To zdjęcie bardzo mi się podoba " Lato w Mieście "

Moderator: Moderatorzy
Kociara82 pisze:kociamysza pisze:W sprawie lipcowych wyborow
Moze temat przewodni : z brzydkiegi kaczatka-labedz czyli o przemianach kotow. Jest taki watek nawet
Jako, ze potrzebne sa minimum dwie foty to moze promocyjnie 2 za 1 czyli za piatala? A reszta juz wg stawki przyjetej.
hmmm.... interesujaca propozycja.... nazwalabym to: ukryte piekno kocie, bo przez to, ze kot zaniedbany to jego piekno gdzies sie skrywa, trzeba pomoc mu je wydobyc na wierzch
Co na to cioteczki?
welina pisze:Nie ma brzydkich kotów wrrrrrrrrrrrrr,a zaniedbanie to nie brzydota ,tylko stan w jakim się w danym momencie znajdował.
Kociara82 pisze:welina pisze:Nie ma brzydkich kotów wrrrrrrrrrrrrr,a zaniedbanie to nie brzydota ,tylko stan w jakim się w danym momencie znajdował.
to prawda
kurde, znow mam problem ze skrzynka mailowa, juz mi sie to drugi raz zdarzylo... nie moge sie zalogowac, wyskakuje mi ze bledny login lub haslo, a na pewno nie wpisalam nic blednie. Od lat mam te sama skrzynke i haslo nie zmieniane od jej zalozenia. Juz kiedys mi sie takie cos stalo, teraz drugi raz.
ktos moze wie, jaka moze byc tego przyczyna?
Kociara82 pisze:welina pisze:Nie ma brzydkich kotów wrrrrrrrrrrrrr,a zaniedbanie to nie brzydota ,tylko stan w jakim się w danym momencie znajdował.
to prawda
kurde, znow mam problem ze skrzynka mailowa, juz mi sie to drugi raz zdarzylo... nie moge sie zalogowac, wyskakuje mi ze bledny login lub haslo, a na pewno nie wpisalam nic blednie. Od lat mam te sama skrzynke i haslo nie zmieniane od jej zalozenia. Juz kiedys mi sie takie cos stalo, teraz drugi raz.
ktos moze wie, jaka moze byc tego przyczyna?
Użytkownicy przeglądający ten dział: kocidzwoneczek i 53 gości