Broszka pisze:skwareek, jaka jest suma na zastrzyki dla Skuterka?
Czy to wielki problem żeby zaznaczyć przy wpłatach że ktoś wpłacił dla Skuterka - tak jak to zrobiłaś przy mojej wpłacie za maj?
skwareek pisze:Broszka pisze:skwareek, jaka jest suma na zastrzyki dla Skuterka?
Czy to wielki problem żeby zaznaczyć przy wpłatach że ktoś wpłacił dla Skuterka - tak jak to zrobiłaś przy mojej wpłacie za maj?
Za kwiecien jest 20 zlotych dla Skutera. Dodatkowa dyszke deklarowalas Ty, mavi i anusia27 ale od niej nie bylo wplaty w kwietniu. Zaraz zaznacze przy wplatach. Dostalam tez numer konta od kotx2 rozumiem ze w dalszym ciagu zostajemy przy pomocy w kwocie 200 zlotych??

skwareek pisze:Za kwiecien jest 20 zlotych dla Skutera. Dodatkowa dyszke deklarowalas Ty, mavi i anusia27 ale od niej nie bylo wplaty w kwietniu.
skwareek pisze:Dostalam tez numer konta od kotx2 rozumiem ze w dalszym ciagu zostajemy przy pomocy w kwocie 200 zlotych??
anusia27 pisze::oops:
Przepraszam , ale byłam pewna , że wpłaciłam na Skuterka.
Już naprawiłam swój błąd. Skwaarek powinna mieć , już na swoim koncie , gdyż mamy konta w tym samym banku.

.
WłasnieBroszka pisze:okazało się że Maciuś nie ma guza i nie będzie operowany
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości