WYBORY MISS I MISTERA MIAU - CZERWIEC wyniki s. 29

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pon lip 02, 2012 20:41 Re: WYBORY MISS I MISTERA MIAU - CZERWIEC - PRZEWLEKLE CHORE

vega013 pisze:Obrazek

Bardzo, bardzo dziękuję za oddane na mnie głosiki :1luvu:

Lili wdzięczna Cioteczkom

Kliknij miniaturę

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: slicznotka moja kochana :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Lili, kocham Cie, za to wlasnie, ze jestes taka silna i sie nie poddajesz :) Niesamowita jestes, imponujesz mi ta sila i walecznoscia :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Tak trzymaj :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pon lip 02, 2012 20:43 Re: WYBORY MISS I MISTERA MIAU - CZERWIEC - PRZEWLEKLE CHORE

kociamysza pisze:W sprawie lipcowych wyborow :)

Moze temat przewodni : z brzydkiegi kaczatka-labedz czyli o przemianach kotow. Jest taki watek nawet :)

Jako, ze potrzebne sa minimum dwie foty to moze promocyjnie 2 za 1 czyli za piatala? A reszta juz wg stawki przyjetej.

hmmm.... interesujaca propozycja.... nazwalabym to: ukryte piekno kocie, bo przez to, ze kot zaniedbany to jego piekno gdzies sie skrywa, trzeba pomoc mu je wydobyc na wierzch :)

Co na to cioteczki?

Kociara82

Post » Pon lip 02, 2012 20:46 Re: WYBORY MISS I MISTERA MIAU - CZERWIEC - PRZEWLEKLE CHORE

bardzo wszystkim dziekuje z oddanie glosow i wyroznien na Manka i Matylde, zainteresowanych zapraszam na ich watki :)
Maniek znalazl swoje szczescie w zyciu, ale mozemy na jego watku razem z nim sie tym szczesciem cieszyc, a Matyldzia... no coz... Z jej zdrowkiem bywa roznie, astma raz dokucza mocniej raz mniej... ale bez wzgledu na wszystko jest ukochana kicia wielu cioteczek, nasza urocza gwiazdeczka :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Kociara82

Post » Pon lip 02, 2012 20:49 Re: WYBORY MISS I MISTERA MIAU - CZERWIEC - PRZEWLEKLE CHORE

EVA2406 pisze:Kot w kuwecie odpada, bo koty się stresują jak się je podgląda w czasie robienia sioo :|

no wlasnie, nikt nie lubi byc focony w takich sytuacjach, odpada

Kociara82

Post » Pon lip 02, 2012 20:50 Re: WYBORY MISS I MISTERA MIAU - CZERWIEC - PRZEWLEKLE CHORE

MalgWroclaw pisze:"Nie wiadomo, dlaczego wszyscy mówią do kotów „ty”, choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu".
"Mistrz i Małgorzata"

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ok: :ok: swietne, nie znalam tego, ale co racja to racja :D

Kociara82

Post » Pon lip 02, 2012 20:54 Re: WYBORY MISS I MISTERA MIAU - CZERWIEC - PRZEWLEKLE CHORE

Lili na zdjęciu po prostu boska - nawet mój TŻ się zachwyca 8O

milu

Od: Nie lis 30, 2008 10:47

Post » Pon lip 02, 2012 20:55 Re: WYBORY MISS I MISTERA MIAU - CZERWIEC - PRZEWLEKLE CHORE

milu pisze:Lili na zdjęciu po prostu boska - nawet mój TŻ się zachwyca 8O

no bo ona wogole jest boska, umaszczenie, oczka... no poprostu przepiekna kotunia, obledna :1luvu:

EVA2406 pisze:Nic już nie rozumiem.......tzn, ze kot leżący na leżaku jest sztuczny...... 8O

jesli lezak jest dorobiony programem graficznym-to tak.

co do ubierania kotu czapki mikolaja... ale ta czapka jest rzeczywista a nie dorobiona graficznie.

