AniaWrocław pisze:A ja się czaję na firankę!Na razie nie powiem nic więcej, ale jak kasa przyjdzie, to hoho!
To czekamy i zapraszamy

AniaWrocław pisze:A ja się czaję na firankę!Na razie nie powiem nic więcej, ale jak kasa przyjdzie, to hoho!

halinka1403 pisze:AniaWrocław pisze:A ja się czaję na firankę!Na razie nie powiem nic więcej, ale jak kasa przyjdzie, to hoho!
To czekamy i zapraszamy

AniaWrocław pisze:halinka1403 pisze:AniaWrocław pisze:A ja się czaję na firankę!Na razie nie powiem nic więcej, ale jak kasa przyjdzie, to hoho!
To czekamy i zapraszamy
A zanim... to przypomnę, że czekam na wycenę ...

Meg2 pisze:firankę z różami nr 22 poproszę(jeszcze kupiłam na innym bazarku poszewki i u Hanulki firanę, więc wysyłke poprosze razem
)

Meg2 pisze:Halinka, to ja bym może jeszcze nr 20 wzięła, jak już kupuję to hurtem
Bardzo sie ciesze,bo tyle tych kocich nieszczęc sie nazbierało,że każdy grosz na wage zlota.Bardzo dziekuję

halinka1403 pisze:Meg2 pisze:Halinka, to ja bym może jeszcze nr 20 wzięła, jak już kupuję to hurtem
No to super![]()
Bardzo sie ciesze,bo tyle tych kocich nieszczęc sie nazbierało,że każdy grosz na wage zlota.Bardzo dziekuję
![]()
![]()

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości