Kciuki za brak dzikich lokatorów

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Duszek686 pisze:Cudne maluchy![]()
Kciuki za brak dzikich lokatorów
Satyr77 pisze:Ja nie kuszę, ja stwierdzam fakty, mamy braćka to wiemy
Joanka Ruda pisze:Satyr77 pisze:Ja nie kuszę, ja stwierdzam fakty, mamy braćka to wiemy
Satyrek litości...![]()
pracujemy nad konkubajnem ja dziecko i mania - kotka
a może Olwenka już zajęta?
nic nie piszą dziewczyny...
Szura-najmysi mama pisze:Jedno z rodzeństwa ma już wlasny domek. O malą pytala Pani Iwona z Gdańska. Ona ma od nas już dwa koty ,rudego i niebieskiego. Zastanawia sie nad trzecim. Rozmowa jednak nie była wiążąca.
Satyr77 pisze:Ja tylko lojalnie uprzedzę że maluchy mogą wywoływać groźną i nieuleczalną chorobę - syberiozę, objawia się ona tym, że na jednym kudłaczu się nie poprzestaje
Szura-najmysi mama pisze:Satyr77 pisze:Ja tylko lojalnie uprzedzę że maluchy mogą wywoływać groźną i nieuleczalną chorobę - syberiozę, objawia się ona tym, że na jednym kudłaczu się nie poprzestaje
Nie strasz Krzyś![]()
![]()
![]()
![]()
Nie wszyscy łapia bakcyla!
Satyr77 pisze:Szura-najmysi mama pisze:Satyr77 pisze:Ja tylko lojalnie uprzedzę że maluchy mogą wywoływać groźną i nieuleczalną chorobę - syberiozę, objawia się ona tym, że na jednym kudłaczu się nie poprzestaje
Nie strasz Krzyś![]()
![]()
![]()
![]()
Nie wszyscy łapia bakcyla!
dlatego napisałem mogą wywoływać, niestety prawdopodobieństwo wywołania jest dość duże, w skrajnych przypadkach prowadzi do hodowli
Użytkownicy przeglądający ten dział: pibon i 70 gości