WIDZĘ, CZUJĘ......Pomóż nam pomagać. SZCZECIN.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw maja 17, 2012 11:12 Re: WIDZĘ, CZUJĘ......Pomóż nam pomagać. SZCZECIN.

Co to jest płyn?Drogi?Jak sie stosuje?
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Czw maja 17, 2012 11:20 Re: WIDZĘ, CZUJĘ......Pomóż nam pomagać. SZCZECIN.

Wpłaciłam brakującą kwotę na suchą karmę. Pozdrawiam.
Majeczka Moja Kochana Gwiazdka* 05.05.2010[*]Spij Słoneczko.

MYSZKA 16-01-2013[*] ŻEGNAJ KOTECZKO

serum

Od: Nie lut 28, 2010 11:03

Post » Czw maja 17, 2012 12:31 Re: WIDZĘ, CZUJĘ......Pomóż nam pomagać. SZCZECIN.

iza71koty pisze:Co to jest płyn?Drogi?Jak sie stosuje?

chyba z 26zł
Obrazek Obrazek

Rudolf [*] 12.04.2015
żegnaj kochany..

Puśka [*] 09.10.2015
żegnaj koteńko..

skarbonka

Od: Sob wrz 04, 2010 12:18

Post » Czw maja 17, 2012 12:32 Re: WIDZĘ, CZUJĘ......Pomóż nam pomagać. SZCZECIN.

serum pisze:Wpłaciłam brakującą kwotę na suchą karmę. Pozdrawiam.

pięknie dziękujemy :1luvu:
Obrazek Obrazek

Rudolf [*] 12.04.2015
żegnaj kochany..

Puśka [*] 09.10.2015
żegnaj koteńko..

skarbonka

Post » Czw maja 17, 2012 12:33 Re: WIDZĘ, CZUJĘ......Pomóż nam pomagać. SZCZECIN.

nelka83 pisze:
skarbonka pisze:
skarbonka pisze:po pierwsze bardzo dziękujemy wspaniałej taizu :1luvu: za wynalezienie dobrej promocji w Zooplusie :ok:
po drugie dziękujemy Wszystkim którzy wsparli ostatnie zakupy suchej karmy :1luvu: :1luvu: :1luvu:

oferta w Zooplusie na 2x15kg Animonda Rafine Cross wynosiła 239zł
do jutra jest promocja z okazji urodzin sklepu więc dołożyli kolejne 10% rabatu plus 2% za to że zapłaciłam z góry
i tym sposobem mamy 30kg za 210,76zł :ok:
założyłam na ten cel pieniążki bo szkoda by było odpuścić taką okazję, więc jeśli ktoś mógłby wesprzeć nas na ten cel choćby symboliczną kwotą będziemy bardzo wdzięczne no i futerka także :catmilk: :catmilk:
dziękujemy wspaniałej Afatimie :1luvu: gdyż zadeklarowała wpłacić na ten cel 100zł :kotek: :kotek:
także brakuje jeszcze 110,76zł :oops:

jakby ktoś chciał skorzystać wklejam link do jutra 10% taniej

http://www.zooplus.pl/shop/koty/karma_d ... ouch/31422

Kochani wpłynęła mi na konto zadeklarowana wpłata od naszej Afatimy
dziękujemy pięknie :1luvu: :1luvu:
nadal potrzebujemy 110,76zł każda najmniejsza wpłata na wagę złota :roll: :cat3: :catmilk: :cat3:

Przesłałam 20 zł od TŻta :ok:

dziękujemy wpłata doszła :kotek:
Obrazek Obrazek

Rudolf [*] 12.04.2015
żegnaj kochany..

Puśka [*] 09.10.2015
żegnaj koteńko..

skarbonka

Post » Czw maja 17, 2012 12:58 Re: WIDZĘ, CZUJĘ......Pomóż nam pomagać. SZCZECIN.

skarbonka pisze:

chyba z 26zł

Tak wiem juz jestem uświadomiona.Kupiłam.Zrobiłam opatrunek.Fatalnie to wyglada.Ciecie do kości.Poczekam do jutra i zobacze co sie z tym dzieje.Jeśli nie zacznie sie zasklepiac musze jechać to szyć.
Cholera nie wiem czy nie uszkodziłam kosci.Boli potwornie.Wszystko muszę robic tylko lewą reką.Sąsiadka obiecała pomoc ale.......jak zwykle.Czasu nie miala.Znaczy miała ....ale radż sobie sama, sama radż.Skąd ja to znam......

iza71koty

Post » Czw maja 17, 2012 13:02 Re: WIDZĘ, CZUJĘ......Pomóż nam pomagać. SZCZECIN.

iza71koty pisze:
skarbonka pisze:

chyba z 26zł

Tak wiem juz jestem uświadomiona.Kupiłam.Zrobiłam opatrunek.Fatalnie to wyglada.Ciecie do kości.Poczekam do jutra i zobacze co sie z tym dzieje.Jeśli nie zacznie sie zasklepiac musze jechać to szyć.
Cholera nie wiem czy nie uszkodziłam kosci.Boli potwornie.Wszystko muszę robic tylko lewą reką.Sąsiadka obiecała pomoc ale.......jak zwykle.Czasu nie miala.Znaczy miała ....ale radż sobie sama, sama radż.Skąd ja to znam......

tak ale takich 2 dniowych ran sie chyba juz nie szyje..
Obrazek Obrazek

Rudolf [*] 12.04.2015
żegnaj kochany..

Puśka [*] 09.10.2015
żegnaj koteńko..

skarbonka

Post » Czw maja 17, 2012 13:04 Re: WIDZĘ, CZUJĘ......Pomóż nam pomagać. SZCZECIN.

serum pisze:Wpłaciłam brakującą kwotę na suchą karmę. Pozdrawiam.

Dziękujemy Kochana. :1luvu: :D :1luvu: Wplata jest u mnie. :D Poczekamy aż dotrą wplaty do Ani, ile brakuje i będzie najwyżej cześć na poczet kolejnego zamówienia.

mało do nas ostatnio zaglądasz..... :roll:

iza71koty

Post » Czw maja 17, 2012 13:04 Re: WIDZĘ, CZUJĘ......Pomóż nam pomagać. SZCZECIN.

skarbonka pisze:
iza71koty pisze:
skarbonka pisze:

chyba z 26zł

tak ale takich 2 dniowych ran sie chyba juz nie szyje..

Czemu?

iza71koty

Post » Czw maja 17, 2012 14:24 Re: WIDZĘ, CZUJĘ......Pomóż nam pomagać. SZCZECIN.

To jest spray w buteleczce 50 ml. Wystarcza na codzienne stosowanie przez 3 m-ce :!: Faktycznie kosztuje ok. 26,- produkcja Niemcy
ObrazekObrazekObrazek

Angalia

Od: Sob mar 31, 2012 9:00

Post » Czw maja 17, 2012 18:08 Re: WIDZĘ, CZUJĘ......Pomóż nam pomagać. SZCZECIN.

Byłaś u lekarza? Jak się czujesz?
Martwimy się :(
ObrazekObrazekObrazek
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?

caldien

Od: Nie gru 12, 2010 17:19

Post » Czw maja 17, 2012 19:15 Re: WIDZĘ, CZUJĘ......Pomóż nam pomagać. SZCZECIN.

caldien pisze:Byłaś u lekarza? Jak się czujesz?

