Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
solangelica pisze:Nie mowcie mi o kraju cudow, ok? Wlasnie sie dzis dowiedzialam ze mi umowy nie przedluza wiecejto czego sie dowiedzialam poza tym nie nadaje sie do cytowania ale wierzcie mi - lepiej nie bedzie. moj optymizm wzial sobie urlop na zadanie i nie odbiera komorki. smolic to, w poniedzialek ide na bezrobocie a jutro jeszcze do pracy.
swap party na Slasku - to jedyna radosna rozowa plama w ciemnym tunelu czasoprzestrzeni....
ech.
pieprzyc to. ide zjesc kolejna porcje frytek.
jasdor pisze:Gdzie reszta ??? Powymierały ???? Ktoś zgłaszał kogoś do pomocy??? Ja niezmiernie zajęta jestem ratowaniem świata i nie wiem, czy było coś pisane.
Jakby ktoś mnie szukał to tu -> https://www.facebook.com/events/4663017 ... ser_joined
kotx2 pisze:solangelica pisze:Nie mowcie mi o kraju cudow, ok? Wlasnie sie dzis dowiedzialam ze mi umowy nie przedluza wiecejto czego sie dowiedzialam poza tym nie nadaje sie do cytowania ale wierzcie mi - lepiej nie bedzie. moj optymizm wzial sobie urlop na zadanie i nie odbiera komorki. smolic to, w poniedzialek ide na bezrobocie a jutro jeszcze do pracy.
swap party na Slasku - to jedyna radosna rozowa plama w ciemnym tunelu czasoprzestrzeni....
ech.
swap partyco to
AniHili pisze:kotx2 pisze:solangelica pisze:Nie mowcie mi o kraju cudow, ok? Wlasnie sie dzis dowiedzialam ze mi umowy nie przedluza wiecejto czego sie dowiedzialam poza tym nie nadaje sie do cytowania ale wierzcie mi - lepiej nie bedzie. moj optymizm wzial sobie urlop na zadanie i nie odbiera komorki. smolic to, w poniedzialek ide na bezrobocie a jutro jeszcze do pracy.
ech.
swap partyco to
Wymiana ciuchowa
AYO pisze:A czy robiłaś coś, o czym można pisać przed 22?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Beanie, kangaroocomp, Szymkowa i 792 gości