Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
iwoo1 pisze:Lidziu, rozmawiałam o Wacusiu teraz z moją wetką. To nie jest grzyb, tylko silna alergia. Trzeba m natychmiast podać steryd DEXAZON 0,6 ml domięśniowo, po 2 dniach jeszcze jeden DEPOMEDROL który działa długo. Psikać oxycortem. Taki silny świąd to nie grzybica, kot potrafi się wtedy wygryzać do krwi.
puszatek pisze:iwoo1 pisze:Lidziu, rozmawiałam o Wacusiu teraz z moją wetką. To nie jest grzyb, tylko silna alergia. Trzeba m natychmiast podać steryd DEXAZON 0,6 ml domięśniowo, po 2 dniach jeszcze jeden DEPOMEDROL który działa długo. Psikać oxycortem. Taki silny świąd to nie grzybica, kot potrafi się wtedy wygryzać do krwi.
mam nadzieję, że Lidka to przeczytała..............
lidka02 pisze:Witam za oknem słońce a w domu chmury ciemne![]()
Nie spię od 3 w nocy , Wacuś co jakiś czas wpada w szał i się strasznie gryzie i tłucze po klatcez ogona leciała mu już krew .Tak sobie w nocy pomyślałam wścieklizna napady szału
i juz koniec łeb jak baniak ....Nie wiem co grane on na siebie tak idzie że słychać jak by za oknem się koty gryzły , dzwoniłam do weta mówi obserwowac a jutro muszę do niego jechać .Mówi że wścieklizna raczej nie bo je i pije ale......mam obserwować .I jak tu nie dostać wrzodów żołądka nie zostać alkoholikiem albo sobie nie isć w długą
Nie wiem co robić żal mi kota a miało być już ok...
KTOŚ TO PRZERABIAŁ MOŻE !!!!!!!!!PILNE HELO JEST TAM KTO
iwoo1 pisze:puszatek pisze:iwoo1 pisze:Lidziu, rozmawiałam o Wacusiu teraz z moją wetką. To nie jest grzyb, tylko silna alergia. Trzeba m natychmiast podać steryd DEXAZON 0,6 ml domięśniowo, po 2 dniach jeszcze jeden DEPOMEDROL który działa długo. Psikać oxycortem. Taki silny świąd to nie grzybica, kot potrafi się wtedy wygryzać do krwi.
mam nadzieję, że Lidka to przeczytała..............
Tak, rozmawiałam z nią, ale jaką podejmie decyzję i jej wet tego nie wiem.
puszatek pisze:czy to się już nigdy nie skończytrzymaj się jakoś
Użytkownicy przeglądający ten dział: imatotachi i 65 gości