*Fundusz Onkologiczny* OFERUJEMY POMOC!!!

Rozmowy o chorobach onkologicznych u kotów
Regulamin działu
Uwaga! Porady na temat leczenia udzielane są na podstawie pk.13 regulaminu forum.

Post » Pt maja 11, 2012 13:24 Re: Fundusz Onkologiczny II :) - zapraszamy!

skwareek, jaka jest suma na zastrzyki dla Skuterka?
Czy to wielki problem żeby zaznaczyć przy wpłatach że ktoś wpłacił dla Skuterka - tak jak to zrobiłaś przy mojej wpłacie za maj?
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Sob maja 12, 2012 13:24 Re: Fundusz Onkologiczny II :) - zapraszamy!

Broszka pisze:skwareek, jaka jest suma na zastrzyki dla Skuterka?
Czy to wielki problem żeby zaznaczyć przy wpłatach że ktoś wpłacił dla Skuterka - tak jak to zrobiłaś przy mojej wpłacie za maj?

Za kwiecien jest 20 zlotych dla Skutera. Dodatkowa dyszke deklarowalas Ty, mavi i anusia27 ale od niej nie bylo wplaty w kwietniu. Zaraz zaznacze przy wplatach. Dostalam tez numer konta od kotx2 rozumiem ze w dalszym ciagu zostajemy przy pomocy w kwocie 200 zlotych??
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Od: Pon maja 03, 2010 12:42

Post » Sob maja 12, 2012 17:15 Re: Fundusz Onkologiczny II :) - zapraszamy!

Panna Marple najwyraźniej miga się od operacji.
Już - już miał być zabieg, ale się rozchorowała.
Pod koniec przyszłego tygodnia idziemy znowu do Doktora.
Mam nadzieję, ze tym razem uda nam sie doprowadzić do operacji...
Prosimy o kciuki!

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Sob maja 12, 2012 18:34 Re: Fundusz Onkologiczny II :) - zapraszamy!

skwareek pisze:
Broszka pisze:skwareek, jaka jest suma na zastrzyki dla Skuterka?

Za kwiecien jest 20 zlotych dla Skutera. Dodatkowa dyszke deklarowalas Ty, mavi i anusia27 ale od niej nie bylo wplaty w kwietniu. Zaraz zaznacze przy wplatach. Dostalam tez numer konta od kotx2 rozumiem ze w dalszym ciagu zostajemy przy pomocy w kwocie 200 zlotych??

Nie do mnie należy decyzja,ale byłoby fajnie :ok:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Nie maja 13, 2012 10:07 Re: Fundusz Onkologiczny II :) - zapraszamy!

skwareek pisze:Za kwiecien jest 20 zlotych dla Skutera. Dodatkowa dyszke deklarowalas Ty, mavi i anusia27 ale od niej nie bylo wplaty w kwietniu.

Czyli dla Skuterka jest w tej chwili 40,- za kwiecień i maj - napisałam do Tiris.
Zaraz zapytam na pw anusię27 o potwierdzenie wycofania się z deklarowanej dychy dla Skuterka...

skwareek pisze:Dostalam tez numer konta od kotx2 rozumiem ze w dalszym ciagu zostajemy przy pomocy w kwocie 200 zlotych??

Proponujesz zwiększenie tej kwoty tylko dla Migdała czy zmianę regulaminu i zwiększenie kwoty dla każdego beneficjenta?
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Post » Nie maja 13, 2012 11:36 Re: Fundusz Onkologiczny II :) - zapraszamy!

:oops:
Przepraszam , ale byłam pewna , że wpłaciłam na Skuterka.
Już naprawiłam swój błąd. Skwaarek powinna mieć , już na swoim koncie , gdyż mamy konta w tym samym banku.
Obrazek Asia 1.02.2010 (*)- śpij malutka:( Zawsze będziemy o Tobie pamiętać.
Obrazek Gosiek i Szarcia.Obrazek ZAPRASZAMY

anusia27

Od: Pt kwi 02, 2010 10:35

Post » Nie maja 13, 2012 12:18 Re: Fundusz Onkologiczny II :) - zapraszamy!

anusia27 pisze::oops:
Przepraszam , ale byłam pewna , że wpłaciłam na Skuterka.
Już naprawiłam swój błąd. Skwaarek powinna mieć , już na swoim koncie , gdyż mamy konta w tym samym banku.

o, super :ok:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Post » Nie maja 13, 2012 12:32 Re: Fundusz Onkologiczny II :) - zapraszamy!