Kociara82

Post » Pon lip 02, 2012 20:57 Re: WYBORY MISS I MISTERA MIAU - CZERWIEC - PRZEWLEKLE CHORE

Gibutkowa pisze:Z tymi wakacjami to myślałam tak edukacyjnie gdyby wypalił pomysł z kalendarzem. Wiele osób pozbywa się kotów na wakacje. Warto im pokazać, że kota można zabrać na urlop.

hmmm... nie wszedzie mozna, ale fakt, mozna ogolnie.
Ewentualnie moznaby cos w stylu: kocie wakacje-jak koty wakacje spedzaja. Np kot na lezaku w okularach przeciwslonecznych sie "opala", tylko obawiam sie, ze w tym temacie wszystkie fotki beda "na jedno kopyto"...

Kociara82

Post » Pon lip 02, 2012 21:08 Re: WYBORY MISS I MISTERA MIAU - CZERWIEC - PRZEWLEKLE CHORE

Kociara82 pisze:
kociamysza pisze:W sprawie lipcowych wyborow :)

Moze temat przewodni : z brzydkiegi kaczatka-labedz czyli o przemianach kotow. Jest taki watek nawet :)

Jako, ze potrzebne sa minimum dwie foty to moze promocyjnie 2 za 1 czyli za piatala? A reszta juz wg stawki przyjetej.

hmmm.... interesujaca propozycja.... nazwalabym to: ukryte piekno kocie, bo przez to, ze kot zaniedbany to jego piekno gdzies sie skrywa, trzeba pomoc mu je wydobyc na wierzch :)

Co na to cioteczki?

ja nie mam takich zdjęć :cry: moje zawsze były piękne :ryk:

propozycja ciekawa ...

a może by tak szybciutką ankietę troszkę osób tu zajrzy popatrzeć na wyniki ...

Olu to jest 17 strom w wordzie nie wiem czy to poczta przyjmie 8O spróbuję
Urwis [*] 01.03.2014 r.; Franek [*] 07.11.2014 r.; Młody zaginął 24.09.2019 r.; Adek [*] 08.03.2020 r.; Morf [*] 02.06.2021 r.; Kotka Polka zaginęła w lipcu 2022 r. - kiedyś się spotkamy

isabell36

Od: Pt gru 25, 2009 17:56

Post » Pon lip 02, 2012 21:14 Re: WYBORY MISS I MISTERA MIAU - CZERWIEC - PRZEWLEKLE CHORE

to moze byc nawet malenka czcionka, u mnie zmiesci
...chyba :oops:

Kociara82

Post » Pon lip 02, 2012 21:17 Re: WYBORY MISS I MISTERA MIAU - CZERWIEC - PRZEWLEKLE CHORE

Kociara82 pisze:
Gibutkowa pisze:Z tymi wakacjami to myślałam tak edukacyjnie gdyby wypalił pomysł z kalendarzem. Wiele osób pozbywa się kotów na wakacje. Warto im pokazać, że kota można zabrać na urlop.

Ewentualnie moznaby cos w stylu: kocie wakacje-jak koty wakacje spedzaja. Np kot na lezaku w okularach przeciwslonecznych sie "opala", tylko obawiam sie, ze w tym temacie wszystkie fotki beda "na jedno kopyto"...

Poza tym, jeśli wolno, z jednym (góra dwoma) - da się. O ile są zdrowe (w kontekście przewlekłych, na przykład - nie każdą przewlekłość da się "przeflancować" na wakacje). Z trzema-czterema - już raczej nie (no chyba, że ktoś ma działkę, czy coś w tym guście).
Może jednak te odratowane, wyłabędzione? Wielu z nas ma koty "z odzysku społecznego", czy "wyciągnięte z rury".

