Lili, kocham Cie, za to wlasnie, ze jestes taka silna i sie nie poddajesz

Tak trzymaj

Moderator: Moderatorzy
kociamysza pisze:W sprawie lipcowych wyborow
Moze temat przewodni : z brzydkiegi kaczatka-labedz czyli o przemianach kotow. Jest taki watek nawet
Jako, ze potrzebne sa minimum dwie foty to moze promocyjnie 2 za 1 czyli za piatala? A reszta juz wg stawki przyjetej.
EVA2406 pisze:Kot w kuwecie odpada, bo koty się stresują jak się je podgląda w czasie robienia sioo
MalgWroclaw pisze:"Nie wiadomo, dlaczego wszyscy mówią do kotów „ty”, choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu".
"Mistrz i Małgorzata"
milu pisze:Lili na zdjęciu po prostu boska - nawet mój TŻ się zachwyca
EVA2406 pisze:Nic już nie rozumiem.......tzn, ze kot leżący na leżaku jest sztuczny......
Gibutkowa pisze:Z tymi wakacjami to myślałam tak edukacyjnie gdyby wypalił pomysł z kalendarzem. Wiele osób pozbywa się kotów na wakacje. Warto im pokazać, że kota można zabrać na urlop.
Kociara82 pisze:kociamysza pisze:W sprawie lipcowych wyborow
Moze temat przewodni : z brzydkiegi kaczatka-labedz czyli o przemianach kotow. Jest taki watek nawet
Jako, ze potrzebne sa minimum dwie foty to moze promocyjnie 2 za 1 czyli za piatala? A reszta juz wg stawki przyjetej.
hmmm.... interesujaca propozycja.... nazwalabym to: ukryte piekno kocie, bo przez to, ze kot zaniedbany to jego piekno gdzies sie skrywa, trzeba pomoc mu je wydobyc na wierzch
Co na to cioteczki?
Kociara82 pisze:Gibutkowa pisze:Z tymi wakacjami to myślałam tak edukacyjnie gdyby wypalił pomysł z kalendarzem. Wiele osób pozbywa się kotów na wakacje. Warto im pokazać, że kota można zabrać na urlop.
hmmm... nie wszedzie mozna, ale fakt, mozna ogolnie.
Ewentualnie moznaby cos w stylu: kocie wakacje-jak koty wakacje spedzaja. Np kot na lezaku w okularach przeciwslonecznych sie "opala", tylko obawiam sie, ze w tym temacie wszystkie fotki beda "na jedno kopyto"...
Kociara82 pisze:Iza, jesli mozesz to podeslij mi jeszcze raz cala liste punktow ale w normalnej wiadomosci, bo nie moge za ch...ja w ubuntu otworzyc tego zalacznika i kur...a nie wiem czemu!Sory za te ostre slowa, ale dzis mnie do szalu doprowadzily oba kompy. Tu ubuntu ktorego nie potrafie rozgryzc, tam windows7 na ktorym nie moge zainstalowac wielu normalnych programow windowsowskich (np winampa), tam tez mi sie zalacznik nie otwiera, sciagnelam odpowiedni program a komp mi na to, ze jeszcze jakies wtyczki potrzebne sa... no na tym to juz sie nie znam, wiec nie sciagnelam nic.
Tak wiec bardzo prosze o cierpliwosc, a Ciebie, Izus o podeslanie jesli sie da wszystkiego ale nie w zalaczniku, tylko normalnie w tresci wiadomosci.
Pol dnia siedzialam nad oboma kompami usilujac je "rozgryzc"... ni ch...ja nie potrafie.![]()
Kociara82 pisze:Gibutkowa pisze:Z tymi wakacjami to myślałam tak edukacyjnie gdyby wypalił pomysł z kalendarzem. Wiele osób pozbywa się kotów na wakacje. Warto im pokazać, że kota można zabrać na urlop.
hmmm... nie wszedzie mozna, ale fakt, mozna ogolnie.
Ewentualnie moznaby cos w stylu: kocie wakacje-jak koty wakacje spedzaja. Np kot na lezaku w okularach przeciwslonecznych sie "opala", tylko obawiam sie, ze w tym temacie wszystkie fotki beda "na jedno kopyto"...
Użytkownicy przeglądający ten dział: kocidzwoneczek i 62 gości