Nie mam oczu, ale mam DOM :) Happy end. PANDUŚ :*

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lut 05, 2012 18:07 Re: Mam parę tygodni, nie mam oczu, ale mam DOM :) PANDUŚ :*

WOW :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Nie lut 05, 2012 19:52 Re: Mam parę tygodni, nie mam oczu, ale mam DOM :) PANDUŚ :*

tamiss pisze:A tytuł wątku chyba mało aktualny :)

Zmieniłam :)
Obrazek Obrazek

Kinya

Od: Śro mar 19, 2008 13:08

Post » Wto maja 15, 2012 20:33 Re: Nie mam oczu, ale mam DOM :) Happy end. PANDUŚ :*

Spójrzcie na tę kicię. Przypomina Wam kogoś?
Od kilku dni z karmicielkami walczyłyśmy o jej złapanie, dziś się wreszcie udało grzance.ch :1luvu: , bo kotka w stanie już bardzo ciężkim położyła się w budce i zobojętniała na wszystko.
Z pyszczka, noska i oczu cieknie jej ropa. Jest skrajnie wyniszczona, chuda jak patyk i ma powazne zapalenie sutka.
To prawdopodobnie siostra Pandusia ze starszego miotu. A może nawet jego mama? Pochodzi z tego samego miejsca.

Obrazek

Obrazek
Ostatnio edytowano Śro maja 16, 2012 7:47 przez Kinya, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek Obrazek

Kinya

Post » Wto maja 15, 2012 21:06 Re: Nie mam oczu, ale mam DOM :) Happy end. PANDUŚ :*

Bidusia :( Dobrze, że już bezpieczna. Trzymam :ok: żeby wszystko było dobrze
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

Post » Wto maja 15, 2012 21:14 Re: Nie mam oczu, ale mam DOM :) Happy end. PANDUŚ :*

:ok:

ja1

Od: Czw cze 16, 2011 21:37

Post » Śro maja 16, 2012 18:51 Re: Nie mam oczu, ale mam DOM :) Happy end. PANDUŚ :*

Ojej, mnóstwo :ok: :ok: przesyłam

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Czw maja 17, 2012 10:21 Re: Nie mam oczu, ale mam DOM :) Happy end. PANDUŚ :*

Koteczka po kroplowkach, podaniu leków przeciwbólowych i antybiotyków poczuła się znacznie lepiej.
To z jednej strony dobrze, a z drugiej problem, bo jest kompletnie dzika i robi się coraz trudniejsza "w obsłudze" :|
Obrazek Obrazek

Kinya

Post » Pon cze 18, 2012 11:19 Re: Nie mam oczu, ale mam DOM :) Happy end. PANDUŚ :*

Pandusiowata koteczka dzis zostala wypuszczona na swój teren. Przytyła, zrobila sie puchata, oczka duże, czyste.
Oczywiście jest wysterylizowana i zaszczepiona.

Tutaj jeszcze podczas pobytu w lecznicy
Obrazek

Obrazek

i dzisiaj
Obrazek

Obrazek

Nawet sobie nie wyobrażacie jak bardzo się cieszyła z powrotu na swoje miejsce. W aucie siedziała wystraszona w transporterku, ale jak tylko zobaczyła że niosę ją do miejsca gdzie spędziła całe życie, to rzucała się w środku i wystawiała łapki przez kratkę. A już wypuszczona dosłownie z uśmiechem na pyszczku, w kliku susach pobiegła pod "swoje" iglaki. Lubię takie akcje ;)
Obrazek Obrazek

Kinya

Post » Pon cze 18, 2012 12:00 Re: Nie mam oczu, ale mam DOM :) Happy end. PANDUŚ :*

Piękne to ostatnie zdjęcie:))
Czasem człowiek chce dobrze ale nie do końca wychodzi. Ona wiedziała lepiej co zrobic, żeby przeżyć ale potem chciala wrócić na swoje śmieci.

Mam w piwnicy buraska Filipa, który był i jest bardzo przymilny. Wchodził mi dosłownie na głowę a właściwie plecy jak nakładałam jedzenie. Poszukałam mu dom. Może w innym byłoby lepiej ale to był naprawde fajny dom. Tylko, że Filip nie tak to czuł. siedział 3 dni w transporterku nie jedząc i robiąc pod siebie. Co było zrobić:( Pojechałam po niego i przywiozłam spowrotem. Trzeba było słyszeć to co on wyprawiał kiedy już poczuł, że jest w swojej piwnicy:)) Myślałam, że całą klatke zaalarmował. W wolnym tłumaczeniu było to - halo, halo, jestem, wracam, nareszcie u siebie, wszyscy czekają?, miski pełne?, woda jest?
I rzeczywiście nim otworzyłam drzwi był komitet powitalny gotowy na baczność. Filip wyskoczył, sprawdził wszystko i przyszedł poocierać się na chwilke, jakby dziękował:))
I znów jest pieszczoch:))

Trzymam kciuki za śliczną bielinkę, żeby juz nie chorowała.

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Pon cze 25, 2012 15:56 Re: Nie mam oczu, ale mam DOM :) Happy end. PANDUŚ :*

Zapraszam na wątek kocurka Zombisia - jest w podobnym wieku i stanie jak nasz Panduś na początku http://www.dogomania.pl/forum/threads/228638-Mały-Zombie-bez-oczka-łapki-niewidomy-a-ma-dopiero-4-tygodnie!!
Obrazek Obrazek

Kinya

Post » Nie lip 01, 2012 9:05 Re: Nie mam oczu, ale mam DOM :) Happy end. PANDUŚ :*

Kinya pisze:Zapraszam na wątek kocurka Zombisia - jest w podobnym wieku i stanie jak nasz Panduś na początku http://www.dogomania.pl/forum/threads/228638-Mały-Zombie-bez-oczka-łapki-niewidomy-a-ma-dopiero-4-tygodnie!!

Wątek Zombika jest tu:
viewtopic.php?f=13&t=143384&p=9003529&hilit=Zombie#p9003529
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Wto wrz 11, 2012 19:52 Re: Nie mam oczu, ale mam DOM :) Happy end. PANDUŚ :*

Zobaczcie jakiego wielkota spotkałam dziś w lecznicy - nie mogłam go utrzymać na rękach dłużej niż kwadrans, jest po prostu ogromny i bardzo ciężki 8O
Obrazek

Obrazek

Pomagał w prowadzeniu leczeniowej recepcji :)
Obrazek
Obrazek Obrazek

Kinya

Post » Wto wrz 11, 2012 20:00 Re: Nie mam oczu, ale mam DOM :) Happy end. PANDUŚ :*

Cudny :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto wrz 11, 2012 20:17 Re: Nie mam oczu, ale mam DOM :) Happy end. PANDUŚ :*

piękny, a te dwie czarne plamki na łepetynce wymiatają :lol:
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

[poprzednia][następna]