Drogie koleżanki, ciut lepiej u mnie w tym miesiącu bo Kropeczka póki co ok. więc wpłacę swoją składkę. A poźniej zobaczymy jak to będzie.
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

Post » Pon maja 14, 2012 14:47 Re: Fundusz Onkologiczny II :) - zapraszamy!

Witajcie, przychodzę tu z wątku Maciusia i Filinki, prosić o wsparcie w leczeniu Maciusia.

Obrazek

Szczegóły tu viewtopic.php?f=1&t=141881

A w skrócie

Na początku maja ktoś poprosił mnie o pomoc w znalezieniu domu dla pary zaprzyjaźnionych zwierzaków, wyrzuconych z domu. Pojechałam, pofociłam, założyłam wątek. Dochodzące opiekunki bardzo chciały wspólnego domu dla zwierzaków, nie chciały ich rozdzielać. Poruszona ich historią Dite podjechała tam i zobaczyła chorą Zuzkę - viewtopic.php?f=1&t=137505&start=525
Niestety nie udało się jej uratować.

Za to Dite przy kolejnej wizycie wygłaskała Maciusia – i zauważyła guz…. I zrobiła alarm. A ponieważ w międzyczasie jedna z pań-opiekunek zabrała Filinkę do domu – na troszkę, by ją przygotować do adopcji - zaczęliśmy szukać ratunku – czyli miejsca na rekonwalescencję - dla Maciusia.
Miejsce jest, Maciuś jest – w drodze do lecznicy, i teraz tylko wsparcie finansowe na operację i opiekę pooperacyjną potrzebne.

O co bardzo prosimy.

Maciuś operowany będzie w Centrum Dr Seidla.
A opiekę pooperacyjną zapewni mu Wiesiaczek1.

A Filinka – zaakceptowały ją dwa duże psy opiekunki, mąż opiekunki nareszcie ma pieska, który mieści się na kolanach. A opiekunka – cóż ona na to poradzi, że pokochała Filinkę?
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Pon maja 14, 2012 17:27 Re: Fundusz Onkologiczny II :) - zapraszamy!

witaj annskr :) zaraz poślę pw do dziewczyn, które wpłacają stałe składki na fundusz, gdyż to one podejmują decyzję o pomocy.
Trzymam kciuki za Maciusia :ok: :ok: :ok:
Obrazek

vega29

Od: Pt lip 31, 2009 13:39

Post » Pon maja 14, 2012 17:58 Re: Fundusz Onkologiczny II :) - zapraszamy!

Ja jestem jak najbardziej za pomocą :ok: :ok: :ok:

edit. doczytałam że guz okazał się starą przepukliną i Maciuś nie będzie operowany .
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Post » Wto maja 15, 2012 11:16 Re: Fundusz Onkologiczny II :) - zapraszamy!

Ja jestem w dalszym ciagu za pomoca w wysokosci 200 zlotych. W takim razie dzis zrobie przelew za Migdala. Kciuki za Maciusia, sliczny jest :1luvu: .
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Od: Pon maja 03, 2010 12:42

Post » Wto maja 15, 2012 11:24 Re: Fundusz Onkologiczny II :) - zapraszamy!

Też jestem za kwotą 200 zł. Skoro już w bólach ustaliłyśmy zasady, to się ich trzymajmy :wink:

Pomoc dla Maciusia oczywiście tak :ok:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Wto maja 15, 2012 12:26 Re: Fundusz Onkologiczny II :) - zapraszamy!

okazało się że Maciuś nie ma guza i nie będzie operowany :)
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Post » Wto maja 15, 2012 12:34 Re: Fundusz Onkologiczny II :) - zapraszamy!

Broszka pisze:okazało się że Maciuś nie ma guza i nie będzie operowany :)
Własnie :oops:
Bardzo przepraszam za fałszywy alarm.
Wyjaśnienie w wątku Maciusia.

I bardzo bardzo dziekuję za Waszą propozycję przesłania aż 200zł - to naprawdę podbudowuje w tej robocie.

Bardzo się cieszę, że te pieniądze nie będą Maciusiowi potrzebne i poratują inna kocią bidusię.
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

[poprzednia][następna]