Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
AnnAArczyK pisze:Na drugim miejscu w czesaniu uplasowała się Lunka...
Ale za nim się uczesze, to musi przeczytać prasę, rozsiada się wygodnie w fotelu oczywiście pan a kocia mordka siada na panciowym brzuchu...i tak sobie czytają, nie wiem czy ze zrozumieniem, ale co tam...
byle wygodnie![]()
Luna bardzo lubi tak przesiadywać, więc żaden problem zrobić jej zdjęcie...
Lunka jest spokojną, cichą kotką ale bardzo zazdrosną, bardzo pilnuje, że być jak najbliżej nas...gotowa nam siedziec na głowach![]()
Obecnośc Muszki bardzo żle na nią wpłynęła...zrobiła się apatyczna, często znika, chowa się po kątach...gdy biorę psinę na ręce, Piękna Lu ma wręcz rozpacz w oczach.
Przestała normalnie jesc, co najwyzej trochę dziobnie ... i w nogi... jam uparta kobita to doganiam i żarełko upycham...Tak się karmimy z 8 razy dziennie...
Wiem, wiem, że cos nie tak...ale zapewniam, z Lunką jest coraz lepiej...[i]na mój temat lek.pierwszego kontaktu się nie wypowiedział![]()
Więc biegam za nią z jej miseczkami, karmię z ręki, obiecuję złote góry...przysięgam jej, że więcej na rączki Muszki nie wezmę [/i]
Śpi z nami w łóżku, wysoko układając się na poduszkach przeciez nie będzie spała w nogach..nie Ona...Często jestem budzona w nocy, bo Lunce zbiera się na głaski, i spróbuj się nie obudzić...wszystkie pazurki przygotowane do wbicia w policzek, nie mam wyjścia...
Budzę się z radościąi zapalczywie głaszcze, coby starczyło do rana...
Pewnie z chęcią pozostałym zwierzakom założyła by czapki niewidki żeby ich nie oglądać...
Chodzimy z nią od grudnia do weta,...do tego czasu było raczej dobrze, wszystkie badania, i przegląd techniczny wręcz idealne...a kot dostaje z małymi przerwami zastrzyki.
Zostały jeszcze 2 wizyty...
Wet. mnie trochę postraszył, że Ona może się nigdy nie pogodzić z obecnością psa...tego psa..
Z jamnikiem dogadywała się, nie było problemu,
No cóż, jakoś sobie radzimy z tym problemem ...
puszatek pisze:mam w tej chwili 9 sztuk kota...branie z zaskoczenia niewiele daje bo inni też zwiewają...
rudy kociak pisze:Fiu,fiu!Lunka intelektualistka,ale trafił ci się egzemplarz
dorcia44 pisze:oj ta mina Gapcia![]()
fantastyczne fotki![]()
a moja nie moja w objęciach dużego![]()
Jak by tak Gapcio tego ososiaupolował to niech się kocina ze mną podzieli
AnnAArczyK pisze:dorcia44 pisze:oj ta mina Gapcia![]()
fantastyczne fotki![]()
a moja nie moja w objęciach dużego![]()
Jak by tak Gapcio tego ososiaupolował to niech się kocina ze mną podzieli
Nie będziemy fatygowali Gapcia, sama Ci upoluję, tylko zechciej nas odwiedzić
Użytkownicy przeglądający ten dział: Franciszek1954, Google Adsense [Bot], Marmotka i 42 gości