora ja znalazlam na swoim osiedlu.
Podchodze do niej i sie pytam jak kicia sie miewa? A ta do mnie "UCIEKLA??". Pytam sie: jak to? Drugi raz wam uciekla?? A ta zaczyna mi apiac ta samą historie, ze ojciec jej dostal klucze do mieszkania i znowu wypuscil. Myslalam, ze mnie szlag jasny trafi!
Strasznie zaluje, ze im tą szylkretke wydalam wtedy. Mam mega morlaniaka i jak patrze na jej foty , to mi sie ryczec chceCzlowiek ratuje, wklada w to tyle serca, a ktos sobie guzik z tego wszystkiego robi... Rece opadaja, razem z nogami!
Jestem pewna, ze kicia zostala wyrzucona, bo zachcialo sie yorka, z ktorym zreszta wczoraj sie przechadzala po Biedronce![]()
Szkoda kota, ale chciałaś dobrze, nie Twoja wina. A może jeszcze tak wyjdzie,że znowu znajdziesz kicie i będzie szansa na poszukanie jej lepszego lokumSwoją drogą kot przepiękny
anula790820 pisze:ana.p pisze:anula790820 pisze:Wczoraj spotkalam kobiete, ktora jesienia odebrala ode mnie swoja kotke, ktora ja znalazlam na swoim osiedlu.
Szkoda kota, ale chciałaś dobrze, nie Twoja wina. A może jeszcze tak wyjdzie,że znowu znajdziesz kicie i będzie szansa na poszukanie jej lepszego lokumSwoją drogą kot przepiękny
Mysle o tym, zeby jej porobic ponowne ogloszenia, ze jej szukam... Byla (mam nadzieje,ze wciaz jest) przecudnej urody!
anula790820 pisze:olciak84 pisze:koty zniknely z piwnicy....
O Boze... Poczytuje i tak sobie mysle... dobrymi checiami jest czasem pieklo wybrukowane
olciak84 pisze:anula790820 pisze:olciak84 pisze:koty zniknely z piwnicy....
O Boze... Poczytuje i tak sobie mysle... dobrymi checiami jest czasem pieklo wybrukowane
jeśli to prawda - oczywiście Ojciec sie do niczgeo nie przyznaje, ale znam jego możliwości, chociaz to On wyłapał ich strsze rodzeństwo i starał sie pomóc to może za nim przemawiać na plus, ale kiedys.. no właśnie... nie chce mi sie nawet gadać o tym... ale jesli to prawda to pobije Go albo TZ Wujka. bo w ogromna furie wpadłam.
NA razie TZ wystawił zarcie w piwnicy i zobaczymy czy za godz, dwie zostanie zjedzone. Z drugiej strony było okienko otwarte w tej piwnicy, co prawda mały lufcik, i wysoko dosyc ale... koty sa cfańsze...
aya13 pisze:takie cudo dziś na
elblaskiej u weta miała aga M.
Zdjecia kiepskie i nie oddaja uroka kota;-)))
Kolejka bedzie po niego![]()
śniezny, o jasnych niebieskich oczach kocurek
Tu dopiero po złapaniu, brudny i wysmarowany mlekiem z kontenera
....drugie cudo to maluszek długowłosyzdjęcia pewnie ma aga
pozdrówka
menial pisze:Galeria Bałtycka - terminarz
Sobota - 14.07.2012
12-14.00 - Marta T. (z kotem), Bernadetta S.
14-18.00 - Monika K., Magda F.
Niedziela - 15.07.2012
12-14.00 - Ewa T., Sylwester K.,
14-18.00 - Marlena (z psem i kotem), Agnieszka M.
anula790820 pisze:http://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/Bezdomne-koty-moga-miec-lepiej-Pomozesz-n60042.html
Do pozyskania kocie budki??
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agnieszka LL i 780 gości