Byłam.Najpierw na Pogotowiu.Tam skierowano mnie do Chirurga do przychodni w której sie leczę.Tam skierowano mnie do szpitala na drugim koncu miasta a tam mnie skierowano do szpitala na koncu Szczecina.Wydałam 150 zł na taksówke, taksówkarz przejechał na zółtym i zrobil mu aparat zdjęcie.Zatem za kilka dni dostanie mandat.I nigdzie nie zszyli mi reki.Zszywaja do 6 godzin po urazie.
Wypłaciłam pieniądze ze srodków przeznaczonych na rate do banku, która bank mi ściaga po 20 każdego miesiaca.W pierwszym szpitalu rozbebrano mi ranę zeby założyc opatrunek i dano zastrzyk przeciwteżcowy ale rany nie zszyto bo Chirurg stwierdzil ze są uszkodzone ściegna.Skierował mnie na chirurgie reki do innego szpitala.Tam mnie wymęczyli jeszcze gorzej każąc ruszać palcami tak ze myslałam ze wykituję z bólu.Po czym stwierdzono ze teraz to rana musi sie najpierw wygoić.Jeśli po 10 dniach nie poczuję ulgi i poprawy mam sie do nich zgłosić wtedy beda działać.Dostałam antybiotyk do wykupienia.Wydałam kupę kasy, której nie powinnam ruszać ,straciłam mase czasu i nic nie załatwilam.Prawie nic.

Mąż szuka transportu zeby wrócić do domu.Nie poradze sobie sama.

Ostatnio edytowano Czw maja 17, 2012 19:21 przez iza71koty, łącznie edytowano 1 raz

iza71koty

Post » Czw maja 17, 2012 19:18 Re: WIDZĘ, CZUJĘ......Pomóż nam pomagać. SZCZECIN.

iza71koty pisze:
caldien pisze:Byłaś u lekarza? Jak się czujesz?

Byłam.Najpierw na Pogotowiu.Tam skierowano mnie do Chirurga do przychodni w której sie leczę.Tam skierowano mnie do szpitala na drugim koncu miasta a tam mnie skierowano do szpitala na koncu Szczecina.Wydałam 150 zł na taksówki, taksówkarz przejechał na zółtym i zrobil mu aparat zdjęcie.Zatem za kilka dni dostanie mandat.I nigdzie nie zszyli mi reki.Zszywaja do 6 godzin po urazie.
Wypłaciłam pieniądze ze srodków przeznaczonych na rate do banku, która bank mi ściaga po 20 każdego miesiaca.W pierwszym szpitalu rozbebrano mi ranę zeby założyc opatrunek i dano zastrzyk przeciwteżcowy ale rany nie zszyto bo Chirurg stwierdzil ze są uszkodzone ściegna.Skierował mnie na chirurgie reki do innego szpitala.Tam mnie wymęczyli jeszcze gorzej każąc ruszać palcami tak ze myslałam ze wykituję z bólu.Po czym stwierdzono ze teraz to rana musi sie najpierw wygoić.Jeśli po 10 dniach nie poczuję ulgi i poprawy mam sie do nich zgłosić wtedy beda działać.Dostałam antybiotyk do wykupienia.Wydałam kupę kasy, której nie powinnam ruszać ,straciłam mase czasu i nic nie załatwilam.Prawie nic.

Mąż szuka transportu zeby wrócić do domu.Nie poradze sobie sama.

strasznie mi przykro, bo w Twoim przypadku to katastrofa.. :(
Obrazek Obrazek

Rudolf [*] 12.04.2015
żegnaj kochany..

Puśka [*] 09.10.2015
żegnaj koteńko..

skarbonka

Post » Czw maja 17, 2012 19:24 Re: WIDZĘ, CZUJĘ......Pomóż nam pomagać. SZCZECIN.

Tak niestety i to pod wieloma względami.Miałam jakoś nadzieję ze wytrwam ten miesiąc, powolutku zrobię robotę na działce.A teraz nie mogę nic.Okropnie karmi sie jedna reką, zwłaszcza kiedy koty sie pieklą i domagaja szybko jedzenia.

iza71koty

Post » Czw maja 17, 2012 20:01 Re: WIDZĘ, CZUJĘ......Pomóż nam pomagać. SZCZECIN.

Iza bardzo mi przykro i współczuję bólu :( .
Ale na przyszłość, nie zostawiaj takich rzeczy na potem, bo widzisz jak się kończy.
Trza o siebie dbać
nie zapominaj o tym :!:

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

[poprzednia][następna]