(To tylko głos w dyskusji)
не шалю, никого не трогаю, починяю примус ;)
Aktualnie na pokładzie: Nadszyszkownik
Nasze koty za TM(w kolejności zgłoszeń): Kulka [*] 17.03.2023, Gluś [*] 26.03.2020, Zmrol [*] 24.09.2023, Żwirek [*] 07.06.2024
Robalek['] Kredka['] Pirat['] Połamaniec [']

zabers

Od: Nie lut 08, 2009 14:21

Post » Pon lip 02, 2012 21:26 Re: WYBORY MISS I MISTERA MIAU - CZERWIEC - PRZEWLEKLE CHORE

ok, to piszcie jakie macie propozycje powiedzmy do srody wlacznie, potem je pozbieram i zrobie ekspresowa ankiete. Najdalej w weekend chcialabym rozpoczac kolejna edycje.

co do sugestii w sprawie: 2 w cenie 1... ja widze to tak: pierwsze 2 zdjecia obowiazkowo-jedno "brzydkiego kaczatka" drugie "pieknego labedzia" i te pierwsze dwa tylko w tej promocji a reszta normalnie, niezaleznie ile bedzie zdjec sprzed "przemiany" a ile po.

Kociara82

Post » Pon lip 02, 2012 21:54 Re: WYBORY MISS I MISTERA MIAU - CZERWIEC - PRZEWLEKLE CHORE

Dziękuję wszystkim bardzo serdecznie za udział w głosowaniu. Myśle że to świetna zabawa :lol:

Dziękuję również za oddawanie głosów na moją ukochaną dziewczynkę Sofinię i pampersa Miśka.

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
MIKUŚ

Post » Pon lip 02, 2012 22:26 Re: WYBORY MISS I MISTERA MIAU - CZERWIEC - PRZEWLEKLE CHORE

Kociara82 pisze:Iza, jesli mozesz to podeslij mi jeszcze raz cala liste punktow ale w normalnej wiadomosci, bo nie moge za ch...ja w ubuntu otworzyc tego zalacznika i kur...a nie wiem czemu! :evil: Sory za te ostre slowa, ale dzis mnie do szalu doprowadzily oba kompy. Tu ubuntu ktorego nie potrafie rozgryzc, tam windows7 na ktorym nie moge zainstalowac wielu normalnych programow windowsowskich (np winampa), tam tez mi sie zalacznik nie otwiera, sciagnelam odpowiedni program a komp mi na to, ze jeszcze jakies wtyczki potrzebne sa... no na tym to juz sie nie znam, wiec nie sciagnelam nic. :evil:

Tak wiec bardzo prosze o cierpliwosc, a Ciebie, Izus o podeslanie jesli sie da wszystkiego ale nie w zalaczniku, tylko normalnie w tresci wiadomosci.
Pol dnia siedzialam nad oboma kompami usilujac je "rozgryzc"... ni ch...ja nie potrafie. :evil: :evil:

Chyba prędzej byłoby wątek przelecieć i policzyć.............;)
Wiatrusia [*] 27.09.2012 r. Kacperek [*] 02.12.2016 r.
Filemonek [*] 31.03.2017 r.

EVA2406

Od: Pt lip 27, 2007 13:47

Post » Wto lip 03, 2012 9:34 Re: WYBORY MISS I MISTERA MIAU - CZERWIEC - PRZEWLEKLE CHORE

Kociara82 pisze:

tak w temacie kocich wakacji znalazłam coś takiego
http://www.buzzfeed.com/donnad/cats-hav ... r-than-you
:mrgreen:
"Mimo że zgubiłem się, mimo że zabrnąłem w mrok,
wymieszałem z błotem krew, ocaleję mimo to,
trzeba uprzytomnić sobie, że nawet kiedy wszystko straci sens,
znajdziesz przestrzeń, gdzie wielka wiara tłumi lęk"

cytryna

Od: Pt paź 14, 2011 10:24

[poprzednia][następna]